Min personlige almanakk

↑ Forsiden og baksiden ↑

Ååå, ble den ikke fin? Fra personligalmanakk.com. Jeg designet og bestilte samme typen i julegaver til Sarah og Amanda i fjor, men rakk aldri å lage til meg selv. I år fikk det bli min tur, og jeg er såå fornøyd. Endelig litt orden på sakene! Jeg elsker jo å organisere, og med denne blir det ekstra gøy. Fikk den i posten på lørdag, og ble selvfølgelig sittende oppe til langt på natt..

Denne skal jeg virkelig ta med meg overalt! Ikke bare for ordens skyld, men fordi coveret gjør meg varm i hjerterota ♥ Fine minner med enda finere mennesker.. + 2 bilder fra weheartit da, og en klein quote til dronningen av utsettelse (meg). Med store bokstaver til og med! Forventer lappen, ekstrajobb og et sortert bildearkiv innen en måned nå ;) 

Håper dere får en fin mandag og en bra start på uken, så snakkes vi veeldig snart. Puss puss!

DIY: Silver spray

Må bare anbefale denne geniale sølvsprayen fra biltema til 69 kr! Den kan brukes på tre, metall etc. og gir et utrolig fint resultat. Fant en seksarmet lysestake som sto og støvet ned, og bestemte meg for å spraye litt på den. Begynte med å vaske den nøye for å få fargen jevnt, og så var det bare å spraye i vei. Se så fint det ble:

Å <3 Ble kjempefornøyd! Denne står nå plassert i vinduskarmen min i Oslo, og jeg elsker den. Neste gang jeg drar hjem skal jeg på jakt etter flere ting jeg kan spraye, heheh. Veldig enkelt og veldig gøy! 

hits