Paris 01.-06. oktober 2013

  • 03.12.2013 - klokken 23:48, Kategori: Hverdag

I høstferien var jeg i Paris med Sarah og Amanda! Enda en ferie jeg ikke ville vært foruten ♥ Vi leide en leilighet i Montmartre, med Sacré Coeur, Moulin Rouge og kaféen fra filmen Amelie rett i nærheten. Å daglig spise nystekte baguetter og croissanter med utsikt over hele byen var virkelig ikke feil! Åh som vi koste oss.. Vi rakk å se/gjøre veldig mye på de 6 dagene vi var der, og ville ikke hjem da siste dagen kom. I frykt for at dette skal bli en roman, så tror jeg rett og slett jeg lister opp ting som er verdt å få med seg om du drar til Paris: 

- Eiffeltårnet, triumfbuen, Sacré Coeur, Louvre og Wall of Love. Gøy å se noen av byens hovedattraksjoner!

- Dagstur til Versailles. Vi dro mye fordi vi nettopp hadde sett Marie Antoinette på skolen, og forelsket oss i bygget allerede da. Altså det var heelt fantastisk! Slottet, speilsalen, soverommene, hagene.. Alt egentlig!

- Shopping: Champs-Élysées (mest for opplevelsens skyld) og Rue de Rivoli. I førstnevnte gate ligger også Ladurée, som er et must å besøke om man liker makroner:) I Rue de Rivoli finner du vel egentlig alt du trenger av butikker. Eneste jeg manglet var Forever 21, som var under oppussing (?), så da tok jeg like gjerne bussen alene til kjøpesenteret Vélizy 2 (1 time utenfor sentrum). Heheh, ja jeg vet... Men det var faktisk ganske gøy! Da følte jeg meg selvstendig, og nesten litt lokal. + At jeg fikk se helt nye bydeler!

- Vi ble på forhånd anbefalt Le Marais, en spennende bydel med mange vintagebutikker og kaféer. Vi lot oss spesielt imponere av vintagebutikkene med kilopriser! Veldig stilig. Vi spiste også feriens beste måltid her! 

- Dansetimer hos Studio Harmonic kan også anbefales! Her kan du ta klasser i det meste, tilpasset ditt nivå. Stemningen der var helt herlig, og jeg skulle veldig gjerne danset der til vanlig! Gatene rundt var også noe for seg selv. Vi dro tilbake for å teste ut noen barer vi hadde lagt merke til, og det ble litt av en kveld! Dette var vel eneste dagen vi ble kjent med franskmenn også. Om vi ser bort ifra det faktum at vi ble gasset ned i en av barene (alle i lokalet begynte å nyse hahah), så hadde vi det utrolig gøy. Vi endte opp på et større utested hvor vi danset løs og sang for full hals (i 40 grader og strobelys) til klokken ble aalt for mye. Ahh, memories ♥ 

Edit: må bare legge ved et genialt bilde til dere som skal reise til Paris for første gang! Jeg skulle i alle fall ønske jeg fant dette før vi dro, hehe. Veldig oversiktlig og greit:Skriv en ny kommentar:


hits