Instapics from Brussels

Hei blomster. Får så dårlig samvittighet når jeg ser at mange av dere daglig klikker dere inn her til en uoppdatert blogg! Derfor slenger jeg inn en liten hilsen i dag, til tross for at jeg absolutt ikke har tid til det. Jeg reiser jo til Argentina i morgen, og er som vanlig alt for sent ute med det meste. Haha, dere skulle sett to-do listen min i dag... Milde moses, jeg grøsser av å tenke på den.

Brüssel var forresten F A N T A S T I S K. Konserten, byen, hotellet, reisefølget - helt perfekt! Har masse å fortelle dere, så skal prøve å få skrevet et lengre innlegg oppe i luften i morgen (når jeg endelig får satt meg ned igjen). 17 timer i fly skal vel holde til et blogginnlegg, eller ti.

Ellers vet jeg ikke hvordan det blir med oppdateringer her inne de neste to ukene, men jeg kan love dere bildeparty på instagram. Det er jeg veldig god på når jeg er ute og reiser, og jeg tviler sterkt på at Argentina blir noe unntak. Følg meg gjerne på @marikenwestli.

When in Brussels for the 1st time...

...why not live like this?

Hoho! Nevnte så vidt at jeg skal til Brüssel med Elise på Sam Smith konsert, og nå er det bare 3 dager igjen til vi drar!! Gleder meg så mye at det kiler i magen :D Siden sist har vi altså bestilt sted å overnatte, og vi endte opp med et deluxe rom (32 m²) på Hotel Pullman. HAHA, resultatet av to stk overtrøtte jenter og litt for mange sjokolademuffins... Denne turen kan jo ikke bli annet enn bra! Del gjerne Brüssel-tips om dere har <3

Ellers har dere sikkert lagt merke til det nye bloggdesignet? Jeg er ikke helt ferdig enda, men kjør på med tilbakemeldinger :) Veldig uvant med de store bildene, men jeg elsker dropdown-menyen øverst, og at sidebaren er borte. Rent og pent - (snart) akkurat som jeg vil ha det!

hits