Dansevideo: Fuglene

 • 21.07.2014 - klokken 12:19, Kategori: Dansing

En liten dansevideo fra forestillingen i februar! Jeg har på meg rød kjole (hun i midten som gjør en annen sekvens enn de to andre til å starte med). Tjohei, har vel aldri vært spesielt glad i å dele dansevideoer, men tar det liksom ikke så seriøst lenger når jeg uansett ikke skal fortsette. Kritisk er jeg fortsatt da, så jeg må likevel påpeke at dette nok ikke var vår beste gjennomgang, og at koreografien muligens ser bedre ut fra midten av salen. Men men. Enjoy!

En siste dans

 • 12.06.2014 - klokken 19:02, Kategori: Dansing

I dag hadde vi del én av eksamen i scenisk dans, klassisk ballett og moderne. Noen ting gikk veldig mye bedre enn det pleier, andre ting gikk dårligere. Sånn er det alltid, men man henger seg dessverre opp i sistnevnte... Pytt pytt, i morgen skal det jazzes litt, og så er jeg ferdig! Kommer ikke over det, den aller siste dansevurderingen står for tur. Etter det blir det en lang dansepause for min del, så får vi se om ikke gnisten kommer tilbake en dag :) 

Bilder fra forrige ukes visning i moderne:

Black Box 2014

 • 28.02.2014 - klokken 12:25, Kategori: Dansing

Hei på dere! Siden sist har jeg brukt x antall helger på skolen for å danse, jeg har vært på nyttårsball, jeg har vært ute med venninnene mine, jeg har hatt forestillinger i Black Box Teater og jeg har vært i Afrika. Alt dette skal jeg selvfølgelig skrive mer om, men jeg tror nesten jeg må ta en ting om gangen. Her har dere til å begynne med et par bilder fra forestillingene våre! Danset mer enn dette ene tåspissnummeret, men tror jeg skal spare dere for piratkostymer, hotpants og hvite heldresser, heheh...

Uansett: jeg hadde en heelt fantastisk uke i Black Box! Veldig trist å tenke på at dette nok var mine aller siste forestillinger noen gang. Mest av alt kommer jeg nok til å savne det å stå på scenen. Ahh, adrenalinkick til tusen! Fine tutuer, scenesminke, ballerinahår og nervene før man skal på scenen blir nok også savnet... Tror jeg skal stoppe der før dette innlegget blir depressivt, haha! Når en dør lukkes, åpnes en ny - er det ikke noe sånt man sier? Har jo et par måneder igjen da, men gleder meg faktisk veldig til å starte med noe helt nytt også :) 

Knyter tåspisskoene for siste gang... ♥

Backstage

 • 10.02.2013 - klokken 14:02, Kategori: Dansing

Heihei! Tenkte bare jeg skulle innom og ønske dere en fin søndag ♥ Slengte med et par backstage-bilder fra Black Box også! Ah, de minuttene før man skal på scenen kan virkelig ikke beskrives. "Sitter kjolen riktig?", "er leppestiften grei?", "hvilken telling er piruettene på?", trippende danseføtter og verdens beste sommerfugler i magen. Black Box er ferdig for i år, og det er ett år til neste gang. Gleder meg allerede!

Freestyle og slow

 • 14.10.2012 - klokken 20:26, Kategori: Dansing

Hei! Skulle egentlig overnatte hos Amanda kun fra fredag til lørdag, men ble til at jeg overnattet hos henne helt til i dag. Har hatt en super helg! Vi har spist god mat og sett på Gossip Girl, og i går ble jeg med Amanda på konkurranse. Hun konkurrerte i freestyle og slow, og danset kjempebra ♥ Veldig gøy å se på! Tok en del bilder, men ut av 115 ble ca. 10 tydelige. Haha, for et tempo sier bare jeg..

Ukens dansebilder

 • 29.09.2012 - klokken 18:48, Kategori: Dansing

Visningsklasse i jazz

 • 19.06.2012 - klokken 22:08, Kategori: Dansing

I går hadde vi visningsklasse i jazz. Det var veeeldig gøy:) Her har dere et par bilder: 

Ballet shoot

 • 08.04.2012 - klokken 17:01, Kategori: Dansing


Fotograf: Marte Schia

Her er et par av bildene Marte tok av meg på tirsdag! Gud, hun er så dyktig. Jeg så bildene for første gang i går kveld, og ble skikkelig positivt overrasket! Hun har virkelig et talent for fotografering. Kjempe gøy med litt ordentlige bilder!

Klassisk ballett

 • 15.03.2012 - klokken 18:44, Kategori: Dansing


Et par bilder av meg og dansevenninnene mine på skolen i går.

Sorry for dårlige oppdateringer. Overnattet hos Amanda i går og fikk ikke blogget. Vi var i byen og kikket litt, laget oss pannekaker og tomatsuppe, og så på Victoria's Secret Fashion Show og Dance Moms. Gøy! I morgen skal jeg endelig hjem til Skien. Har ikke vært der på tre uker, så det blir herlig å komme hjem en tur til venner og familie.♥

Teip og sånn

 • 27.02.2012 - klokken 16:02, Kategori: Dansing

Hadde et kreativt prosjekt i dansetimene på skolen i dag som het KROM - kropp i rom. Alle i klassen laget sitt eget lille rom ved hjelp av maskeringstape og egen fantasi. Kjente jeg plutselig ble syv år igjen og fikk flashback til da vi var små og bygde hytter av stoler, tepper og puter. Min egen lille sone, jippi. Det var også veldig gøy å måtte tilpasse seg all teipen da vi etterpå danset og jobbet med ulike bevegelseskvaliteter, høydenivåer i rommet og uttrykk. Spennende skoledag!

Backstage

 • 17.02.2012 - klokken 23:01, Kategori: Dansing

Live, love, laugh.. dance

 • 06.02.2012 - klokken 09:31, Kategori: Dansing


Veldig fin på siste bildet der, ja. Mariken i et nøtteskall! Husker jeg ble kåret til klassens lattermilde på ungdomsskolen en gang. Kanskje ikke så rart, jeg elsker å le. Spesielt når jeg er sliten eller overtrøtt. Da er bokstavelig talt ALT gøy i mine øyne og øre, og da spesielt min egen humor (som selvfølgelig er best). Har for lengst gått ut av tellingen på hvor mange ganger jeg har falt ned fra stolen i totalt latterkrampe. Du vet - den følelsen når du føler du skal dø. Når du ler så mye at du får krampe i magen og ikke får puste lenger. Beste følelsen i hele verden. Heldig som jeg er har jeg funnet mange kule mennesker med den samme kule humoren som meg. Har mange venner jeg kan le med i timesvis uten at det kanskje egentlig skjer noe veldig morsomt. Ellers finner jeg forsåvidt stadig meg selv liggende alene på gulvet og le óg. Rart det der. 

Dancing is like dreaming with your feet

 • 06.01.2012 - klokken 23:06, Kategori: Dansing

 

Er så glad i å danse. Håper jeg får muligheten til å danse resten av livet.

hits