Ny plattform: marikenwestli.com

 • 19.08.2015 - klokken 00:35, Kategori: HverdagHei favoritter ♥ Long time no see! Det har ikke vært mye å blogge om de siste månedene som dere sikkert har skjønt, men nå er jeg tilbake. Flytter til Hawaii om 3 dager, og har i den anledning skiftet plattform. Håper dere vil følge meg der på nye eventyr! Denne bloggen kommer ikke til å oppdateres igjen, så dere som følger meg på bloglovin' må gjerne unfollowe denne og followe den nye via denne linken: https://www.bloglovin.com/blogs/mariken-westli-14375841?null.

Vi snakkes fra Hawaii på www.marikenwestli.com :D ALOHA!

Borte vekk

 • 18.02.2015 - klokken 16:16, Kategori: Hverdag

Alle liker bloggere som plutselig forsvinner, ikke sant? "Snakkes snart" ble til 16 lange dager, og jeg var i et lite sekund usikker på om jeg i det hele tatt våget å komme tilbake. Målene jeg satte meg i januar gikk mildt sagt rett vest, og det med GOD hjelp fra alle mine kjæreste bloggredskaper. Vi snakker om et speilrefleks som ikke vil fokusere, en macbook som bare står og blinker, og sist men ikke minst en mobil som ikke vil ta til seg strøm. Ikke bare ble det vanskelig å blogge, men det var også en stor sorg for både meg og sparekontoen min. Kjenner jeg blir frustrert bare av å skrive om det, og det er vel også en av grunnene til at jeg ikke har anstrengt meg mer for å oppdatere bloggen. Måtte rett og slett ta litt avstand fra alt sammen. 

Dette er alt jeg har å si til mr. kamera, mac og mobil:

I stedet for å sitte inne og grine over alt som har streiket, så har jeg heller tatt meg tid til å leve litt de siste ukene. Jeg har vært mer spontan enn på lenge, og det har vært såå gøy. Mellom vaktene på jobb har jeg tatt meg en tur til Oslo, dratt på byen, vært ute og spist, sett danseforestilling, hatt sleepovers med Elise, vært på kino, møtt en fin fyr - alt uten å måtte tenke på instagram, snapchat og blogg. Litt herlig i grunn, selv om jeg gjerne skulle hatt flere bilder å dele med dere nå...


En koselig kveld i Oslo med kjæreste Hedda <3 Indisk på Curry & Ketchup!

Bruker midlertidig en iPhone 4 med oljeflekker på kamera og en skjerm som plutselig bestemmer seg for å zoome inn (?!), og bruker 15 min hver dag på å få macen til å funke sånn noenlunde. DET ER ET SLIT, men jeg må bare leve med det til jeg får skaffet meg noe nytt. Klarer ikke bestemme meg for hvilken enhet jeg skal prioritere først heller, med tanke på at jeg reiser snart og trenger penger til det óg. Hjelpes meg! Håper dere alle har det fint, og lover å ikke ta såå lange pauser igjen ♥

Januar 2015

 • 31.01.2015 - klokken 14:51, Kategori: Hverdag

Denne måneden har vært.. 
Følelsesmessig forstyrra. Jeg har vært ekstreeemt lykkelig den ene dagen, og lei meg den neste. Kan ikke huske å ha hatt det sånn på lenge, men det er vel kanskje greit å kjenne at man lever litt en gang i blant? På godt og vondt. Livet er fint uansett, og januar har vært en fantastisk bra start på året <3 Bloggen går bedre enn på lenge, og jeg har det VELDIG bra!

Måneden i bilder:


Moments to remember:
Da jeg danset salsa hele nyttårsnatten (haha). Kvelden jeg oppdaget "Crazy Helium Booth Appen" med jentene i Oslo. Da jeg satt i tunnelbanan med Amanda og spiste pizzabolle fordi det var ventelister på alle restauranter. Dagen derpå da jeg våknet opp i Stockholm og hadde mistet toget mitt til Norge. Da jeg sto på jobb og lo så jeg grein av kommentarene til søte Mr. Wok. Den morgenen jeg våknet opp til melding fra resepsjonisten på Kapp Verde(!). Sist men ikke minst: da Serifa utløste det verste (og minst passende) latterutbruddet under filmvisning på personalmøte.. Love her!

I februar vil jeg...
Komme et stykke på lappen og trene mer, ellers ha en like fin måned som denne har vært! Holde bloggen oppdatert og finne på masse med venninnene når de er hjemme på vinterferie/perm. Tror februar blir bra!

Filmer jeg har sett:
Det er kanskje litt sykt, men jeg har sett ÉN film denne måneden. Haha, og det får meg til å undre på hvorfor jeg i det hele tatt tar med det punktet her.. Uansett, jeg så Taken 3 på kino med Elise og Stefan (liker å være tredje hjulet og trenge meg på andres dater), og den var veldig spennende. Nå kom jeg på at jeg sikkert ikke er den rette personen til å uttale meg om filmer heller, men jeg likte den veldig godt. 1'ern var jo sykt bra, så da må man liksom se oppfølgerne også.

Månedens favorittsang:

Bare Minerals

 • 29.01.2015 - klokken 17:50, Kategori: Hverdag

Jeg tipper jeg ikke er den eneste her som bruker produkter fra Bare Minerals? Jeg kjøper pudderet (foundation), primeren og solpudderet fast, og husker godt hvor frelst jeg var da jeg kjøpte mitt første start kit for en del år siden. Til dere som har lyst til å prøve det ut for første gang - i desember kom jeg over et veldig bra tilbud hos Costume! Du får tre nummer av bladet og hele start kitet til 299 kr (+ frakt), og det er utrolig billig. Har aldri sett det så billig før, også får du med Costume i tillegg! Måtte til og med kjøpe meg det selv hehe.. Jeg har jo kostene fra før, men fant ut at det sikkert er smart å bytte dem ut en gang i blant uansett :) Tilbudet finner du her. Produkter jeg virkelig kan anbefale ♡

I dag har jeg fri og bare koser meg. Har bakt müslirundstykker (som jeg tenkte å dele oppskriften på i morgen) og nørdet weheartit, og i kveld står en date med June på planen. Vi sees aldri på jobb lenger, så det blir kjempekoselig! Ha en fin kveld:)

SMILE!

 • 27.01.2015 - klokken 18:31, Kategori: Hverdag

Håper dere har en strålende tirsdag, fine venner ♥ Mange smil og store klemmer til dere!

Friday night

 • 24.01.2015 - klokken 17:42, Kategori: Hverdag

Dårlig bilde, men tok ikke med meg annet enn mobil i går. Kameraet på iPhone 4 <3 Det ble i alle fall vorspiel og en tur på byen med disse nydelige jentene, og jeg storkoste meg. For en skjønn gjeng! Er en smule redusert i dag, så tenker å ta meg en rolig lørdagskveld. Det blir kanskje en tur på kino, men ellers har jeg ingen store planer. I morgen skal jeg tidlig opp og ordne urealistisk mye. Blant annet skrive noen ordentlige innlegg til uken som kommer! Det trengs. Snakkes i morgen, søte :)

When life feels perfect

 • 22.01.2015 - klokken 22:58, Kategori: Hverdag

Det er ikke så alt for ofte, så på dager som dette må jeg rett og slett stoppe litt opp og nyte. Memorere det til tyngre dager.

Lykken min defineres av så mye. Hvordan det går med jobb og blogg, hvordan det går med kjærligheten, hvor ofte jeg får sett venninnene mine, hvor mange ting jeg har å glede meg til... Akkurat nå er det perfekt på alle plan. En liten kommentar eller melding kan også løfte meg opp i skyene, og denne dagen/uken/måneden har av en eller annen grunn vært proppfull av sånne fine ord. Jeg føler alle vil meg vel, og har mest lyst til å sende ut kjærlighetserklæringer og hjerter til alle jeg kommer over. "Rusa på livet" kunne vel ikke passet bedre akkurat nå.

Til og med ting som bekymret meg i høst har løst seg, og jeg skjønner virkelig ikke hva jeg kan ha gjort for å fortjene det. Så mye lykke på en gang. Herremin, jeg føler meg så heldig! Går nesten og venter på en svær nedtur nå, men frem til den kommer skal jeg bare være glad og takknemlig og spre "happy-overloadet" mitt. Smile til fremmede, fortelle de nærmeste hvor mye jeg setter pris på dem - gi tilbake til alle som gjør hverdagen min så utrolig fin. 

Vet ikke heelt hvorfor jeg skriver det her, haha.. Tror jeg må skylde litt på lykkerusen, men også at jeg gjerne vil minne meg selv (og andre) på at livet kan være sinnsykt fint. Husk at oppturene ofte kommer når du minst venter dem, i alle fall for meg.

TB til en annen periode hvor jeg var lykkelig tvers igjennom. Får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på den tiden! Husker jeg måtte klype meg selv i armen den kvelden der (som også toppet alt), fordi det var så perfekt...

En formiddag i Oslo

 • 14.01.2015 - klokken 18:54, Kategori: Hverdag

Hei fine ♡ Har dere hatt en bra dag så langt? Min har vært helt super. Tok bussen til Oslo klokken 7 for å rekke studieveiledning hos IBS, og rakk det akkurat på minuttet. Surret rundt og valgte minst effektive reiserute, men jeg kom meg i alle fall frem hehe. Er nå 100% sikker på at jeg vil studere på Hawaii til høsten, og det er spennende. Weeee!!!

Etter veiledningen møtte jeg Hedda for en liten bytur. Det skal sies at vi kun rakk én etasje på Zara (på en time), men det var kanskje like greit for lommeboken. Den skal tross alt overleve 4 dager i Stockholm også! Fant to jakker som jeg likte utrolig godt, men det var heelt umulig å bestemme meg for hvilken jeg ville ha.. Stakkars Hedda måtte til slutt ta bilder, komme med for- og motargumenter og nesten velge for meg. Hahah, a true friend ♡ De siste timene i Oslo ble tilbrakt på Blindern, hvor vi spiste lunsj og handlet skolebøker med søte Martine. Tiden gikk så alt for fort, og før jeg visste ordet av det måtte jeg løpe for å rekke toget mitt til Stockholm! 3 timer til jeg er fremme nå.. Snakkes derifra!

Biker jacket

 • 13.01.2015 - klokken 11:56, Kategori: Hverdag

En liten sneak peek på den nye skinnjakken (og bh'en..) min ♥ Den er perfekt! Har ønsket meg en skinnjakke med gulldetaljer i en halv evighet, og falt pladask for denne på Zara tidligere i høst. Endelig er den min! Nå kan våren bare komme synes jeg :) 

Ellers ville jeg egentlig bare innom og si hei! Skal jobbe kveld i dag, men før det har jeg masse som skal unnagjøres. Alt fra forhåndsskriving av blogginnlegg, sying av klær og pakking av koffert. Jeg får hive meg rundt! Snakkes snart, fine dere.

Snapchat

 • 11.01.2015 - klokken 13:25, Kategori: Hverdag

Hva tenker dere - ja eller nei til flere innlegg av denne typen? Ser det har blitt veldig populært! Kunne for eksempel postet et innlegg med snaps hver søndag, så får dere details fra uken som dere ellers ikke hadde fått med dere. Jeg kan med fordel bli mer aktiv på snapchat, så jeg stemmer i alle fall ja :D Gøy å samle på!

Coming up

 • 09.01.2015 - klokken 15:41, Kategori: Hverdag


14-18. januar: Besøke Amanda i Stockholm igjen <3 Var såå koselig og gøy sist! Drar jo om under en uke, så har allerede søkt opp og funnet en del jeg vil gjøre. Meg i et nøtteskall, hehe. Gleder meg til å se mer av byen, teste ut nye kafeer, lete etter nye skatter til vårgarderoben hos Topshop og River Island, og mest av alt: tilbringe masse tid med gullegull!


28. februar - 3. mars: Brussel og Sam Smith med Elise :D Mest sannsynlig den beste julegaven jeg noen gang har gitt. Såå gøy å høre hvor overrasket hun hadde blitt på julaften <3 Elsker å glede! Vi har ikke funnet sted å bo enda, men ellers er det meste i boks. Wannabe-reiseleder (meg) har selvfølgelig listet opp alt av bra spisesteder, severdigheter, butikker og museer allerede! Can't help it.. Gleder meg såå til å reise med godjenta for første gang. Vet det kommer til å bli veldig bra <3

11-25. mars: Besøke Sarah i Buenos Aires!! Wææ, denne har fortsatt ikke gått opp for meg. Kanskje ikke så rart, med tanke på at flybillettene ble kjøpt for to dager siden. Tenk at jeg skal reise hele veien til Sør-Amerika alene liksom... Herregud! Den flyturen der må planlegges nøye hahah. Resten skal breisa mi få ta seg av! Hun drar nå i januar, og jeg kan ikke veeente til å komme ned og bli med på eventyret <3 Gleder meg så mye at jeg nesten sprekker!!

A rough start

 • 07.01.2015 - klokken 17:03, Kategori: Hverdag

Hei sa uke 2 og slo meg hardt i magen. Ikke helt den starten på året som jeg hadde tenkt meg, men pusten er tilbake, og jeg orker ikke annet enn å gi litt f*. Livet er for kort! Om ikke annet har jeg i alle fall holdt meg til alle nyttårsforsetter denne første uken av 2015, og bare dét er jo en seier i seg selv!! Haha, så stolt. Vi får se hvor lenge jeg holder ut ☆ 

Men nå skal jeg ikke klage så alt for mye. Uke 1 var fin. Helgen ble tilbrakt i Oslo med nydelige venner og god mat. Fikk til og med dratt meg selv på Elixia Colosseum og favorittzumbaen som jeg har savnet så lenge. Ellers skulle jeg gjerne hatt dokumentert natt til søndag hvor vi skviste fire stk inn på det bittelille rommet til Dody. Jeg lå som en flatklemt burrito, og lo så jeg grein, men sovnet til slutt som et lite barn. Oh, those sleepovers <3 Har de fineste venninnene i verden...

New Year's Eve

 • 02.01.2015 - klokken 14:03, Kategori: Hverdag

Et lite nyttårshyl på slutten der. Ganske gira og klar for 2015, hehe.

Nyttårsaften var bra. Jeg hadde ikke særlig forventninger fordi vi planla så sent, og fordi jeg jobbet hele dagen, men det ble en fantastisk kveld! Elise disket opp med burritos og nachos (såå godt - genialt!), vi spilte alias, nesten druknet i bobler, lo og koste oss. Halv tolv dro vi ut, som jeg egentlig var litt skeptisk til, men jeg kan ikke huske å ha hatt det så gøy på byen før! Tror jeg danset nesten tre timer i strekk. I følge Elise hadde jeg til og med en egen "danse-gange" hahah. Nei, det var alt for gøy, og jeg tror alle sammen storkoste seg. En veldig vellykket nyttårsaften med verdens beste gjeng ♥ ♥

2014

 • 29.12.2014 - klokken 20:53, Kategori: Hverdag

Beskriv 2014 med fem ord:

Flytting, Afrika, rastløshet, jobb, tinder.

Hva er det beste minnet fra 2014?

Roma i juni.

Og det verste?

Å ligge syk på Zanzibar.. Var sikker på at jeg hadde fått malaria, og var knust fordi jeg ikke var i form til å nyte de få dagene vi hadde der. Er fortsatt lei meg for at jeg gikk glipp av en så vakker øy... Har lovet meg selv å dra tilbake en gang!

Hvilke steder har du reist? 

Tanzania, Roma, Stockholm, Kapp Verde, Trondheim, Stavanger.

Fem ting som har vært bra med dette året:

- Jeg har vært i Afrika, som jeg drømte om så lenge, to ganger.

- Mye tid med familien.

- Jeg fikk min første jobb, som jeg stortrives i, og har spart opp en del penger.

- Jeg har hatt mange sommerfugler i magen. 

- Jeg fullførte vgs med snittet jeg ville ha!

Fem ting som har vært dumt med dette året:

- Å flytte fra venninnene mine i Oslo.

- At venninnene mine i Skien flyttet da jeg kom hjem. 

- Jeg har fortsatt ikke lappen HE-HE

- Mye sykdom og utmattelse. Ikke-eksisterende immunforsvar.

- Jeg har måttet velge bort litt for mye. Alt har skjedd på samme dager, og jeg virkelig hater (!!) å gå glipp av ting. 

Hva har du lært i år?

1. At 3/4 timer søvn om nettene ikke holder. 2. At jeg bare må komme i gang med To-do's. 3. At jeg skal sette pris på studietiden, og ta vare på alle bekjentskap og sosiale sammenkomster for alt det er verdt. 

Hva slags musikk har du hørt på?

Alt! Mye lounge og house.

Hva har du sett på?

Gossip Girl, Pretty Little Liars og The OC.

Hvem har du hengt mest med i år?

Første halvår: Sarah, Amanda, Dody og en fin fyr. 

Sommeren: kjernen aka HEKEM.

Andre halvår: familien og arbeidskollegaene mine som jeg har blitt så glad i. 

Hvilke nye personer har du blitt kjent med i år?

SÅ mange! Alle på jobb, jentene jeg dro til Tanzania med, mange koselige gutter og venninner av venninner.

Hva er det beste du har lest?

Et helt halvt år - Jojo Moyes.

Beste kjøp?

Mitt lille Sony a5000 + BANG-skoene fra Jennie-Ellen.

Hva brukte du mest penger på?

Reiser og klær.

Hva kunne du ønske du hadde gjort mer av?

Reist mer, får aldri nok. Lest mer enn 5 min til lappen. Sovet mer og tatt mer vare på helsen min. Gledet meg over de små tingene. Blogget mer... Listen er lang, og skal definitivt være med meg i bakhodet det kommende året!

Quality time

 • 26.12.2014 - klokken 14:35, Kategori: Hverdag

Dette må ha vært min roligste og minst "julete" jul noen sinne! Jeg har ikke snev av julestemning, men det har vært nydelig med avslapning og familietid. Jobbet til og med lille julaften før storebror og jeg satte kursen opp mot hytta og de andre. Der sovnet en utbrent Mariken på sofaen (i arbeidsklærne), og sov til julemiddagen dagen etter. Huff, litt sliten kanskje.. Rakk så vidt å slenge på meg en kjole og pakke inn de siste gavene før farmor og farfar kom på besøk. Det ble en maks rolig, usminket og koselig kveld, med nydelig mat og fine samtaler. Jeg har den fineste familien ♥ Trenger ikke annet i julen!

I dag drar jeg hjem igjen til venninner, jobb og treningssenter. I stuen ligger også en haug med julegaver som jeg klarte å glemme (haha ja, jeg er umulig), så nå kan jeg nesten ikke vente. Spørs om det ikke blir en liten tur ut i kveld også, før jobb i morgen tidlig. Er det jul, så er det jul! Vi snakkes :)

Childhood amnesia

 • 22.12.2014 - klokken 10:25, Kategori: Hverdag

"The phenomenon where early memories are forgotten"

Fikk en bunke negativer av farmor som jeg har fremkalt! Jeg kan jo ikke huske noen av disse minnene fordi jeg var så liten, men det gjør det bare ekstra koselig. Er så glad for at jeg har bildene i det minste, som kan visualisere de første årene. Tenk så synd om barndommen bare hadde vært et svart hull i hukommelsen... Sitter og smiler og ler når jeg blar gjennom disse, for gud så rare vi var! Nå skal de settes pent inn i de nye albumene mine og tas vare på ♥ Veldig gøy!

Friday night

 • 21.12.2014 - klokken 20:33, Kategori: HverdagPå fredag feiret vi skjønneste Eirin ✮ Kanskje det søteste mennesket jeg vet om! Det ble en kjempekoselig kveld med bursdagskake, pakkeåpning, skravling, drikkeleker og mye latter. Herlig å se mange av jentene igjen! Hadde en lengre photoshoot med Erika hvor vi lo så vi grein, men bestemte meg for å spare dere for de verste bildene hehe. Ble heldigvis noen bloggbare også <3 I 11-tiden dro vi ut, men jeg oppdaget raskt at byens utested med attenårsgrense ikke var noe for meg lenger.. Gamlemor dro hjem klokken 12! Hahah jaja, det måtte vel skje før eller siden. Gleder meg til jeg fyller 20!

A little party

 • 18.12.2014 - klokken 12:45, Kategori: Hverdag

- Glitrende kjole fra Vila, glitrende sett fra Nelly, paljettkjole fra Nelly -

Med disse tre i skapet tror jeg at jeg kan si meg klar for både jul, romjulsparty og nyttår. Den første kjolen har dere jo sett allerede fra julebordet med jobben, men den er så fin at jeg gjerne bruker den igjen. De to andre er på vei til meg as we speak, og jeg hååper og krysser fingrene for at de passer (og er like fine i virkeligheten). I så fall kan jeg puste lettet ut, for i går ble jeg også ferdig med julegavene. Det er lite som frister mindre enn å dra på shopping etter å ha stått på senteret i 8 timer, så de neste dagene skal det bli nydelig å dra rett hjem etter jobb. Roe ned og jobbe litt med julestemningen! Det trengs. Håper dere har det fint, og at eventuelle eksamener har gått strålende ♥ Vi snakkes!

Removed

 • 17.12.2014 - klokken 13:30, Kategori: Hverdag

Sett av 15 minutter til denne i dag. En veldig rørende og tankevekkende film som alle burde se! Jeg sitter her med frysninger og tårer i øynene, og kunne ikke annet enn å dele den med dere. Kanskje fordi jeg selv har vært klassekamerat som ikke helt har forstått, og fordi denne historien faktisk og dessverre er ganske vanlig. Litt mer forståelse har ingen av oss vondt av, og denne skildringen var utrolig fin. Håper dere tar dere tid! Love, M.

My life be like

 • 14.12.2014 - klokken 11:44, Kategori: Hverdag

...working and sleeping! 7 days a week.

For første gang på lenge har jeg vært fornøyd med timelisten denne måneden. Masse, masse jobb. Det liker vi! Eller ja, jeg gjør i alle fall det, selv om det stjeler tid fra en del andre greier jeg liker å pusle med (inkludert bloggen). Om ikke lenge har jeg også hele venninneflokken hjemme til jul, og det liker vi eeenda bedre. Ser frem til spontane jentekvelder, byturer og mye annet kos. Blir godt å få dem hjem nå! De siste ukene av desember og 2014 blir mildt sagt travle, men garantert også veldig fine. Jeg gleder meg, og tror det blir en veldig fin slutt på året.. Men nå må jeg på jobb! Vi snakkes, sweethearts.

Over en kaffekopp

 • 03.12.2014 - klokken 10:56, Kategori: Hverdag

Jeg er i Oslo igjen! Eller njaa, akkurat nå befinner jeg meg på jobben til Sarah i Drammen, men gårsdagen og resten av dagen tilbringes i Oslo. Møtte S i går for litt shopping og lunsj, og overnattet hos henne i Sylling i natt. Såå koselig å se gullet mitt igjen! I dag har jeg planer om å gjøre meg ferdig med en del julegaver, se igjen noen søte jenter og kanskje presse inn en etterlengtet Zumbaøkt på Elixia. Vi får se hva jeg rekker, det blir nok en kjempefin dag uansett! Snakkes snart ♥

It was all fucking amazing

 • 01.12.2014 - klokken 18:27, Kategori: Hverdag

Hvor fantastisk er ikke dette fotoalbumet? Fant det på Urban Outfitters i Stockholm, og visste fort at det måtte være med meg hjem. Har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg vil fylle det med, men jeg har et par idéer på lur. Finnes ikke noe gøyere enn bilder og bildeorganisering. Blir så nostalgisk! Har et større og mer krevende prosjekt på gang også (les: sortering av snart 20 år i bilder), men det får vi spare til litt mindre hektiske tider. Sånt skal man ha tid til å kose seg med... ♥

Julebord

 • 30.11.2014 - klokken 15:21, Kategori: Hverdag

Rakk akkurat å svinge meg rundt foran Photo Booth før jeg løp av gårde til julebord i går. Den nye kjolen (som ble kjøpt på 15 sekunder før jobb) måtte jo dokumenteres. Sant den er fin? Beste hastekjøpet jeg har gjort tror jeg..

Julebordet ble en stor suksess - en kjempefin kveld med de fineste kollegaene. Det bugnet av pinnekjøtt, ribbe og medisterkaker, og latteren hang løst. Jeg stooorkoste meg, og kunne sikkert holdt på til i dag. Mamma hadde vært innom rommet mitt i natt for å skru av lyset, og jeg hadde tydeligvis ligget der i dyp søvn med et stort smil om munnen. Ikke visste jeg at det var mulig, men det må vel være et veldig godt tegn haha.

Den søvnen var også gull verdt, for i dag morges kom jeg meg tidlig opp til både Cardio Step og Bootylicious på Elixia. Såå deilig! Og dagen blir bare enda bedre, for om en times tid blir jeg hentet av Hedda for en sen lunsj på Jonas B. Gleder meg til å se godjenta igjen ♥ Men nå må jeg hive meg rundt og hoppe i dusjen. Sent ute, as usual. Vi snakkes!

Black Friday!

 • 28.11.2014 - klokken 12:21, Kategori: Hverdag

En veldig fin dag å starte julehandelen på? Stusset litt da innboksen min plutselig var bombardert med gode tilbud i dag morges. Egentlig bare flaks at jeg ikke har handlet noe på nett i det siste, for denne dagen hadde jeg helt glemt! Er liksom litt kjipt å betale ordinær pris to dager før du kan få det på salg, hehe. Vet om et par besteforeldre som blir ferdig med en julegave i dag, og forhåpentligvis blir jeg ferdig med noe av årets julegavehandel selv også.. I kveld skal det i alle fall settes av litt tid til nettsidene over her. Happy shopping, sweethearts ♥ Og ha en fantastisk fredag!

Frøken ferieblogger

 • 09.11.2014 - klokken 13:34, Kategori: Hverdag

2 dager til jeg reiser, og jeg kan love dere at det blir litt mer liv her inne. Så mye gøyere å oppdatere om det, enn å stille meg opp foran kameraet etter en lang dag på jobb her hjemme.. Tror det blir en bra uke - også for bloggen ♥

I dag har jeg litt for mye på planen. Jeg må pakke, rydde rommet mitt, trene, se igjen bestis, gjøre meg ferdig med en del syprosjekter + mye annet som jeg allerede har glemt. Ingen lazy søndag på meg med andre ord. Får vel hive meg rundt med en gang, så snakkes vi veldig snart. Håper dere har det fint, og at dere får en deilig søndag!

Lazy days

 • 08.10.2014 - klokken 18:18, Kategori: Hverdag

Guud så kjedelig det er med fridager, haha... Hadde aldri trodd jeg kunne sagt noe sånt for et halvt år siden, men nå vil jeg egentlig bare jobbe hele tiden. I går var heldigvis lønningsdag, så fikk slått ihjel litt tid og penger på nettshopping. Har planlagt såå mange fine antrekk til ferien, så nå kan dere bare glede dere :) Det gjør i alle fall jeg!

I dag har verdens beste pappa bursdag, så jeg har bakt kake og satt av kvelden til familien. I morgen venter enda et familieselskap, og sååå tar jeg meg en etterlengtet helg i Oslo. Det blir godt <3

Et bilde fra skienby.no - fra moteshowet på Parkbiografen forrige uke

Kapp Verde

 • 06.10.2014 - klokken 20:12, Kategori: Hverdag

Hiiit skal jeg om en måned!! 8 dager på en afrikansk øy... Er det rart jeg gleder meg? Fant ganske så billige billetter for en ukes tid siden, og plutselig ville hele familien være med. Det blir så hyggelig - alt for lenge siden vi har reist sammen! Øya sies å være paradis for dykking og vannsport, så vi får se om jeg ikke prøver meg på surfebrettet en dag også.. Det har jeg hatt lyst til lenge! Ellers blir det nok ganske late dager der nede, og jeg kjenner det skal bli såå deilig. Can't wait ♥

Love this

 • 02.10.2014 - klokken 12:57, Kategori: Hverdag

Ønsker oktober velkommen med denne deilige sangen (som fortjener mer enn tusen avspillinger på youtube). Jeg er i alle fall hekta! Siden sist har jeg vært opptatt med mye jobbing, besøk fra verdens beste Sarah, tur til Oslo og litt catwalking. Sistnevnte tok meg hele 6 timer på tirsdag, så jeg våknet opp i går med den verste hodepinen og feber. Ain't no model, haha... Men det var såå verdt det - jeg elsker jo sånt! Tok nesten ingen bilder, men legger ved de få jeg har :)

Ellers er formen mye bedre i dag - så nå skal jeg ut og fotografere litt til dere! Vi snakkes snart. Jeg looover ♥

Sneak peek

 • 17.09.2014 - klokken 15:28, Kategori: Hverdag

 Min kjære Eirin har hjulpet meg med å ta bilder i dag <3 Kjempeflink! Her har dere en liten sneak peek på dagens antrekk. Jeg skal på jobb nå, så rekker dessverre ikke å laste opp resten av bildene... Ta en tur innom senere i kveld eller i morgen tidlig, så skal det være på plass! Ha en super onsdag, så snakkes vi snart :)

Rude (Acoustic Cover)

 • 15.09.2014 - klokken 11:00, Kategori: Hverdag

Deilig start på den nye uka? Jaaa. Har allerede delt denne på facebook, men må dele den her også. Min fantastisk flinke og vakre venninne slår til igjen! Ahh, jeg blir så stolt. Fikk tjuvlytte på litt musikk da jeg var hos henne for noen uker siden, og jeg vet hun kommer til å nå så utrolig langt. For en stemme! Du er best, Julie.

A couple of days off

 • 14.09.2014 - klokken 21:15, Kategori: Hverdag

"Off" blir vel ikke helt det riktige ordet å bruke, for jeg har jobbet hver dag, minus torsdag hvor jeg besøkte Erika på Romerike Folkehøgskole. Én etter én flytter de nærmeste fra meg nå, og jeg kjenner det tar veldig på.. Det krever liksom litt mer planlegging å skulle finne på noe med venner man har mistet kontakten med, eller folk man vil bli bedre kjent med. Det er selvfølgelig såå verdt det, men jeg ender likevel opp alene på sofaen både fredags- og lørdagskvelden og hele søndag. Haha herregud, må skjerpe meg! Trenger kanskje litt sosial stimuli (og da snakker jeg ikke i form av kunder på kaféen, nei). Så om du leser dette og vil ta en kaffe en dag - gi lyd! Jeg er veldig snill, og har masse tid til overs.

Ellers er jeg helt tom på bloggfronten om dagen, som dere kanskje har skjønt. Hadde det ikke vært for en søt leser som sendte meg en hyggelig melding på facebook, så hadde dere nok ikke hørt noe fra meg i dag heller.. Kom gjerne med tips eller forslag til ting jeg kan skrive om, så skal vi nok klare å holde liv i den bloggen her! Til og med på tunge dager ♥


Wanderlust

 • 09.09.2014 - klokken 15:57, Kategori: Hverdag

Et laangt og deilig innlegg! Jeg lyver ikke når jeg sier at disse bildene fikk meg til å felle et par tårer i går kveld. De gir meg bokstavelig talt vondt i magen. Enkelt og greit fordi jeg ikke har mulighet til å sette meg på et fly i morgen og reise verden rundt. Jeg kan overleve sommer i Norge, men ikke så mye mer enn det. Helt siden månedsskiftet (rettelse: de tre siste årene) har jeg konstant gått rundt og tenkt på varme, strender og palmer, storbyer, storslått arkitektur og natur, krystallklart vann, ørken, sjarmerende smågater, skyskrapere og alt annet digg verden har å by på.

Alt er så perfekt når man reiser! Man lever i sin egen boble, distansert fra alt som gjør en stresset hjemme. Dagene går til å utforske en ny by - oppleve og se mest mulig. Min favoritt-ting i verden å gjøre! Ikke bare skapes nye bekjentskap under reiser (om man er litt sosial), men man kommer også mye nærmere den man reiser med. Man har liksom tid til hverandre på en helt annen måte enn her hjemme, og det er kanskje også grunnen til at minnene blir så sterke. Reisingen har gitt meg så uendelig mange fine minner som jeg aldri kommer til å glemme..

Én ting er sikkert - om jeg ikke ender opp med en jobb som innebærer mye reising, så skal jeg i alle fall ende opp med en jobb som gir meg tid og økonomi til det. Jeg er ikke helt sikker på når denne "wanderlusten" tok helt av, men jeg har en mistanke om at den kom hånd i hånd med den stadig økende reisingen min. Jeg knytter byer og land opp mot vakre minner, og jeg har sett mye nok til å bli hekta. Tanken på en årstid uten minst én tur er for meg helt forferdelig - og skremmende. Ikke misforstå, det er ikke noe feil med Norge (utenom klimaet). Hadde jeg bodd et annet sted i verden hadde jeg sikkert likt å reise hit, men jeg blir ikke like rik på nye opplevelser og inntrykk av å sitte her i mitt eget hjemland. Og det skremmer meg. 

Jeg kunne skrevet 10 avsnitt til, men for alt jeg vet har dere falt av for lengst. Jeg aner ikke om det er noen som kjenner seg igjen i det jeg skriver heller.. Jeg har flere venner som synes jeg er helt merkelig på det området her, men kanskje det gir litt mer mening nå. Eller så er vi bare veldig forskjellige!

Weekend in Trondheim

 • 08.09.2014 - klokken 09:53, Kategori: Hverdag

Har hatt en kjempefin helg i Trondheim! Kjørte opp på torsdag med mamma og pappa for å besøke broren min og noen venner av oss. Venninnen min ble kjempedårlig noen dager før vi kom stakkars, så da ble det noen rolige og deilige kvelder hjemme. Lørdag vrikket det likevel litt for mye i dansefoten, så da tvang jeg storebror til å ta meg med på byen hehe.. Det ble vorspiel med alle kompisene hans og Studio 26, og jeg hadde det gøy! 

Vertskapet (familievennene våre) fortjener også et eget avsnitt. Ikke bare har de verdens fineste hus, men større gjestfrihet må man lete lenge etter. Vi har kost oss så mye, spist masse god mat, og jeg har virkelig følt meg som hjemme - til tross for at jeg ikke hadde vært der på to år. Dette bildet beskriver vel greit mye:


Fra én av tre fine kvelder i Trondheim ♥

Dinner with the best

 • 05.09.2014 - klokken 10:40, Kategori: HverdagVi spiste grillmat på Solsiden i går, og det var nydelig. Jeg er fortsatt mett! De andre bestilte "grillfest", et stort brett med masse forskjellig, men pingla (meg) tok entrecôte. Den var god, men tilbehøret var såå mye bedre. Bakt potet, bønner, tomatsalat, soppstuing og maiskrem smeltet på tungen. Spesielt sistnevnte, den skal jeg hjem og lage selv!!

I dag har vi ingen spesielle planer. Skal ut og spise lunsj om en times tid, ellers tar vi dagen litt som den kommer. Ha en fin fredag dere, og gi meg gjerne tips til ting å finne på i Trondheim ♥

Good morning

 • 26.08.2014 - klokken 09:08, Kategori: Hverdag

God morgen, solstråler! Jeg hadde den slappeste dagen i går (om du ser bort ifra en liten gåtur med mamma), så i dag blir det andre boller. Jeg skal både jobbe, trene, vaske klær, pakke kofferten (jaaa), tømme macen for crap, løpe fra polet til panduro og attpåtil.. legge meg tidlig! Puh, vi får se hvordan sistnevnte går. Har med andre ord ikke tid til å sitte her. ¡Adios amigos! Vi snakkes kanskje senere i dag. Ha en bra tirsdag ♥

Sommerfest med jobben

 • 24.08.2014 - klokken 16:16, Kategori: Hverdag

Sommerfesten i går var såå koselig. Det var grillmat, alkohol, mye latter og mange hyggelige samtaler. Vi holdt på til halv tre, før jeg dro videre på nachspiel med Elise og Elisabeth. Er temmelig redusert i dag, men det var veldig verdt det. Det ble en kjempebra kveld! Jeg har uten tvil verdens fineste kollegaer og verdens beste jobb ♥

Going out

 • 23.08.2014 - klokken 10:21, Kategori: Hverdag

- Et par bilder fra vorspielet på torsdag - 

Hei dere! Hadde store planer om å blogge etter den lange formiddagsvakten min i går, men måtte jobbe dobbelt skift (8-21) fordi vi manglet folk. Så da fikk jeg det ikke til, dessverre. Var så sliten når jeg kom hjem at jeg sovnet midt i filmen vi startet å se på, og måtte gå og legge meg. Ble en god natts søvn da. Og det er bra, for jeg skal på jobb igjen om en halvtime. Haha, Fattigmann har blitt mitt andre hjem. I kveld har vi også sommerfest med woken, noe jeg tror blir kjempebra! Tar med meg kamera selvfølgelig, så snakkes vi senest i morgen ♥

Days Like This

 • 21.08.2014 - klokken 13:27, Kategori: Hverdag

Hei dere! Dette blir kjempekort. Lise kommer og henter meg om 5 min, men ville bare innom og si hei. Skal til byen for å finne kjole til lørdag, før jeg drar direkte på jobb, og rett på vorspiel etter det. Puh! Men tror det blir en bra dag. Skal ta med meg kamera til i kveld, og prøve å få tatt litt bilder. Ellers har jeg på meg en gammel skjorte fra Days Like This. Har aldri brukt den før, og er liiitt usikker på om jeg liker den, men lar den få en sjans i dag.. Nå må jeg løpe! Ha en fin dag ♥

Amazing freediver

 • 19.08.2014 - klokken 20:04, Kategori: Hverdag

Denne måå dere se! Det er en stund siden jeg så den for første gang, men den gjør meg fortsatt stum. Vet ikke helt hva jeg synes er sykest... At det i det hele tatt er mulig å "basehoppe" ned i et svart hull under vann, eller at han klarer å holde pusten så lenge. All min respekt til franske Guillaume Néry! Definitivt en av mine favorittvideoer.

Sweet dreams

 • 19.08.2014 - klokken 11:49, Kategori: Hverdag

Å, jeg sov som et barn i natt og våknet ikke før 11. Hadde riktignok venner på besøk til over ett i natt, så tok meg friheten til å slå av alarmen før jeg sovnet. Vi kjørte den filmkvelden i går med smågodt, popcorn og film på storskjerm. Startet med filmen 12 years a slave og fortsatte med Due date. Såå forskjellige, men begge veldig bra!

I dag har jeg ting som jobbsøking, pakkehenting og museumsbesøk på planen. Kaanskje litt trening i kveld også, om jeg ikke ombestemmer meg. Hehe, stor sjans for det... Ha en kjempefin tirsdag!

Birthday dinner

 • 18.08.2014 - klokken 17:04, Kategori: Hverdag

Feiret Hedda ved å spise på Strøm i går, og det var såå koselig. Må nesten nevne maten også, for scampisalaten over er den beste jeg noen gang har smakt. Har aldri sett så store scampi før, eller spist en salat med så mye smak. Nam! Vi ble sittende til det stengte, og forlyttet oss deretter til Tullis. Der fikk bursdagsbarnet gratis kake og øl, og resten av oss et etasjefat med croissanter. Fordelen med å komme rundt stengetid, hehe. Vi ble til slutt en gjeng på 8, og avsluttet kvelden på den nye lekeplassen i byen som har trampoliner (!!) i bakken. Har så mange morsomme filmer nå at jeg kan underholde meg selv i flere år. Takk for en kjempefin kveld, jenter ♥ 

My kind of breakfast

 • 18.08.2014 - klokken 12:07, Kategori: Hverdag


Sveler med blåbær, bringebær, bjørnebær og banan, smoothie og nystekte croissanter.

Med andre ord: en bra start på dagen. Klarte ikke spise opp halvparten da, men godt var det! Tok forresten en del bilder i går kveld som jeg skal vise dere, men før det skal jeg ta meg en laaang dusj, stelle meg og løpe en del ærender. ♥

My new baby: Sony a5000

 • 17.08.2014 - klokken 18:49, Kategori: Hverdag

Størrelsen, bildekvaliteten, fargen, selfieskjermen.. Ah, det er helt perfekt ♥ Nå kan jeg faktisk ha med meg kamera overalt, og ta fine bilder i tillegg. Dette får til og med plass i småveskene mine! Jeg er såå fornøyd, og gleder meg til å knipse mange flere bilder fremover. Skal få tak i en fin kamerastropp også, så blir det attpåtil en kul accessory.

Har jo allerede lagt ut et par bilder jeg har tatt med det (de to siste innleggene), men legger ved et eksempelbilde til. Skal ut og spise for å feire Hedda i dag, så da passet det bra å knipse en selfie. Den vippbare skjermen er bare heelt genial. Håper dere har hatt en deilig søndag, folkens, og at dere er klare for en ny uke i morgen. Det er i alle fall jeg!

Good morning, sunshines!

 • 16.08.2014 - klokken 10:00, Kategori: Hverdag


(Forhåndsskrevet innlegg)

God morgen ♥ Eller tja, mer formiddag for meg. Hadde vekkerklokken på 6 i dag, så har allerede rukket å stelle meg, spise, sykle til jobb, og jobbe to timer. Dere ligger kanskje fortsatt i sengen? I så fall - heldiggriser! Jeg får glede meg til å sove lenge og lage god frokost i morgen. Før det har jeg noe som ser ut som en veldig fin dag foran meg.

Her har jeg forresten brukt det nye (*trommevirvel*) kameraet mitt. Hørte et par av dere hadde gjettet det var det jeg snakket om forrige lørdag, hehe. Jeg er imponert! Men det tar bra bilder, ikke sant? Jeg er i alle fall storfornøyd. Tenker jeg viser dere kameraet og skriver litt mer om det senere i dag.. Ha en kjempefin lørdag!

Stevneplassen

 • 15.08.2014 - klokken 11:15, Kategori: Hverdag

Ja, da har Skiens såkalte "festdager" gått av stabelen, og de ser ca. sånn her ut. Var litt trist vær i går, men vi måtte jo få med oss Gabrielle! Hun er helt rå. Nesten litt synd at hun tar på seg oppdrag som dette.. Hun er bedre enn det! Men jaja, en gratis konsert er ikke feil for min del. Sånn bortsett fra å høre henne synge, så fikk jeg dekt mitt behov for hellige sveler og smultringer. Altså, de smultringene!! Vet det høres sært ut for utenforstående, men holy shit - de er så gode. Familien kjøper en stor pose hvert år, og det av god grunn. Yummy in my tummy!

Golden favs

 • 14.08.2014 - klokken 15:32, Kategori: Hverdag

Klokke: Glitter
Smykker: Gina Tricot, Hm
Ringer: Gina Tricot, Bikbok, Brandy Melville
Armbånd: Brandy Melville, Bikbok

Working eight to eight

 • 12.08.2014 - klokken 23:01, Kategori: Hverdag

Ja, nå har det seg altså sånn at dere ikke hører stort fra meg om dagen fordi jeg bare jobber. Ikke veldig spennende bloggmateriale! Men jeg klager ikke altså. Kanskje bittelitt akkurat nå, etter 12 timer med vasking av kontorer. Men hey, det er så verdt det ved lønnsslipp! Må minne meg selv på det. Har nemlig startet så smått å hjelpe til på jobben til pappa, og de driver og flytter ut av lokaler om dagen (derav vaskingen). Skal tilbake i morgen klokken 8, og da skal jeg definitivt sette disse to sangene på repeat igjen. Vasking blir jo nesten gøy med fin musikk på øret!

Ellers er jeg å finne på kafeen både fredag og lørdag (ikke med disse på øret nei). Skal prøve å trykke inn et blogginnlegg i ny og ne, men de blir nok litt alternative - slik som dette. Skal spare dere for utmattede zombiefjes i blitslys om kvelden.. Huff, har såå mange bloggideer om dagen, men så lite tid. Typisk! Jeg får skrive dem ned.. ♥

Tusenfryd

 • 09.08.2014 - klokken 11:50, Kategori: Hverdag

Et par bilder fra Tusenfryd med søskenbarna mine på torsdag! En veldig fin dag. Sola skinte, køene var overkommelige, og karusellene gøyere enn jeg kunne huske. Ble også mektig imponert av minste kusinen min som tok alt hun var høy nok til å bli med på. Vi snakker både ThunderCoaster og Loopen.. Tøff jente! Etter å ha tatt alle karusellene, spist masse is, prøvd oss litt i spillbodene og stilt opp på mine obligatoriske bilder, sa vi oss fornøyde. Jeg ble igjen i Oslo, og har hatt et par kjempefine dager med gode venninner. Var såå fint å se dem igjen!

I natt har jeg sovet i idylliske Sylling hos Sarah, og nå sitter jeg på toget hjem til Skien - sånn halvveis klar for en ny dag på jobb. I ettermiddag skal jeg også kjøpe meg noe jeg har hatt lyst på leenge. Gleder meg til å vise dere!

Bf's birthday party

 • 06.08.2014 - klokken 14:55, Kategori: Hverdag

I går var det tid for Erikas årlige hyttebursdag, og den ble som vanlig veldig, veldig bra! Stooorkoste meg. Jeg overnattet på hytta og dro tidlig hjem i dag for å fikse meg til jobb, men da jeg kom hjem fristet det selvfølgelig mer å bla gjennom de tusen bildene som ble tatt med kameraet mitt i går. Her har dere et lite knippe!

Og nå har jeg aaaalt for dårlig tid, wææ... Ha en fin dag dere, så snakkes vi snart!

Cat woman

 • 02.08.2014 - klokken 10:35, Kategori: Hverdag

Njaa, tror ikke det. Men denne var skjønn da! Vi fikk ikke lov til å få hunder eller katter da vi var små (hadde derimot fugler, marsvin, fisk og skilpadde), og med tiden har jeg funnet ut at det egentlig var helt greit. Hunder og katter trenger liksom litt mer oppmerksomhet enn fisken i bollen, og det tror jeg nok ikke hadde passet meg i lengden. Har også arvet mammas støv på hjernen, så får litt panikk av tanken på å skulle ha et pelsdyr gående rundt i huset. Men så er de jo helt nydelige også! Jeg får heller tvangskose litt når jeg er på besøk, hehe...

Nok katteprat, nå skal jeg på jobb. Ha en helt fantastisk lørdag! Og kom innom kafeen og si hei <3

The sweetest passport cover

 • 27.07.2014 - klokken 21:11, Kategori: Hverdag

Må bare tipse dere om denne nydelige saken. Den koster 8 kr og du finner den her på ebay (med fri frakt). Denne må man jo faktisk ha om man er mye ute og reiser! Du får den i brunt også, om rosa blir for sukkersøtt. Jeg gleeeder meg til å dra opp denne i neste passkontroll for å si det sånn, heheh. Too cute!

Makes me happy

 • 20.07.2014 - klokken 19:22, Kategori: Hverdag


Yes, they do ♥

Kom nettopp hjem etter en lang dag på stranda, og måtte brått avlyse kveldens planer da jeg så meg selv i speilet på badet. Ansiktet mitt så ut som en rå biff, og å prøve å dekke over den hissige rødfargen var bare tortur. Tror jeg vet om en som skal bruke solkrem fremover, hehe... Men nå har jeg lært, så får jeg heller tilbringe denne kvelden på sofaen med Pretty Little Liars! Jeg overlever. Skal forresten ut og løpe i morgen tidlig - for første gang på veldig, veldig lenge. Vet det kommer til å skje når jeg skriver det her (er over gjennomsnittlig sta), så nå kan jeg bare angre. Puh, jeg har godt av det! Føler kroppen min sakte men sikkert har dødd både innvendig og utvendig av all latskapen de siste månedene, så nå skal det bli veldig deilig å komme i gang igjen. Hei på deg #hk14, hehehe

Kragerø

 • 18.07.2014 - klokken 19:51, Kategori: Hverdag

Ingen ting er som sommer i Norge! Har vært på båttur de siste dagene, og det har vært helt magisk. Dody og Sarah kom på besøk på onsdag, og vi har hatt et par kjempefine dager i Kragerø. For første gang på lenge har vi også vært flinke til å ta bilder!! Gjør dere klare for fine solbriller og hodeplagg, sminkeløse fjes, en god del trutmunn og masse god mat:

Var så fint å se dere igjen, jenter ♥ Er såå glad i dere. Lov meg at det ikke blir lenge til neste gang! 

Begin Again

 • 12.07.2014 - klokken 10:04, Kategori: Hverdag

Vi dro til Oslo i går, vi <3 Hadde vunnet fire billetter til førpremieren av Begin Again, så tok med meg jentene! Filmen var kjempeskjønn, med blant annet Keira Knightley og Adam Levine i hovedrollene. Jeg har alltid elsket Maroon 5, så det som gjorde mest inntrykk var uten tvil musikken, som også var tema i filmen. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra Oslo var å laste ned alle sangene, og jeg mistet faktisk litt pusten da jeg hørte dem igjen. Enten så er sangene helt magiske, eller så er det kombinasjonen av dem og historien som gir meg frysninger... Jeg vet ikke, dere må nesten høre dem selv. Ha en fantastisk lørdag, folkens! Jeg skal jobbe i hele dag, men skal definitivt ende lørdagskvelden min på sofaen med en god middag, stearinlys og denne på full guffe... <3

Oslove

 • 06.07.2014 - klokken 13:12, Kategori: Hverdag

Vi dro på jentetur til hovedstaden på fredag! Lille prinsessa (kusinen min) hadde aldri vært i Oslo før, så da var det selvfølgelig et must å dra og se slottet <3 Tror jeg koste meg minst like mye som henne! Har også funnet ut at jeg liker Oslo best som turist. Det har selvfølgelig vært fint å bo der disse tre årene, men jeg må innrømme at byen mister litt gnisten over lengre tid. I alle fall om man bor der som student, uten mulighet til å nyte alt den har å by på til enhver tid. Men nåå dere, nå skinte Oslo som aldri før. Gleder meg til mange småturer tilbake fremover!

Nitten

 • 05.07.2014 - klokken 10:05, Kategori: Hverdag

Hurra! Mitt nittende år her i verden har startet, og jeg har allerede bestemt meg for at dette året skal bli det beste. Som vanlig! Den tankegangen gjør noe med meg. Jeg blir litt sånn "nei halo, jeg kan ikke kjede meg i dag, dette året skal jo bli det beste", før jeg løper etter telefonen og ringer alle vennene mine. Mitt nittende år skal fylles med masse gøy, og jeg elsker at jeg ikke har studier (nå med det første) som hindrer meg i å finne på spontane ting. Den friheten trenger jeg en liten stund kjenner jeg, så blir det sikkert kjempedeilig å starte opp igjen etter jul.

Nok skravling, nå må jeg løpe til jobb! Har fått meg jobb på Fattigmann, en kafé på senteret her i byen, og jeg stortrives. Kjempesosialt og gøy, for ikke å snakke om de nydelige jentene jeg jobber med...♥ Vi snakkes!

Rhythm of the night

 • 23.06.2014 - klokken 11:25, Kategori: Hverdag

Heihei! Beklager høyt bloggfravær, men ting har virkelig gått i ett om dagen. Jeg flyttet fra Oslo for 5 dager siden, og har egentlig helt siden da brukt tiden min på rydding, sortering, kasting og vasking. Puh, det hadde samlet seg opp en del på 3 år kan man si, og at rommet her i Skien var fylt med gammelt skrot hjalp ikke så mye. Det er jo måte på hvor mye man får trøkt inn på ett rom, dessverre.

Men nå begynner det endelig å hjelpe seg! I dag skal jeg male kjelleren vår, og sette opp hyller, slik at jeg har et sted å oppbevare ting og tang jeg ikke får plass til. Når det er gjort, så tar jeg meg et par velfortjente dager i hovedstaden. Det blir deilig, og jeg savner faktisk byen litt allerede. Skal prøve å holde dere oppdatert fremover! Vi snakkes <3

3 eventyrlige og uforglemmelige år

 • 14.06.2014 - klokken 09:30, Kategori: Hverdag

I går hadde jeg som sagt min siste eksamen på Fagerborg. Altså min siste dag på videregående skole, min siste dag av 13 års skolegang. Helt uvirkelig. De tre årene mine i Oslo har gått utrolig fort, og jeg kan ikke tro at de nå er over. Jeg har lært så ufattelig mye, opplevd mer enn jeg noen gang drømte om, og ikke minst - fått venner for resten av livet. Selv om jeg tidlig fant ut at jeg ikke ville satse på dans, har jeg ikke angret et sekund på at jeg flyttet. Jeg blir varm av å tenke på alle de fine minnene jeg sitter igjen med, og alle de fine menneskene jeg har møtt. Tusen, tusen takk til alle som har gjort disse årene helt fantastiske. Dere er med meg i hjertet for alltid <3

Litt eldre, smartere, og med bagasjen full av uforglemmelige minner, drar jeg nå hjem til Skien. Hjem for å være med familien, bli lovlig sjåfør, finne ut av hva jeg vil videre, og for første gang på lenge - la lommeboken kjenne litt på det å være mett. Jeg tror det blir bra, og jeg gleder meg faktisk. For kjære Oslo, du blir ikke kvitt meg uansett. Jeg skal besøke deg, og nyte av deg mer enn jeg noen gang har gjort. Så får vi se hva tiden bringer... Mest sannsynlig er jeg i farta og på vei til nye eventyr allerede rundt juletider! My kind of days

 • 29.05.2014 - klokken 10:37, Kategori: HverdagVar SÅ hyggelig å være med Sarah og Amanda i går! De jentene er virkelig gull verdt. Vi har ikke fått vært så mye sammen i det siste på grunn av russetid og eksamener, og nå er det heller ikke mange ukene igjen før vi flytter fra hverandre... Prøver å fortrenge det! Det blir ille, men jeg er bombesikker på at vi klarer å holde sammen likevel ♥

Har masse på agendaen i dag, så nå må jeg nesten hive meg rundt og komme i gang. Det skal vaskes og ryddes, handles, trenes og pakkes. Tjohei, noe sier meg at denne dagen kommer til å gå veldig fort!

Done

 • 28.05.2014 - klokken 18:35, Kategori: Hverdag

Ferdig med de kjipeste eksamenene, og veldig happy! Bokmål i dag gikk bedre enn forventet, men brødhodet klarte selvfølgelig å glemme å skrive hvilken oppgave hun valgte. Krysser fingrene for at det ikke trekker så mye ned...

Anyways, er ikke noe å gjøre med det nå! Drar straks for å henge litt med godjentene, grille og spise brownies. Blir ikke bedre enn det! Ha en deilig fridag i morgen, dere. Den har vi fortjent <317. mai

 • 19.05.2014 - klokken 15:02, Kategori: Hverdag


Opplagte, skjønne jenter etter en lang natt med rulling.

Gratulerer med dagen på etterskudd ♥ Håper dere hadde en kjempefin 17.mai! Dagen min startet med frokost hos Dody, før vi uheldigvis dro til Aker Brygge og ble stående bom stille i kø en times tid. Etter det gikk vi rundt og lette etter plass på kafé et par timer, før vi ble lei og dro hjem igjen haha. Litt for mange mennesker etter min smak. Dagen avsluttet likevel helt perfekt med gode venner, alias, beer pong, dansing og mye latter. Alt i alt en veeldig fin dag! 

Kveldens antrekk:


Kjole fra Topshop - Skinnjakke fra Miss Selfridge - Veske fra Hm - Sko fra Jeffrey Campbell

Russetid #RT

 • 16.05.2014 - klokken 20:37, Kategori: Hverdag

...og snart er den ferdig! Har ikke delt så mye fra russetiden min, men så har jeg for så vidt ikke vært så mye russ heller. Var på landstreffet i Stavanger, og det er vel nesten det. Har rett og slett hatt mer lyst til å bruke tiden min på andre ting enn rølp den siste måneden. Og det må jo være lov! Men jeg må innrømme at russetid er litt stas også. Verdens skjønneste lille nurk kom løpende mot meg i morges med det søteste ansiktet og armene foran seg, og jeg fikk bokstavelig talt tårer i øynene. Der og da angret jeg veldig på at dressen ikke har blitt brukt oftere... Smelt!

Vi hadde forresten den deiligste totimers-skoledagen i dag, bestående av russefrokost, skolegårdsdanser og marsipankake. En veldig bra nest siste dag som russ :) Og morgendagen blir forhåpentligvis minst like bra. Har aldri vært i Oslo på 17.mai før, så det skal bli gøy! Det eneste jeg vet nå er at dagen starter med champagnefrokost hos mama D, og at vi skal innover til sentrum etter det. Tenker jeg tar med meg kamera og knipser litt, så snakkes vi i løpet av dagen eller på søndag <3 Ha en fantastisk dag i morgen, pumpkins!Countdown

 • 11.05.2014 - klokken 20:23, Kategori: Hverdag

10 ting jeg liker:

- Å reise. Går ikke en dag her hjemme i Norge uten dagdrømming om nye land, byer og steder. Reiseminner er de beste!

- Familien, og venninnene mine

- Å pynte meg!

- Granateple, mango, vannmelon, jordbær og cashewnøtter

- Sol og varme, strender og turkist vann, men også storby, handlegater, kaféer og spennende arkitektur.

- Å bli kjent med nye mennesker

- Parfyme

- Fornøyelsesparker. Jo større karuseller jo bedre!

- Å være forelsket. Sommerfuglene i magen og den konstante smilingen.. Beste følelsen i verden!

- Sist men ikke minst: latterkramper med venninnene mine


Godjenter <3

9 ting jeg ikke liker:

- Norskundervisning

- Animasjonsfilmer

- Å stå opp om morgenen

- Løk, purre og stangselleri

- Å ha det rotete rundt meg

- Overraskelsesbesøk. Med mindre du er sykt heldig med timingen, er dette sjeldent en slager hos meg.

- Spillforespørsler på facebook

- Å høre på lav musikk

- Vinter...
 
...dette er unntaket da. Nyter sola i skibakken med en god venninne, godteri og fete solbriller!

8 blogger jeg kan anbefale:

- Kenzas, min favoritt!

- Angelica Blick, helt rå på outfits. Bildekvaliteten er det heller ikke noe å si på.

- Annette Haga, legger ut inspirerende antrekksbilder hvor hun som oftest stiller i klær fra sin egen nettside nevernaked.com (hun er også kilden bak denne listen).

- Ida Wulff, fordi hun skriver så bra, og har de beste paraply-innleggene.

Lene Orvik, skjønn jente som deler alt fra outfits, reiser og oppskrifter.

- Hedda Ingeborgvik, perfekt blanding av mote og godt skrevne tekster.

- Ulrikke Lund, motedronningen.

- Livingdoll, deler inspirerende reisebilder fra verdens skjulte perler.


7 ting jeg vil gjøre i fremtiden:

- Studere i USA

- Hoppe i fallskjerm

- Reise helt alene til et land jeg aldri har vært i før

- Kjøre ubåt

- Dra til Sør-Amerika

- Lære meg å surfe

- Jobbe frivillig med barn i U-land (igjen)


Tanzania, vinterferien 2014

6 ting jeg er redd for:

- Å miste noen av mine nærmeste

- Å gå glipp av ting

- T-bane/trikk/tog/bussdører som er på vei til å lukke seg igjen. Skjer ikke at jeg prøver å gå på eller av da. Ser for meg en avkuttet kroppsdel eller to haha.

- Gamle, ukjente menn

- A4-liv. Min største frykt er kanskje å dø som mannen på gata. Jeg er rett og slett redd for å ikke se og oppleve nok. 

- Fotballer, volleyballer, basketballer etc. Farlige greier! Klarer ikke slappe av om jeg er i nærheten av noen som spiller.


5 steder jeg liker å være:

- I Spania (og generelt alle land med varmere klima)

- På Elixia

- I parken

- På flyplasser

- På stranda


Lever det gode strandliv i 2006 

 4 ord som beskriver meg: 

- Lattermild

- Ubesluttsom

- Kreativ 

- Eventyrlysten

3 ting jeg gleder meg til:

- Neste reise

- Sommer = ferdig med vgs!

- Å ta lappen

 

2 bra filmer:

- Safe Haven

- In Time


1 bra sang:

L ♥ V E

 • 12.01.2014 - klokken 21:57, Kategori: Hverdag

En nydelig blanding av reunion, kosekveld og gårsdagens fest. Fine, fine mennesker ♥

Jeg har vært hjemme i Skien denne helgen! Flytter jo tilbake dit til sommeren, så da måtte jeg nesten skaffe meg en jobb der. Og det fikk jeg i går! Veldig deilig å ha det i boks. Nå sitter jeg forresten på bussen tilbake til Oslo. Skal jobbe med en religionsoppgave resten av turen/kvelden/natten, og så blir det presentasjon i morgen. Kjenner det skal bli veeldig deilig å bli ferdig med vgs nå! Og det er faktisk ikke så lenge til heller.. Lykke!

Nyttårsaften

 • 06.01.2014 - klokken 08:55, Kategori: Hverdag

4 av 5 bilder fra nyttårsaften! Det femte var så utydelig at jeg ikke klarte å se hvem som var avbildet, hehe. Veldig fin kveld med masse god mat og herlige mennesker ♥

Jeg er faktisk i Skien at the moment! Kom hit i går ettermiddag, og blir til i kveld eller i morgen tidlig. Har full timeplan i dag med ortoped, tannlege, røntgenbilder og vaksiner. Apropos sistnevnte - nå er det ikke lenge igjen til Tanzania! Én måned og én uke, hjelpes meg... Men nå må jeg komme meg av gårde! Ha en fiin mandag, dere :)

Dagens outfit

 • 04.01.2014 - klokken 09:48, Kategori: Hverdag

Oh dear. Et vakkert antrekk fra 2006, da jeg bodde i Spania og begynte å handle i "ungdomsbutikkene" for første gang. Følte meg passe kul, som dere sikkert ser. Legg også merke til at sokkene tar opp blåfargen i genseren! Haha, har alltid vært helt vill på at klærne skal matche i fargen. Her er også mine naturlige krøller, for dere som ble kjent med meg etter at rettetangen kom inn i livet mitt og ødela dem for evig og alltid.

 Hehe, måtte bare dele dette med dere. Fikk i alle fall meg til å trekke på smilebåndet! Men nå måå jeg løpe av gårde til skolen for innstudering. Senere i dag skal jeg se Fagerborgrevyen, og så blir det jentekveld etter det igjen. Tror det blir veldig bra! Ha en fin lørdag, dere ♥

Happy new year!

 • 03.01.2014 - klokken 19:16, Kategori: Hverdag

2014 dere - hjelp! Ferien gikk så ekstremt fort, og jeg er nesten mer sliten nå enn jeg var før den startet. Et tegn på at jeg har hatt det gøy! Har forresten klart å bryte alle nyttårsforsettene mine på 3 dager, heheh... Men hallo, når første skoledag er 2. januar (!), så kan man ikke annet enn å trøstespise, droppe treningen og sove hele dagen (norsktimen inkludert). Jaja, bedre lykke neste uke. Da er nok døgnrytmen på plass også!

Tilbake til ferien min. Jeg har hatt det kjempefint! Startet med en veldig rolig julaften, også har det liksom bare bygd seg på. Romjulsparty, reunion med klassen min fra barneskolen, og nyttårsaften selvfølgelig! Sistnevnte ble faktisk arrangert hos meg. Inviterte noen venner på middag, og det var såå kos. Helt til klokken ble 02, og jeg smalt hodet i en vegg laget av glassbyggestein. Haha huff, har den fineste blåveisen nå! Tok et par bilder med speilrefleksen den kvelden, men glemte selvfølgelig å ta med kamera tilbake til Oslo. Så bilder fra nyttår kommer senere! Ellers har ferien gått til filmkvelder, kino med venninnene, bowling med familien, litt romjulsshopping, løping i Gjerpensdalen og trening på Elixia. Fikk masse fint treningstøy til jul, så er veeldig klar for et sporty 2014! Og det året starter altså for meg til uken. Trenger sårt disse 5 første dagene til å hvile ut, snu døgnrytmen og komme tilbake i hverdagsmodus. Skal dessuten på skolen både lørdag og søndag for å danse, så jeg får vel kanskje spare energien min til det.. 

Håper alle har hatt en herlig juleferie og et fantastisk nyttår ♥ Så skal jeg prøve å oppdatere dere litt oftere fremover! Vanskelig å skrive kort, men samtidig interessant, om en 2 ukers lang ferie merket jeg, hehe. Et nyttårsforsett jeg fortsatt kan klare å holde - flere oppdateringer.

Endelig juleferie

 • 21.12.2013 - klokken 10:48, Kategori: Hverdag

Heihei! Endelig er det ferie, weee. Har hatt veldig mye å gjøre de siste ukene, så det var utrolig deilig å komme hjem til Skien i går kveld og bare slappe av. Det trengte jeg! Den siste uken har vi omtrent bare danset, så nå er jeg gul og blå, og støl i muskler jeg ikke ante jeg hadde. Føles bra! 

Her har dere forresten noen utdrag fra en komposisjonsoppgave (selvkoreografert dans) som Sarah, Christian og jeg har holdt på med i det siste. Kvaliteten på filmen er litt dårlig, men om du skrur opp til 480p på tannhjulet og skrur opp lyden litt (masse), så begynner det å hjelpe seg!

Paris 01.-06. oktober 2013

 • 03.12.2013 - klokken 23:48, Kategori: Hverdag

I høstferien var jeg i Paris med Sarah og Amanda! Enda en ferie jeg ikke ville vært foruten ♥ Vi leide en leilighet i Montmartre, med Sacré Coeur, Moulin Rouge og kaféen fra filmen Amelie rett i nærheten. Å daglig spise nystekte baguetter og croissanter med utsikt over hele byen var virkelig ikke feil! Åh som vi koste oss.. Vi rakk å se/gjøre veldig mye på de 6 dagene vi var der, og ville ikke hjem da siste dagen kom. I frykt for at dette skal bli en roman, så tror jeg rett og slett jeg lister opp ting som er verdt å få med seg om du drar til Paris: 

- Eiffeltårnet, triumfbuen, Sacré Coeur, Louvre og Wall of Love. Gøy å se noen av byens hovedattraksjoner!

- Dagstur til Versailles. Vi dro mye fordi vi nettopp hadde sett Marie Antoinette på skolen, og forelsket oss i bygget allerede da. Altså det var heelt fantastisk! Slottet, speilsalen, soverommene, hagene.. Alt egentlig!

- Shopping: Champs-Élysées (mest for opplevelsens skyld) og Rue de Rivoli. I førstnevnte gate ligger også Ladurée, som er et must å besøke om man liker makroner:) I Rue de Rivoli finner du vel egentlig alt du trenger av butikker. Eneste jeg manglet var Forever 21, som var under oppussing (?), så da tok jeg like gjerne bussen alene til kjøpesenteret Vélizy 2 (1 time utenfor sentrum). Heheh, ja jeg vet... Men det var faktisk ganske gøy! Da følte jeg meg selvstendig, og nesten litt lokal. + At jeg fikk se helt nye bydeler!

- Vi ble på forhånd anbefalt Le Marais, en spennende bydel med mange vintagebutikker og kaféer. Vi lot oss spesielt imponere av vintagebutikkene med kilopriser! Veldig stilig. Vi spiste også feriens beste måltid her! 

- Dansetimer hos Studio Harmonic kan også anbefales! Her kan du ta klasser i det meste, tilpasset ditt nivå. Stemningen der var helt herlig, og jeg skulle veldig gjerne danset der til vanlig! Gatene rundt var også noe for seg selv. Vi dro tilbake for å teste ut noen barer vi hadde lagt merke til, og det ble litt av en kveld! Dette var vel eneste dagen vi ble kjent med franskmenn også. Om vi ser bort ifra det faktum at vi ble gasset ned i en av barene (alle i lokalet begynte å nyse hahah), så hadde vi det utrolig gøy. Vi endte opp på et større utested hvor vi danset løs og sang for full hals (i 40 grader og strobelys) til klokken ble aalt for mye. Ahh, memories ♥ 

Edit: må bare legge ved et genialt bilde til dere som skal reise til Paris for første gang! Jeg skulle i alle fall ønske jeg fant dette før vi dro, hehe. Veldig oversiktlig og greit:

Week 48

 • 02.12.2013 - klokken 17:49, Kategori: Hverdag

1. Tåspisstrening til neo-klassisk nummer på Black Box // 2. Fine, fine tutuen

1. Jewel of India med Caroline, Sarah og Amanda på torsdag <3 // 2. Mango Lassi!

1. 14 grader i dansesalen... Brrr! // 2. Aurora tøyer litt på bussen, haha sykt 

1. + 2. Mamma og jeg har laget julekalendere til hverandre! Den første er til mamma, den andre til meg

1. En gul Mariken tirsdags morgen // 2. Kosevorse med gulljentene på fredag

Heihei! Nå er det lenge siden.. Jeg er tilbake i Oslo etter en veldig, veldig fin helg hjemme i Skien. Forrige uke var ganske hektisk, så tok meg frihet til å legge bort alle helgens gjøremål og bare kose meg. Det føltes bra! Håper dere også hadde en fin helg ♥ Nå må jeg ta igjen vaskeuken min og vaske hele leiligheten, før det blir tidlig seng. Nyt dagen videre, så snakkes vi i morgen! Kos og klem

Traveling ✈

 • 25.11.2013 - klokken 09:12, Kategori: Hverdag

God mandags morgen, dere! Angående overskriften: har jo reist litt under bloggdvalet mitt, og tenkte derfor å poste et innlegg om hvert sted jeg har vært. Mest for min egen del egentlig, men sikkert litt gøy for dere også! Har 3 tentamener og særemne i norsk denne uken, så innleggene er forhåndsskrevet og ligger klare til å postes. Håper det går fint, og at dere overlever at dette blir en reiseblogg i et par dager fremover. Første innlegg kommer i morgen, og er fra jeg var i Marbella i juli. Weee, gjør dere klare for litt sommer og sol her inne! ☼


Et bilde fra Spania 2011. My favorite place and second home ♥

On its way

 • 22.11.2013 - klokken 09:02, Kategori: Hverdag

Hei fine, og god morgen! Fortalte dere jo om pakken jeg hentet her om dagen (viser dere senere i dag). Veel, noen ble litt gira og fortsatte nettshoppingen på Nelly.. Fant såå mye fint på salget deres! Dessuten har de fri frakt nå, OG jeg fikk rabattkode på mail. My lucky day! Endte opp med å betale litt over 300 kr for 3 par sko og et skjørt. Og det er ganske sykt. Nå håper jeg bare alt er like fint i virkeligheten, så er jeg superfornøyd ♥ 

Lilla sandaletter HER, sorte loafers med gulltupp HER, grått skjørt HER og mørkebrune heler HER.

Nå må jeg komme meg av gårde til skolen! Og så er det heeeelg ♥ Den har vært veldig etterlengtet, så det skal bli helt herlig! Ha en strålende fredags formiddag alle sammen, så snakkes vi senere i dag :) Ciao!

Mother India

 • 19.11.2013 - klokken 18:43, Kategori: Hverdag

Vi endte opp på Mother India i går. Det er en indisk restaurant som ligger her i Pilestredet, og herreguuud så digg mat! For ikke å snakke om de skjønne ansatte, den veldig raske servicen og den koselige atmosfæren. Mamma var litt skeptisk da vi sto på utsiden, men vi endte opp med å gå inn. Heldigvis. Skal definitivt tilbake og prøve ut flere retter, men enn så lenge kan jeg varmt anbefale Murgh Tikka Masala og Mango Lassi. Ah.. nam ♥

Nå er jeg hjemme etter en fin skoledag, og skal sette meg ned med litteraturhistorie (...) og gaveinnpakking. Gjett hva jeg kommer til å gjøre først :):) Haha huff.. Lurer meg selv til å tro at julegaver er viktigst!

Livet med en blomsterdekoratør i kollektivet

 • 18.11.2013 - klokken 18:13, Kategori: Hverdag


Altså, hvor skjønt er ikke dette? Samboeren min, Katja, kom inn til meg med denne her en dag. Det er en ball laget av roseblader! Sykt stilig! Også blir man jo så glad :) Blomster må være noe av det fineste jeg vet..

Nå skal jeg ut og spise med mamma! Vi har ikke heelt bestemt oss hvor, men det blir nok noe asiatisk. Fant ut at en av tripadvisors høyst rangerte restauranter ligger rett oppe i gaten her, så den må vi kanskje teste ut. Vi får se! Ah, gleder meg uansett. Skal bli såå deilig med noe annet enn pitapizza, nudler og risgrøt. Studentlivet ♥

Effektiv søndagsmorgen

 • 17.11.2013 - klokken 11:53, Kategori: HverdagAh, solen skinner i Oslo i dag ♥ Da kan man ikke annet enn å smile! Dessuten har jeg hatt en supereffektiv morgen. Har allerede vært ute og tatt outfitbilder til dere (som kommer senere i dag), spist deilig frokost og ryddet rommet! *Klapp på skulderen*. Og nå må jeg løpe av gårde til skolen! Vi skal nemlig ha dansetrening til Black Box, og jeg er allerede aalt for sent ute... Ha en fin søndag, så snakkes vi senere i dag! 

Looong time, no see

 • 16.11.2013 - klokken 13:16, Kategori: Hverdag

Ja, hvor starter man egentlig etter 5 måneders bloggtaushet.. Kort oppsummert: jeg går nå siste året mitt på videregående, jeg har fylt 18, jeg har hatt 2 måneder sommerferie og reist til Spania, jeg har hatt høstferie og vært i Paris, og nå er det søren meg bare én måned til juleferie, og 3 måneder til Tanzania! Altså, tiden flyr forbi som aldri før - og det er også derfor dere hører fra meg igjen. Jeg skjønner ikke hvor tiden blir av, og de siste månedene har jeg heller ikke hatt bloggen til å vise meg det. Og det savner jeg! Fikk litt klump i magen da jeg bladde meg gjennom arkivet her for en ukes tid siden. Er så fint å ha alle minnene skrevet ned og samlet et sted. Det er jeg sikker på at jeg vil sette pris på i fremtiden, også elsker jeg jo å blogge også selvfølgelig. Så fremover kommer dere (om det fortsatt er noen her, haha) til å høre mye mer fra meg! Akkurat som i gode gamle dager ♥

Summertime

 • 08.06.2013 - klokken 19:27, Kategori: Hverdag

Bittelitt lenger pause enn planlagt. Men dere, nå har jeg ferie!! Eller, det vil si: siste skoledag er 20. juni, men alle karakterer er satt, eksamen er gjennomført og "skoledagene" mine består av kake, dansing, film og park. Åhh, fantastisk! Har vært så sliten de siste ukene at jeg var på nippet til å gi litt faen i de siste vurderingene. Heldigvis har jeg fantastiske venninner som har motivert meg, så da går jeg ut av også andre klasse med bare 5ere og 6ere i alle avgangsfag. Hurra! Ovenfor ser dere bilder fra noen av de mer hyggelige tingene jeg har gjort de siste ukene. Tanken om at de neste månedene kan fylles med bare slik kos er helt himmelsk. Favorittårstiden har offisielt startet ♥

Bitteliten pause

 • 19.05.2013 - klokken 21:14, Kategori: Hverdag

Finværet har kommet, og jeg klarer ikke sette av tid til å sitte inne og blogge. Kan ikke gå glipp av de få dagene vi har fint vær her i Norge! Derfor bloggfravær. De neste dagene må jeg sitte med skolearbeid, så bloggen blir dessverre ikke prioritert da heller. Vet jeg har et par dager igjen med blogg-challenge, men det får bare vente litt! 

Nyyyt det fine været og fridagen i morgen, så snakkes vi om ikke lenge ♥

Day 20

 • 15.05.2013 - klokken 19:39, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 20: "Parfymen du bruker"

Love love love ♥

Day 19

 • 14.05.2013 - klokken 19:43, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 19: "Innholdet i vesken din"

Nå har det seg sånn at jeg bytter veske nesten hver dag, og derfor varierer også innholdet. Har nemlig alle skolebøkene mine hjemme, og orker sjeldent rydde dem ut med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Så da blir det gjerne til at jeg napper ut de viktigste tingene av gårsdagens veske og slenger dem i en ny med dagens skolebøker og dansetøy. Disse tingene går ofte igjen:


Snytepapir (i alle fall nå om dagen), lommebok, concealer, ekstra hårstrikk og spenner, masse tyggis, mobil, øretelefoner, lepomade og håndkrem, neglefil, bankbrikke, lås til skap på elixia og nøkler.
+ et tonn bøker, macbook, vannflaske, dansetøy, dansesko og hårspray.

Day 18

 • 13.05.2013 - klokken 22:11, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 18: "Et bilde av deg selv som barn"

Day 17

 • 12.05.2013 - klokken 20:47, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 17: "10 ting du ville tatt med på en øde øy"

Day 16

 • 11.05.2013 - klokken 16:04, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 16: "En sang du er skikkelig lei av"

... trenger jeg si mer? Smeller hodet i veggen om jeg hører denne på radioen en gang til.

nytt design

 • 10.05.2013 - klokken 14:21, Kategori: Hverdag

Hva synes dere? Var så lei av det gamle designet at jeg laget meg et nytt. Foreløpig liker jeg det veldig godt! Veldig sommerlig, veldig enkelt og veldig meg. Lå inne i hele går for å bli frisk, så da benyttet jeg like gjerne tiden. For herregud, designbygging tar virkelig tid. At det har gått 1 år siden sist gjorde heller ikke saken mye bedre. Fortsatt et par ting som ikke er helt på plass, men det får jeg heller fikse etter hvert! Gi meg gjerne tilbakemeldinger ♥

(Over: det gamle designet)

Day 14

 • 09.05.2013 - klokken 22:14, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 14: "Noe du er redd for"

Sykehus, operasjoner og blod. Kjente jeg ble helt dårlig bare av å søke opp 'hospital', haha. Var ikke av dem som gråt da vi skulle ta sprøyter på barne- og ungdomsskolen, men klarer for eksempel ikke å se på Grey's Anatomy. Har aldri tatt blodprøver, og kommer aldri i livet til å gi blod. Det ironiske er at mamma er både akuttsykepleier og blodgiver. Jeg takler ikke tanken en gang. Blir helt rar. Sånn småsvimmel, kvalm og helt tung i kroppen. Det er som om jeg kjenner blodet pumpe rundt, og plutselig sitter jeg for meg selv og ler. Haha, høres helt sykt ut, men så er det ikke så mye annet jeg er redd for heldigvis. Karuseller, fly, scener og ville dyr er noe av det gøyeste jeg vet!

Day 13

 • 08.05.2013 - klokken 21:48, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 13: "5 ting du ønsker deg"
Akkurat nå er disse 5 tingene øverst på ønskelisten: 
 

1. Å reise. Har så lyst til å reise akkurat nå at jeg blir dårlig av å tenke på det. Det kiler i magen når jeg tenker på fly, nye land, nye byer, utenlandsk mat, utenlandske butikker, ukjente mennesker og nye opplevelser. Ta meg med hvor som helst!

2. Sommerferie. Reising eller ei, ferie kunne jeg tenkt meg uansett. Og fint vær da selvfølgelig, er ikke sommerferie uten fint vær. 

4. Å komme opp i matte skriftlig på eksamen. Pliiiiis. Vet jeg kommer opp i noe uansett, så krysser alt som krysses kan for matte!

4. En lysekrone til soverommet mitt. Ah, det hadde passet perfekt inn.

5. En sykkel. En vintage-looking og lekker en som jeg kan sykle rundt på i hovedstaden.

Day 12

 • 07.05.2013 - klokken 19:48, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 12: "Mobilen din"

My little baby ♥ Har ikke så mye å si om den egentlig. Regner ikke med at noen av dere trenger opplæring i iPhone, heh :)

Day 11

 • 06.05.2013 - klokken 20:53, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 11: "Et bilde av håndskriften din"


Gud så glad jeg ble da jeg så at dagens utfordring ikke gikk ut på å ta bilder av meg selv. Formen er verre, og jeg ser ut som et vandrende lik. Var så død etter skolen at jeg så vidt orket å gå, og måtte avlyse flere planer for å sove. Skjønner ikke hva jeg har gjort feil. Har ikke gått spesielt tynnkledd, så mistenker at noen har smittet meg. Jaja, er ikke så mye å gjøre med det nå... Krysser fingrene for at dette er den årlige mai-sykdommen min, og at jeg slipper å ligge for døden på 17.mai i år også. Om dere ikke husker at jeg var syk på denne tiden i fjor, så har jeg bevis HER og HER (bare sånn i tilfelle dere ikke var lei av klaging og sykdomsprat liksom). Men hei, dere som kan, gå ut og nyt den fine våren! Mai er en av de fineste månedene i året, og jeg har hørt rykter om finere vær fremover! iiih, akkurat nå skal jeg bare konsentrere meg om å bli frisk (+ litt romantisk realisme og vikingtid), så er jeg straks oppe og hopper igjen. Snakkes ♥
 

Day 10

 • 05.05.2013 - klokken 20:47, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 10: "Et bilde av deg selv tatt i dag"

I dag har jeg vært på kafé med Erika, Katarina, Hedda og Elise. Kjempekos ♥ Har vært i Skien i helgen, og sitter på bussen tilbake til Oslo nå. Skulle gjerne blitt i Skien lenger, men tanken på at jeg skal tilbake om 3 dager gjør meg veldig glad! Og da er det langhelg, weehoo :) Enn så lenge skal jeg kose meg med en påbegynt forkjølelse og daglige vurderinger på skolen. Dritt, men jeg må bare komme meg gjennom det óg.

Ha en fin søndagskveld videre! Og ikke kast av dere strikkagensere og skjerf heelt enda. Jeg lover, dere vil ikke bli syke nå!

Day 9

 • 04.05.2013 - klokken 18:41, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 9: "Smykkene dine"

Day 8

 • 03.05.2013 - klokken 18:32, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 8: "Et 3 år gammelt bilde av deg"

For 3 år siden hadde jeg veldig stygge øyenbryn, men veldig fint, langt hår til å være meg. Fikk helt sjokk da jeg fant disse bildene, kan ikke huske at det har vært så langt.. Kanskje ikke så rart jeg ikke husker, for på bildet til høyre, som er tatt et par måneder senere, hadde jeg klippet det mye kortere! Morsomt å se hvordan jeg har forandret meg. Husker jeg satt på barneskolen og så for meg hvordan klassekameratene ville se ut som tenåringer, og hva de kom til å bli som voksne. Det som er gøy er at jeg ser en del av barndomsvennene mine så sjeldent at forandringen er dødsstor for hver gang. Et par av dem kjenner jeg nesten ikke igjen, som jo er litt skummelt også.. Tiden flyr!

Day 7

 • 02.05.2013 - klokken 20:52, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 7: "Favorittmaten din"

Italiensk pizza med pepperoni, biff, laksefilet, tacooo, vårruller, risgrøt (haha, den passet ikke inn), grillede maiskolber, chicken tandoori og wok. Dette må være favorittene mine! Ah, hadde mer enn gjerne levd på disse 9 rettene.. Nammi 

Day 6

 • 01.05.2013 - klokken 20:45, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 6: "En ting du aldri kommer til å gjøre"

Jeg kommer aldri til å slutte å le. Uansett. Hadde heller hoppet i fallskjerm, tatovert meg eller klappet en 10 meter lang anakonda. Det går seriøst ikke én dag uten at jeg ler. Og om det gjør det, så er det noe alvorlig galt. Jeg elsker å le, og omringer meg helst med folk jeg ler masse med. Jeg er sikker på at man om 70 år kan høre latteren min skjære gjennom gangene på gamlehjemmet, haha!

Har såå mange bilder som dette liggende! Fnisejenta_95

Day 5

 • 30.04.2013 - klokken 17:41, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 5: "En sang som får deg til å gråte"

Her kommer jeg faktisk ikke på noen ting. Ga opp i det jeg skrev "sad" og "crying" i søkefeltet på Spotify og fortsatt ikke fant noe, hahah.. Men jeg har sett mange grinefilmer, og gir mer enn gjerne noen tips! Dere har sikkert sett alle før dere óg, men skriver dem opp likevel:) 

The Notebook, grinefilm nr. 1:

My Sister's Keeper:
 
Seven Pounds:

P.S. I love you: 

Kanskje ikke grinefilm, men et par veldig triste scener. The Sisterhood of the Traveling Pants (1):

Noen jeg har glemt? 

Day 3

 • 28.04.2013 - klokken 23:06, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 3: "Noe eller noen du savner"
Valgte å vri om denne til noe OG noen jeg savner, fordi det henger sammen. 

Noe jeg savner:

SPANIA ♥ Menneskene, varmen, strendene, maten, Terra Mitica, den italienske isbaren i Albir, markedet, nattbading i bassenget, shopping på La Marina, brunfargen og det solblekede håret, konsert i Barcelona, klassetur til Valencia, fiesta i Alfaz, Guadalest og mye, mye mer.

Noen jeg savner:

 Bergenseren min, Mathilde, som jeg ble så alt for glad i da jeg flyttet til Spania ♥ Herregud som jeg savner deg, darling! 

Day 2

 • 27.04.2013 - klokken 18:22, Kategori: Hverdag

30 days challenge, nummer 2: "10 fakta ingen vet om deg"

1. Når jeg spiser med gaffel/skje skyver jeg maten av med tennene. Har flere venninner som irriterer seg over det, heh.

2. Jeg MÅ rydde før jeg får besøk. Uansett hvem jeg får besøk av. Mine nærmeste venninner må seriøst vente på utsiden av døren om rommet mitt er rotete og jeg bare skal hente noe. 

3. Jeg hører alltid på veldig høy musikk. Ble prikket på skulderen av en gammel dame da jeg satt på bussen en gang... Hehe flaut. Har alltid på det høyeste volumet både på iPhone, iPod og mac.

4. Jeg kastet blokkfløyten jeg fikk på barneskolen fordi jeg hatet å spille det. Nektet da læreren skulle ha meg til å spille på en av lånefløytene.

5. Jeg klarer ikke å sitte vanlig på stoler. Sitter med føttene oppi stolen til og med ved middagsbordet.

6. Jeg sniker på trikken, hehe.. Egentlig skikkelig teit og jeg er ikke stolt over det, men synes trikkebilletter er ekstremt kjipe penger. Tar ikke så mye trikk, og om jeg gjør det er det bare et par stopp. Har spart ca. 6000 kr på å ikke kjøpe månedskort den perioden jeg har bodd i Oslo! 

7. Jeg bruker hårspray hele tiden, og er kjent for det. Jeg bruker ikke mye i det hele tatt, men må ha litt hver dag for å legge ned "småhårene" som jeg kaller dem. Freaker ut hvis jeg skal noe og er tom for hårspray!

8. Jeg har skoliose, altså skjev ryggrad. Hadde den vært skjevere måtte jeg gått med korsett eller operert.

9. Jeg skjærer tenner om nettene. Merker det ikke selv, men mamma og pappa hører det gjennom veggen.

10. Jeg klarer ikke å spise pizza, toast, panini eller baguetter med mye fyll (eller brødskiver med mye pålegg). Blir skikkelig kvalm. Folk er litt sånn "Mariken, du får lov til å ta på mer pålegg altså...." når jeg legger én salamiskive midt på knekkebrødet.

30 days challenge

 • 25.04.2013 - klokken 20:59, Kategori: Hverdag

Hei! Tenkte jeg skulle slenge meg på en 30 days challenge. Utfordringen går over 30 dager, og går ut på å blogge ett punkt på listen hver dag (i riktig rekkefølge). Dette kan bli gøy, heheh. Starter i morgen :) Wohoo!Unblogged

 • 24.04.2013 - klokken 20:18, Kategori: Hverdag


Heihei! Slengte sammen et par bilder til dere fra den siste måneden. Mellom alt skolearbeid har det heldigvis vært litt kos også :) Det må til!
I dag har jeg vært hos frisøren (igjen, hehe). Skal sitte hårmodell i en konkurranse hvor tema er kontraster, og jeg tror frisyren blir dødskul! Ellers er det skikkelig deilig å oppdatere bloggen igjen. Har savnet å skrive og ta bilder! Kjenner jeg kunne skrevet sider opp og ned om alt og ingenting nå, men jeg har dessverre skolearbeid som må gjøres... Jaja, jeg overlever vel et par måneder til. For nå er det bare 58 dager til årets høydepunkt: SOMMERFERIEN ♥ Ah, kjenner jeg blir motivert bare av å skrive det. 

Gotta go! Snakkes i morgen, sweethearts. 

Still alive

 • 21.04.2013 - klokken 16:46, Kategori: Hverdag

Da er jeg tilbake! 7 store prøver/tentamener på to uker er overstått, og jeg ligger død på sengen med Pretty Little Liars og en stor boks med vaniljeis. Neida.. Joda.. Feiret at helvetesukene var ferdig med en bursdag i går, og det var såå kos! God mat, dansing, limbo, såpebobler, mye skravling og enda mer latter. Var så ubeskrivelig deilig med helg, og det å dele den med MD gjorde heller ingenting. Kunne virkelig ikke bedt om finere klassekamerater, de er gull verdt hele gjengen ♥

Fan vad livet är bra

 • 06.03.2013 - klokken 23:30, Kategori: Hverdag

Hej blommor! Har det så fint at jeg glemmer å blogge. Nå har det gått så lenge siden forrige blogginnlegg at jeg ikke vet hvor jeg skal starte, haha.. Samlet heller opp et par bilder til dere over her, så får dere i det minste et lite inntrykk av hvordan de siste ukene mine har vært :)
Nå må jeg legge meg, men vi snakkes når det frister å blogge igjen! Kanskje i morgen, kanskje neste uke eller om en måned.. Vi får se ♥ 

Små gleder i hverdagen

 • 11.02.2013 - klokken 19:16, Kategori: Hverdag

Ble ikke akkurat lei meg da jeg kom hjem til denne bunken med sveler ♥ Har funnet det perfekte kollektivet! Alle her er så koselige og snille, og jeg føler meg virkelig hjemme. Her får jeg den perfekte balansen mellom alenetid og sosialt. Fellesmiddager, pizzakvelder, søndagsgrøt, lunsj og skravling rundt kjøkkenbordet - men også rom til å trekke meg tilbake for å gjøre skolearbeid, slappe av eller høre på musikk.

Ble ikke akkurat lei meg da jeg kom inn på rommet mitt for første gang heller. Amagaad, drømmetak ♥ Trenger ikke TV på en stund jeg vel! Å legge seg ned på sengen med øynene klistret i taket har nå blitt en vane. Gjerne med en sang fra The XX på øret. Nyyt. Synd jeg må (som f.eks. nå) tvinge fokus tilbake til skolebøkene. Høring i språk og litteratur på 1700-tallet i morgen. Wish me good luck!

Flytting og Black Box

 • 09.02.2013 - klokken 17:23, Kategori: Hverdag

Hei dere! To store ting har skjedd siden sist. 1. Jeg har flyttet. LYKKE! Var på visning for to uker siden, og dagen etterpå stod jeg med en bunke nøkler i hånden. Haha wæ, det er så gøy! De siste ukene har derfor gått til flytting (les: mye bæring, og 11-trikken x antall ganger). Nå er det meste på plass, og jeg har sovet i den store, nye sengen min i fire netter. Det blir såå bra, og jeg gleder meg til å bo her lenge!! 2. Black Box. Alle danseklassene på skolen har vært i teateret fra morgen til kveld hele uken, og i går danset vi vår 6. og siste forestilling. Gøy, gøy, gøy! 
Bilder fra Black Box: 

Hello

 • 17.01.2013 - klokken 20:55, Kategori: Hverdag

Altså, det med bloggingen funket jo ikke så veldig bra. Haha! Greia er bare at det ikke skjer så veldig mye spennende i livet mitt for tiden. Skole, innstudering til Black Box, Elixia, Gossip Girl og sove. Tviler på at det blir gøy å lese om  i lengden! Ikke har jeg vært flink til å ta bilder heller, men skal skrape kamerarullen på mobilen og se om jeg finner noe som beskriver de siste ukene mine.. ♥


Monday

 • 07.01.2013 - klokken 21:09, Kategori: Hverdag

Muskelbunten kom akkurat hjem fra Elixia. Hahah, jeg døøør! Om noen er i tvil - ja, det er en sene eller noe. Jeg eier ikke muskler i armene, og klarer ikke ta en eneste push-up. Gidder ikke gjøre noe med det heller.. Mye gøyere å bli enda flinkere i det man allerede er god i! Uansett; jeg kom som sagt akkurat hjem fra trening, og resten av kvelden skal jeg gjøre dette: 

Elsker de ukedagene man kan bytte ut dritkjedelig pensum med Gossip Girl og spennende bøker! Lykke ♥ ♥ 

Nyttårsforsetter 2013

 • 04.01.2013 - klokken 16:49, Kategori: Hverdag

I år skal jeg være skikkelig streng med meg selv og sette mange nyttårsforsetter. Jeg har aldri delt nyttårsforsettene mine med noen (og aldri oppnådd dem), men jeg tror faktisk jeg kan klare det om jeg deler dem med dere. Jeg er helt sinnsykt sta, og jeg vet jeg kan klare det om jeg vil. Så her kommer de på rekke og rad. Noen fordi de er helt nødvendige - andre kun for gøy!

..........................................................................................................................................................................................................................................

1. Bli flinkere til å planlegge skolearbeid. Jeg er vel ikke alene om å utsette lekser og prøveøving til dagen/natten før, og jeg må bare si det: jeg hater det. Jeg hater det så mye at jeg blir sint på meg selv. Det går utover både nattessøvnen min og undervisning/skole dagen etterpå. En ond sirkel.. 2013, it's time to make a change!

2. Spise sunnere. Er det én ting jeg trenger, så er det det. Fordi jeg er kresen får jeg aldri i meg riktig mat, og ender alltid opp med middagsmåltid som ikke går under kategorien middag. I Oslo nærmest lever den stakkars kroppen min på knekkebrød med brunost, ballerinakjeks, boller og yoghurtnøtter. Huff! Vet ikke helt hvordan jeg skal løse dette problemet (med tanke på at jeg får servert mat her jeg bor), men å selv gå til innkjøp av kun sunne matvarer er en fin start!

3. Trening: Selv om jeg danser på skolen hver dag, merker jeg det på hele kroppen min når jeg ikke har trent på Elixia på lenge. Føler meg såå mye bedre etter en tur på mølla eller en time Cardio Energy/Step/Cardio Xpress/Shape. Målet mitt i år er å besøke Elixia 3 ganger i uken - verken mer eller mindre! 

4. Blogging: Jeg har så ekstremt lyst til å blogge masse, men tiden strekker ikke alltid til. Målet mitt for 2013 er å oppdatere bloggen minst 3 ganger i uken. Jeg kan ikke prioritere bloggen fremfor skolearbeid eller søvn, men om jeg følger punktene over tror jeg nok også dette punktet vil klares med glans! Wiihoo, jeg skimter lysere bloggtider ♥

5. Sy min egen kjole. Hehe, har alltid drømt om å gjøre det. I år er året!

6. Teste ut Bikram Yoga. Yoga i et oppvarmet rom? Cool! Jeg bestemte meg egentlig for å prøve ut dette for en stund siden, men har liksom ikke fått rotet meg til det. Skriver det opp her jeg, så husker jeg på det :D

6. Kjøpe meg en gammel sykkel. Har planlagt å kjøpe meg en ny siden min ble stjålet for et halvt år siden. Til sommeren ser du meg forhåpentligvis syklende rundt i Frognerparken og Oslos gater igjen!

Happy New Year!

 • 02.01.2013 - klokken 16:57, Kategori: Hverdag

Og der fikk dere også servert årets fantastiske forsøk på gruppebilder, hehe! Nyttårsmiddagen ble i år laget av og hos Erika, og fy søren.. NAM! Jeg spiste meg så mett på kalkun, waldorfsalat og båtpoteter at jeg ikke orket dessert, og det skjer ikke ofte. Etter middagskosen satte vi kursen ut på glattisen. En del småbesøk, mange fall og mye plumping, reunions, litt klatring, veldig mye snø og vann, latterkramper, maxitaxi og nye bekjentskap er stikkord. Tror ikke jeg trenger å si så veldig mye mer, haha! Jeg hadde i alle fall en kjempefin kveld, og sov til klokken 14 dagen derpå. Nå er juleferien min ferdig, og første skoledag er allerede unnagjort. Hepp!

Når det gjelder bloggen har jeg planer om forbedringer. Nytt design er på vei og kommer i løpet av de neste ukene (på tide, jaa). Jeg skal også bli flinkere til å oppdatere! Også må dere bare si ifra om dere har ønsker til blogginnlegg osv. Nytt år og nye muligheter! 2013, wohoo ♥

Merry Christmas

 • 25.12.2012 - klokken 20:51, Kategori: Hverdag

Hei! Tenkte bare jeg skulle ønske dere en fin romjul ♥ Håper alle hadde en fantastisk julaften i går, og at første juledag i dag har vært minst like fin! Jeg er fortsatt på hytta, og nyter ferien med søte julefilmer, koselige mennesker og alt for mye god mat. I hele dag har jeg tasset rundt i den nye pysjamasen min, og noe sier meg at dagen i morgen blir identisk, hehe. Blir litt fint å komme hjem igjen på torsdag! Da blir det juleselskap og venninnekvelder. Jeg fikk forresten kamerastativ og fjernutløser til jul, så nå skal det fotograferes og blogges fremover, wiihoo!

Desember i Instagram-bilder

 • 24.12.2012 - klokken 14:40, Kategori: Hverdag


♥ ♥ ♥

Long time no see

 • 23.12.2012 - klokken 21:29, Kategori: Hverdag

Hei dere:) Snart en måned siden sist! Jeg har prioritert skole, og det har vist resultater. Men nå har jeg juleferie, så da skal jeg prøve å få til litt blogging igjen! Håper dere har hatt en fin adventstid, og at alt av tentamen og skole har gått fint ♥ I dag er det lille julaften, og jeg befinner meg i et teppe foran peisen i Rauland. Vi skal nemlig feire jul på hytta i år! Det fineste med å feire jul på hytta er all snøen. Husker ikke sist vi hadde en så hvit jul! I dag har jeg sovet lenge, sett julefilmer og spist julegrøt, og senere i kveld kommer storebror, tanter og onkler kjørende.

Siden sist har jeg fått gjort mye. Først og fremst skolearbeid, men jeg har også vært i bursdager, vært i Sverige, vært på julebord med klassen, vært med venner og handlet julegaver. Har tatt masse bilder med iPhonen, men speilrefleksen har støvet litt bort. Tenker jeg legger ut Instagram-bilder senere. Dro med meg kamera i bursdagene, så de bildene kan jeg legge ut nå:

Bursdagsfeiring i Lillestrøm:Bursdagsfeiring i Sylling:

Uke førtisyv

 • 28.11.2012 - klokken 23:39, Kategori: HverdagBedre sent enn aldri! Uke førtisyv ble som forventet.. Masse lekser og lite søvn! Kløna klarte dessuten å brekke en tå i ballettimen. Har et par lekre bilder av en svær, blå tå, men tror jeg skal spare dere for det synet. Jaja, i motsetning til den småkjipe uken, så var helgen veldig fin! Fikk som sagt besøk av Lise-Marie, og det var såå koselig å se henne igjen! Fredagen gikk til pizza på Olivia, og lørdagen gikk til shopping og fiesta. Når det gjelder lørdagskvelden, så ble den bare gøyere og gøyere. Kvelden endte på Majorstuen med både nye og kjente fjes, smoothie, milkshake, turning, veldig mye latter og veldig mange rare samtaler.
Takk for at du delte den fine helgen med meg, Lisii ♥ Gleder meg allerede til neste gang!

Uke førtiseks

 • 18.11.2012 - klokken 17:26, Kategori: Hverdag

Denne uken har jeg vært veldig glad. Har sovet masse, trent masse, spist god mat, vært med venner og vært i operaen.
Helgen har jeg tilbrakt i Skien med venninnene mine. På fredag skulle vi egentlig ut, men kvelden endte slik: 

Haha... Ikke helt som planlagt akkurat. Jaja! Jeg fikk i alle fall sett englene mine igjen, og det er det aller viktigste ♥
Neste på planen er å dusje, rydde og pakke før jeg busser tilbake til Oslo igjen. En uke med sinnsykt mye skolearbeid venter, og det betyr også mindre av alt som gjorde meg lykkelig denne uken. Mindre søvn, mindre trening på Elixia og mindre sosialt liv. Fuck. 
Krysser fingrene for at jeg fortsatt lever til helgen, for da får jeg nemlig besøk av Lise-Marie ♥ Wee, har i hvert fall én ting å glede meg til!

So.. Where did the weekend go?

 • 12.11.2012 - klokken 22:01, Kategori: Hverdag


Helg i Skien med soulmatesene mine ♥

Helgene går så alt for fort.. Hadde det vært opp til meg, så skulle vi hatt to intensive skoledager og fem dager helg! Hehe neida. Joda.
Denne helgen for eksempel, hvor ble den av? Dro til Skien på fredag, og BOM - plutselig satt jeg på bussen tilbake til Oslo igjen. 
Tar det som et tegn på at jeg hadde det gøy! Men likevel, jeg trenger lengre helger. Er så sinnsykt mange jeg har lyst til å møte og være med på én og samme helg, men tiden strekker bare ikke til.. Fra og med nå: bedre planlegging! 

Days go by

 • 10.11.2012 - klokken 16:38, Kategori: Hverdag


Fine gåturer langs fine Frogner.

Fine vinterdager med fin snø.

Fine skoledager med fine klassekamerater.

Fine solen som vekker meg i helgene.
 
↑ Fine nye vinterjakken ↑

1. Fine kaféturer // 2. Fine dansetimer // 3. Fin lunsj // 4. Fine naboer som banker på døren med fine gaver.

Jeg har det veldig fint! Dagene fyker av gårde, og snart er det jammen meg jul. De siste ukene har gått til skole og lekser, dansing, elixia, venner og frisørtimer. Bloggen min har vært død en lang stund, men sånn må det bare bli i perioder.. Nå som jeg ikke er hos frisøren to ganger i uken får jeg forhåpentligvis satt av litt tid til bloggen også! Men, så er det jo dette fine været som har lagt seg over både Skien og Oslo. Alt er grått, og det frister ikke særlig med antrekksbilder. Så da lurer jeg på: hva liker dere å lese om, og har dere noen ønsker til blogginnlegg? Inspirasjonen min er like grå som himmelen, og med mindre noen andre har idéer - så er jeg redd bloggen min kommer til å gå i vinterdvale... Ha en fin lørdag ♥ Tusen klemmer, Mariken.

Årets frisørtreff: The Great Gatsby

 • 09.11.2012 - klokken 22:31, Kategori: Hverdag

Gjett hvem som kom på 2. plass i konkurransen på søndag? Wohooo JIPPI! Vel fortjent - Katja er så flink, og jeg er kjempeglad for at jeg kunne stille opp som modell for henne. Premien for første- og andreplass var tur til London m. kurs, så nå skal søte K ut og reise! Veldig gøy :D

Hele søndagen gikk til konkurransen. Sto opp klokken 08:00 for å vaske håret og legge ruller i salongen, før vi i 11-tiden dro til L´Oréals akademi på Skøyen. Etter det gikk dagen bare skremmende fort, og jeg rakk nesten ikke spise eller ta bilder til dere. MEN, det var mange fotografer der, så bilder kommer forhåpentligvis etter hvert! Selve showet var litt skremmende. Èn ting var å gå catwalk, men etter det måtte vi sitte 30 minutter midt på scenen (foran publikum) mens dommere sirklet rundt oss og skrev notater. Hahaha, har nok aldri i mitt liv sett så unaturlig og skremt ut! Jaja, jeg er i alle fall en opplevelse (og veldig fin dag) rikere ♥

Snehvit

 • 30.10.2012 - klokken 21:19, Kategori: Hverdag

Hei blomster! Hva synes dere om den nye hårfargen? Jeg synes det er uvant og rart, men liker det bedre for hver dag som går!
Har helt glemt å fortelle dere, men sitter hårmodell for en frisør i Bogstadveien - og det er hun som farget og klippet håret mitt (helt gratis, wii). På søndag skal jeg sitte modell for henne i en konkurranse også, og tema er The Great Gatsby. Tror det blir kjempegøy! Vi har kjøpt inn kjole og stæsj, og hårsveisen er nøye planlagt og innøvd. Har nemlig vært hos frisøren 2 ganger i uken de siste 6 ukene! Haha wæ. Høres kanskje mye ut, men hvem sier vel nei til å sitte og bli dullet med, få hårkur og ordentlig hårvask et par ganger i uken? Ikke jeg i alle fall! Og nå gleder jeg meg til konkurransen:D Hørte forresten rykter om at jeg skulle gå catwalk.. Heheh, hvem stiller opp med krykker på mandag?

Revyfest: kostyme

 • 26.10.2012 - klokken 23:36, Kategori: Hverdag

Hei! Akkurat nå er jeg hos Rebekah ♥ Vi har nettopp sett på norske talenter, og nå koser vi oss med te, kokosboller, sjokoladeflarn og gulrøtter m. dipp! Naaam. På onsdag var vi på revyfest. Tema var kostyme, og jeg var utkledd som en engel 👼  . Selve revyfesten var ikke så veldig bra, men kvelden ble kjempefin fordi vi gjorde så mye gøy før og etter! Har samlet sammen en del mobilbilder og laget en liten bildecollage til dere (flink blogger, jaa). Skal prøve å få blogget litt i morgen også:) Må blant annet vise dere det nye håret mitt.. Har farget det, WÆ!

Den dagen jeg nesten døde

 • 22.10.2012 - klokken 20:40, Kategori: Hverdag

Wæ, må vise dere noe skikkelig skummelt! For noen uker siden holdt jeg nemlig på å bli påkjørt av en gammel dame (som ikke skulle hatt lappen). Hun kom i full fart og svingte inn i meg, og det var bare så vidt jeg ikke døde. Småirritert og litt sjokkert snudde jeg meg og knipset et bilde for å ha bevis. Skulle vise bildet til Hedda og Elise en dag, da jeg tilfeldigvis zoomet inn på den gamle damen...

 Ser fortsatt for meg scenen hvor jeg ligger flatklemt og død mellom bilen og gjerdet. 
Bare jeg som synes damen var litt creepy? Sov godt da, dere. Haha, vet i alle fall hvem jeg kommer til å drømme om i natt :(

Hjemme i Skien

 • 21.10.2012 - klokken 16:04, Kategori: Hverdag

Hei dere! Denne helgen har jeg vært hjemme i Skien. Kjenner jeg trengte det skikkelig! Fredagskvelden gikk til kosekveld, hjemmelaget pizza og skravling til langt på natt med min kjære Lisi. Var så bra å se henne igjen ♥ Lørdagskvelden gikk til bursdagsmiddag. Elise fylte nemlig 17 i går, så HEKEM dro på Jonas B for å feire henne! Kjempekoselig ♥ I dag har jeg sovet lenge, og nå skal jeg besøke farmor og farfar før jeg setter meg på bussen inn til Oslo igjen. Litt hektisk, og nå måå jeg løpe! Farmors lapskaus venter. Nam, perfekt avslutning på en perfekt helg!


Før bursdagsmiddag med jentene i går kveld!

The words that you needed so bad

 • 12.10.2012 - klokken 08:01, Kategori: Hverdag

Ville bare innom for å ønske dere en god morgen og fin fredag ♥ Etter skolen skal jeg nemlig til Lillestrøm og ta igjen litt etterlengtet kvalitetstid med verdens beste Amandus. Blir aldri lei film, taco og sleepovers, og spesielt ikke med denne jenta! Vi snakkes om ikke så lenge:)

Stor klem fra Mariken (x2).

Kongen av webcam

 • 11.10.2012 - klokken 21:31, Kategori: Hverdag

Liker å si at jeg aldri ble rammet av den såkalte "fjortistiden", men altså........... Hva driver jeg med her? Ehe, det verste er vel kanskje at jeg syntes disse bildene var kjempefine. Vel, Amanda og jeg har nå fått en skikkelig intern greie hvor vi plutselig bryter ut i unaturlige og creepy poseringer. For eksempel i ballettimen eller på kafé. I dag fikk jeg et sånt utbrudd, og det førte til tidenes photoshoot inne på Wayne's Coffee.

Dere skulle sett nabobordet kikket (dette bildet er ikke i nærheten av de verste). Hahaha, alt for gøy! Sånn går det etter ett år med drama på Fagerborg. Jaja, lenge leve selvironi og bra humor. Flere enn meg som har fine webcamerabilder bakerst i arkivet? 

Incredible Makeup Transformation

 • 10.10.2012 - klokken 16:42, Kategori: Hverdag

Hei fine! Må egentlig løpe (skal på visning, wæ), men måtte bare fort innom bloggen for å vise dere noen stilige videoer av en veldig talentfull jente. Vet ikke om dere har hørt om henne, men navnet er Michelle Phan, og hun har virkelig et talent når det gjelder sminke. Ble litt satt ut jeg.. Har aldri sett noe lignende! Vurderer sterkt å prøve meg på en av disse en dag. Edward Saksehånd på skolen i morgen, kanskje? Heheh

No time for sleeping (or blogging)

 • 27.09.2012 - klokken 21:00, Kategori: Hverdag


Og når man først får tid til å sove, så låner man bort sengen sin... Passe snill? Bilder fra revyfest forrige uke.

Er så sliten. Siste uke før ferien, og alle lærerne har bestemt seg for å ha vurderingssituasjoner på én og samme uke. Trodde bokstavelig talt jeg skulle dø her om dagen. Overraskende nok sitter jeg her fortsatt. To vurderinger i morgen også, er det ferie.
Forresten, gjett hva jeg skal om tre dager da? Tur til Riga med mamma ♥ ♥ Wæ, helt grei nyhet å få slengt i trynet en lørdagsmorgen!


Teller ned dagene.. Motivasjonen under ukens prøveøving og skolearbeid!

Hjemme igjen

 • 16.09.2012 - klokken 16:11, Kategori: Hverdag

Helgen i Trondheim har vært veldig, veldig fin! Vi overnattet hos noen venner av oss, og jeg har fått vært masse med Kristine, barndomsvenninnen min. SÅ koselig! Kafé, shopping, taco, filmkveld og kos. Beste tia. Må bli flinkere til å ta turen opp til Trondheim! Sikkert ti år siden jeg var der sist, så alt var nytt og ukjent da jeg kom dit nå på torsdag. Jaja, neste gang jeg kommer er jeg kjent byen rundt (takket være Kristine og venninnene hennes!). Helgens innkjøp kommer forresten i morgen formiddag, tenker jeg.
Men nå, nå må jeg øve til årets første prøve. Matteprøven. Egentlig ikke vanskelig, men noen har stjålet både hjernen OG motivasjonen min. Give it back, bitch :( Aner ikke hva vi har om, så det begynner å haste litt også. Ønsk meg lykke til!


Bilder fra i går. På byåsen vettu, det er der det skjer!

Trondheim: Fairytale Cupcakes

 • 14.09.2012 - klokken 19:36, Kategori: HverdagHei! Akkurat nå befinner jeg meg i Trondheim:D Broren min har flyttet hit, så mamma, pappa og jeg er på besøk hos han + noen venner av oss. Det var så rart å sitte på flyet i går. Kommer automatisk i skikkelig feriemodus, og følte jeg skulle til syden! Haha. Men Trondheim er en veldig fin by, så det er stas å komme hit også! I dag har vi vært i byen. Vi kikket i butikker, og spiste lunsj på en utrolig søt kafé som het "Fairytale Cupcakes". Jeg bestilte biffsalat med mango og asparges, og cupcakes med sjokoladesmak. Begge deler smakte himmelsk! 

Cookies hos Rebekah

 • 12.09.2012 - klokken 23:59, Kategori: Hverdag

Hei dere! I dag har jeg vært med min kjære Bekah ♥ Vi har spist kinesisk på Sushi & Dinner, bakt cookies med hvit sjokolade, sett på tv og skravlet masse. Akkurat hva jeg trengte i dag, en perfekt onsdag og venninnekveld! 

Venstre: bilder fra bakingen i dag! Høyre: et bilde fra april. Er ikke Dølle, hunden til Rebekah, utrolig søt? 

Best days

 • 11.09.2012 - klokken 16:21, Kategori: Hverdag

Hei fine dere! Jeg har det så utrolig bra om dagen♥ Jeg er så lykkelig og glad, uten helt å vite hvorfor. Tar til og med meg selv i å smile når jeg sitter alene. Har veldig mye koselig å fortelle dere! Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal starte, og er en smule redd for at dette innlegget aldri skal ta slutt. Tror kanskje jeg sparer litt, så kan dere heller få et bittelite utdrag av hva jeg har drevet med de siste ukene:Forrige helg overnattet jeg hos Sarah i Drammen. Det var utrolig koselig! Vi så på film, skravlet og laget taco (som førte til at søteste Sarah måtte skjære løk med solbriller på, haha aw). Ellers løp vi rundt som verdens største pyser da vi fant DET monsteret av en edderkopp! Sykt stygg, og med diameter på sikkert 10 cm :( Vi måtte til slutt fange den og kaste den i busken. ¡Adiós Eddie! Ekleste jeg noen gang har sett.


Forrige helg ble jeg også tvunget til å spise sushi med Rebekah. Neida. Joda. Til min store lettelse var det faktisk mulig å bestille stekt kylling i risklattene, så da gjorde jeg det. Tror ikke man kan kalle det sushi da, men det er ikke så viktig heller. Ett steg nærmere tittelen min som Osloborger er jeg uansett. Etter sushi-daten tok Rebekah meg med på Yogurt Heaven. Seriøst, jeg skal SÅ flytte inn der! Beste isen.


Onsdag forrige uke skjedde det også noe koselig. Aina, min kjære nabo, venninne, klassekamerat og ballerina hadde bursdag, og det måtte så klart feires! Vi kjøpte kakao, iste og hvert vårt kakestykke på Wayne's Coffee, og satt oss godt til rette for å spionere på skuespillerne som skulle gå opp den rosa løperen på vei inn til førpremieren på Tina & Bettina. Så plutselig, ut fra ingen steder, kom en engel og lurte på om vi ville få billettene hennes til førpremieren. Herregud som vi smilte da vi stod der i kø mellom kjendiser og dresskledde menn! Glede.Resten av forrige uke gikk til trening på Elixia, skole og kjoleprøving. Forelsket meg litt i den sorte kjolen over her. Den er fra Zara! Bildet øverst til venstre er fra høstslepp (skolegårdsdansen vår, hvor alle elevene på skolen danser folkedans i skolegården, heheh), og bildet nederst til høyre er fra dansetrening på DNDC. Vi trener faktisk i samme lokale som alle deltakerne i «Skal vi danse». Det er ganske kult!


Gjett om jeg ble glad da jeg fant disse bildene på mobilen min!! Åå. Bildet til venstre er fra helgen som var. Beste og morsomste natten - på eventyr med verdens beste Ellie! Hun er så bra, og jeg får ikke sagt det nok ganger:) Bildet til høyre ble tatt på skolen i går. Haha herregud, Amanda og jeg har åpenbart den beste humoren i hele universet, og når vi først begynner å le, da er det absolutt ingen vei tilbake... 


Helt til slutt to bilder fra i går:) Vi var på forestilling med skolen, og fikk se Carte Blanche danse. Jeg elsker danseforestillinger! Hadde nesten glemt hvor inspirert man blir, og har allerede planlagt en rekke fremtidige danseforestillinger jeg bare få med meg. 
Best av alt var kanskje gårsdagens happy ending. Den forblir en liten hemmelighet, men jeg gleder meg til å fortelle dere.♥

Video: Allmøte Fagga

 • 06.09.2012 - klokken 17:39, Kategori: Hverdag

Kom på at jeg ikke har fortalt dere så mye om skolen min, Fagerborg. Jeg har skrevet litt om danseklassen (aka engleklassen), men mesteparten av skolens elever går faktisk på allmenn. Og hvordan er de? Veel, hvis bilder sier mer enn tusen ord - da må vel en film si det meste. Denne filmen er fra allmøte for et par uker siden! Haha, jeg dør. Ikke noe å si på stemningen i hvert fall:) Crazy people!

Bildedryss: De siste ukene

 • 31.08.2012 - klokken 22:58, Kategori: HverdagOpsi, fant ut at jeg hadde en del bilder jeg ikke hadde delt med dere!
De siste ukene har vært utrolig fine. For å være helt ærlig synes jeg faktisk det var veldig deilig å komme i gang med skole, dansing og trening etter ferien. Dessuten har jeg jo fått møte alle de nydelige vennene mine i Oslo igjen ♥ De siste dagene har derimot vært ganske triste. 2 fantastiske klassekamerater og venninner har sluttet i den fine klassen vår, og det merkes. Caroline har flyttet til USA, og Marie har begynt på skole i Bærum. Veldig trist, og jeg er livredd for å miste kontakt med dem. Vet av erfaring hvor lett det er å gli fra hverandre når man flytter eller bytter skole, selv hvor gode venner man har vært. Men det skal ikke skje nå, for disse to, de er helt unike.

How to make friends

 • 20.08.2012 - klokken 23:45, Kategori: Hverdag


Haha... Enkelt som bare det!

Helgen var fantastisk. Fikk nemlig besøk av mine kjæreste venninner Elise, Hedda og Erika (vi savnet deg, K). Vi jentene har det alltid ekstremt gøy sammen, og denne helgen var intet unntak. Husker ikke sist jeg fikk så mye ut av én helg! Vi gikk fra bydel til bydel, og når vi ikke snakket hull i hodet på hverandre, så snakket vi med folk vi møtte på veien. Åh, skulle gjerne spolt tilbake og gjort alt om igjen ♥15 vakre bukser på budsjett

 • 15.08.2012 - klokken 14:16, Kategori: Hverdag

1. Gina Tricot, 399 kr  -  2. Zara, utsolgt akkurat nå  -  3. Zara, 559 kr  -  4. Zara, 399 kr  -  5. Asos, ca. 250 kr


6. Gina Tricot, 599 kr  -  7. Gina Tricot, 499 kr  -  8. Gina Tricot, 499 kr  -  9. Gina Tricot, 299 kr  -  10. Gina Tricot, 299 kr.

11. Nelly, 679 kr  -  12. Nelly, 399 kr  -  13. Nelly, 399 kr  -  14. Nelly, 299 kr  -  15. Nelly, 299 kr.

Er ikke akkurat vanskelig å se hvilke typer jeans/bukser jeg liker:) Noen favoritter? Jeg klarer nemlig ikke helt å bestemme meg... Kanskje 2, 7, 12 eller 14? Haha huff, umulig å velge. Én ting er i hvert fall sikkert: det er ekstremt mange fine bukser ute i butikkene nå!

Superblogger'n

 • 13.08.2012 - klokken 21:30, Kategori: Hverdag

Haha nei, huff. Hvor er motivasjonen? Ikke vet jeg, men jeg har ikke sett den på en stund heller. Bloggingen som pleier å være såå gøy.
Jaja, gleden kommer vel tilbake. Ferien er snart ferdig, og i nuet sitter jeg faktisk i hybelen min i Oslo. Jeg begynner heldigvis ikke på skolen før neste mandag igjen, men før det er det en del ting som skal ordnes og gjøres. Skal blant annet prøve å finne meg et nytt sted å bo. Har så lyst til å flytte at det nesten er kvalmt. Men, med tanke på skole- og studiestart er det ekstremt vanskelig å finne bolig i Oslo akkurat nå. Det er faktisk mer eller mindre umulig. Er tydeligvis ikke bare jeg som leter.. Blæ.
Ellers har jeg hatt det veeldig fint siden sist. Bursdagsfeiring, hyttetur, café og gode venner har gjort uken perfekt. 

Det knuser hjertet mitt å innrømme at jeg har tatt ca. 10 bilder med mitt kjære kamera de siste ukene. Det ligner ikke meg. Skulle så gjerne hatt de fine minnene lagret! Men, jeg kan ikke skylde på andre enn meg selv og det lille monsteret av en iPhone jeg har skaffet meg.
Ikke drep meg nå, men dere må nesten nøye dere med Instagram-bilder fra resten av uken..

Dere hører fra meg veldig snart! 10 kniver i hjertet ♥ Mariken.

The last couple of days

 • 04.08.2012 - klokken 18:19, Kategori: HverdagNyter feriedagene mine med de beste venninnene. Café, overnatting, pizza og et par ulovligheter. Hehe. "The best memories come from bad ideas", er det ikke det man sier? Har egentlig ikke tid til å sitte her og blogge nå. Må dusje og stelle meg, før jeg skal møte jentene igjen. 
Nyt ferien deres (om dere fortsatt har), og ha en strålende lørdagskveld! Stor klem fra Mariken. 

"Force" av Emilie Sand

 • 02.08.2012 - klokken 21:45, Kategori: Hverdag

Hei dere! Har bare lyst til å dele en liten video med dere. Søte Emilie (som gikk ut av ballettlinjen på Fagerborg i år) har nemlig kommet ut med sin første musikkvideo. Ikke bare kan hun danse, men hun kan sannelig synge også. Hun har til og med skrevet sangen selv! Jeg er veldig, veldig imponert. Jeg elsker refrenget, og har nynnet på det i hele dag. Håper dere tar dere 3 minutter til å se videoen. Det fortjener hun:)

Dansing og kafé

 • 01.08.2012 - klokken 23:06, Kategori: Hverdag

Hei solstråler! Tilbringer dagene mine på dansesenteret og på kafé med venner, så det blir ikke særlig spennende blogging. 
Men jeg kan jo dele et par Instagram-bilder med dere da! Jeg tror nesten jeg har blitt litt forelsket i Instagram.. Det er så enkelt og gøy!
For flere oppdateringer kan dere følge meg der :D http://statigr.am/marikenwestli
Skal selvfølgelig fortsette å blogge som før, men kommer til å være mer aktiv på Instagram fordi bloggingen tar tid.♥

Often you don't realise the true value of a moment before it becomes a memory

 • 29.07.2012 - klokken 14:33, Kategori: Hverdag

Flink til å blogge? Nja. 11 dager siden sist. NÅ skal det blogges fremover.
Når det er sagt skal det sies at jeg har hatt 11 fantastiske dager. Nyter fortsatt det gode liv på sjøen. Denne uken er det Amandus som har vært med meg på båttur! Sene kvelder, masse is, Sørlandet, grilling, film, ferske bakevarer, sol, shopping, pizza og musikk. Vi har det ganske greit.


Fine båten vår! Bildene er fra et par veldig, veldig fine dager vi hadde ved den svenske kysten da Erika var med oss på vannet. 

Jeg har forresten fått meg ny mobil! Klarte å miste hele vesken min med mobil(er) og alt i sjøen. Kommer ikke til å savne min rosa Sony Ericsson noe særlig, men stakkars Amanda hadde iphonen sin i vesken min hun også. Så nå har jeg lært at man ikke skal ha med seg veske på sjøen, og at man i alle fall ikke skal slenge den over i båten imens man står i naboens båt. Ja, jeg har mine blonde øyeblikk jeg også. 
Her er uansett den nye babyen min:

Så nå har jeg også fått meg Instagram! Wohooo, to år etter alle andre... Hehe.
Jeg heter marikenwestli, og du må gjerne følge meg. ♥

Norsk sommer

 • 18.07.2012 - klokken 19:57, Kategori: Hverdag

Hei dere! De siste dagene har gått utrolig fort. Uten å tenke over det har jeg helt forsvunnet fra alt som heter blogg og internett. Siden sist har jeg kost meg i både Eidangerfjorden og Kragerø. Har rett og slett tatt meg et par dager ordentlig sommerferie, og det føles ikke feil! Uansett, i nuet befinner jeg meg på den svenske kysten med min fine venninne Erika. Kom akkurat tilbake til båten med en overfylt jordbærkurv og to poser konfekt. Nammi, er man i Sverige så er man i Sverige. Men nå må jeg løpe! Italiensk pizza i solnedgangen venter.

Følg meg på facebook

 • 14.07.2012 - klokken 13:04, Kategori: Hverdag


Vet ikke hvor mange av dere som vet om denne siden, men tenkte bare å tipse dere! Ikke bare er det kjekt for dere å følge meg på facebook (blogginnleggene mine kommer automatisk opp i loggen deres), men det er også utrolig gøy for meg å se hvem som er innom bloggen min. Lesertallet mitt øker stadig, og nå er det også 100 stykker som følger facebooksiden min. Veldig gøy! Tusen, tusen takk. 
Uansett, hvis dere har lyst, så kan dere følge meg her. ♥

Kollenfestivalen

 • 01.07.2012 - klokken 22:29, Kategori: Hverdag

↑ Konsert med Dreamon - Closer av Dreamon ↓

↑ Konsert med Christina Perri - A Thousand Years og Jar of Hearts av Christina Perri ↓

Kollenfestivalen var utrolig bra! Rihanna var utrolig bra. De siste dagene har rett og slett vært skikkelig fine - til tross for mørke skyer, tåke og regn. Jeg har fått høre og se mange fantastiske artister live, jeg har spist sukkerspinn og pølser, jeg har hoppet og danset i søla, sunget for full hals og kost meg masse med mine herlige venninner Erika og Elise. Konserten med Rihanna var det sykeste og villeste. Klarer egentlig ikke helt å sette ord på hvor bra det var. Stemningen. Showet. Alt var så gjennomført og perfekt. Jeg hadde frysninger under hele konserten, og gråt av glede da hun leverte den ene radiohiten etter den andre. Jeg hadde det med andre ord helt fantastisk. Dessuten fikk jeg tatt mange fine bilder! mange at jeg har bestemt meg for å samle dem i et eget innlegg her på bloggen. Skal poste dem før jeg flyr av gårde til Korfu og varmere strøk i morgen kveld. Kjenner det skal bli skikkelig deilig med litt sol og varme etter to våte (men fantastiske) festivaldager. Weee

Bursdagsselskap

 • 30.06.2012 - klokken 15:21, Kategori: Hverdag

Jeg hadde verdens koseligste bursdagsselskap på torsdag med klodens søteste jenter og ALT for mye mat. Etter x antall porsjoner nachos ble det pavlova, sjokoladecookies og gelé. Til slutt var vi alle så mette at vi ikke visste hvor vi skulle gjøre av oss. Haha huff. Endte opp med at vi slang oss på sofaen og så en film. Tusen takk for en skikkelig fin kveld og nydelige gaver, jenter ♥ Dere er de beste.

#instabursdag

DIY: Klipp av armene på hettejakken!

 • 28.06.2012 - klokken 12:48, Kategori: Hverdag

Ryddet litt i skapet mitt og fant ut at jeg har veldig mange hettejakker jeg aldri bruker. Så da fant jeg frem en saks og klippet litt i dem. Hva synes dere om resultatet? Jeg ble vertfall veldig fornøyd med den stripete! Den tror jeg nok jeg kommer til å bruke litt i sommer:) 

Cookie time

 • 27.06.2012 - klokken 17:56, Kategori: Hverdag

Hei dere! Veldig lenge siden sist. De siste dagene har jeg bare vært sammen med venninnene mine. Sett på film, bakt masse kaker, laget middag osv. Ellers har jeg fått helt dilla på Gossip Girl. Har sett ut en hel sesong på én uke... Heheh, ja. Så nå må jeg løpe og kjøpe meg sesong nummer to! Men - til overskriften. Jeg skal feire bursdagen min med de nærmeste venninnene mine i Skien i morgen, så i dag har jeg bakt sjokoladecookies! Helt alene. Helt fra bunnen av. Det var egentlig ikke planlagt heller, men jeg fant oppskriften på nettet og fant ut at jeg hadde alle ingrediensene liggende. Til min store overraskelse ble de faktisk veldig gode også (selv om de kanskje ser litt rare ut).
Oog fordi jeg har en smule dårlig samvittighet pga dårlig blogging, så skal jeg dele oppskriften med dere! Wohoo. Ser på statistikken min at dere er innom bloggen min hver dag, og det er veldig, veldig koselig å se. Såå, her har dere belønningen: 

Ingredienser:
125 gram smeltet margarin
3 dl sukker
 2 egg 
2 ts vaniljesukker
4 1/2 dl hvetemel
1 dl kakao (pluss eller minus, avhengig av hvor sterk kakaosmak du vil ha på kjeksene) 
1 ts bakepulver
1 ts salt
Små sjokoladebiter

Fremgangsmåte:
1. Sett stekeovnen på 175 grader.
2. Bland smeltet margarin, sukker, egg og vaniljesukker i en bakebolle. Visp sammen med mixmaster til du får en jevn og fin røre.  
3. Tilsett sjokoladebitene. 
4. Bland mel, bakepulver, salt og kakao i en annen bolle.
5. Rør melblandingen litt og litt inn i røren. Bland helt til du får en jevn og smidig deig. 
6. For 14 store cookies, bruk 2 store ss deig til hver kake og fordel kjeksene på to brett med bakepapir. Ha avstand mellom kakene, de hever! 
7. Stek kakene midt i stekeovnen i ca. 15 minutter. Husk at kjeksene blir sprø og crispy når de blir kalde, så stek dem heller for lite enn for mye.
8. Avkjøl kjeksene på rist. 
♥ ♥♥

Siden sist har jeg..

 • 23.06.2012 - klokken 16:09, Kategori: Hverdag

Spist bursdags"lunsj" for å feire Rebekah: 

Fått sommerferie (Les: MASSE tid til å loke i Photo Booth, heheh):

Spist taco, bakt sjokoladekake og sett på film med Lise Marie: 

 Ooog, sist men ikke minst - sydd inn og om en bunke med klær : Det er rart med sommerferie. Jeg har gledet meg til den ekstremt lenge, men nå som den faktisk er her har jeg verken ferie- eller sommerfølelse. Men men, den kommer vel etter hvert den også (sammen med sola). I dag er det 9 (!!) dager til jeg drar til Korfu med Amanda. I mellomtiden skal jeg blant annet på Kollenfestivalen! Gleder meg veldig, spesielt til å høre Rihanna live, iiiiik. ♥

Bursdagsfeiring i Frognerparken

 • 21.06.2012 - klokken 22:12, Kategori: Hverdag


Sliten bursdagsprinsesse etter lang og vellykket dag i parken.

I går feiret Aurora og jeg bursdagen vår i Frognerparken sammen med nesten hele klassen. Det var sinnsykt koselig! Vi grillet pølser, blåste såpebobler, spiste kaker og popcorn, kastet frisbee, spilte musikk, lekte bursdagsleker og koste oss. Kunne ikke fått en mer perfekt bursdagsfeiring. En uforglemmelig dag! Tusen takk til alle som gjorde den så utrolig fin ♥

..også litt instagram på slutten, da. Lovelovelove!

Min sommerlige skrivebordsbakgrunn

 • 18.06.2012 - klokken 22:44, Kategori: Hverdag

Fin, ikke sant? Jeg elsker den! Smiler hver gang jeg åpner macen ♥

Brusteinsballet

 • 16.06.2012 - klokken 15:03, Kategori: Hverdag

I går var en veldig fin dag! Koste meg på åpningen av PIT, Brusteinsballet, mer eller mindre hele kvelden. Møtte både nye og kjente mennesker. Veldig, veldig koselig! Utover kvelden fikk vi se både akrobatikk, kampsport, hallingdans, korpsmusikk og fyrverkeri. Men, det aller gøyeste var kanskje å gå rundt og observere menneskene i gatene. Er det én ting venninnene mine og jeg elsker å gjøre, så er det akkurat det. Gud, det er så underholdende og gøy. Kan love deg vi møtte på mange fascinerende og morsomme vesener i går!
Ellers spiste vi wok på bryggene. Og det smakte, som det alltid gjør, helt fantastisk. Nammi, wok må være noe av det beste jeg vet.

Ut med jentene

 • 15.06.2012 - klokken 18:46, Kategori: HverdagHjemme i Skien ♥ I dag skal jeg ut og spise med jentene, før vi drar på åpningen av PIT (Porsgrunn Internasjonale Teaterfestival).
Det blir nok gøy! Gleder meg veldig:) Ha en fin fredagskveld, fine dere!

Daydreamer

 • 13.06.2012 - klokken 21:13, Kategori: Hverdag

Følg meg på Weheartit her.

Oh happy tuesday

 • 12.06.2012 - klokken 21:15, Kategori: Hverdag

Wohoo, ble ikke trukket til eksamen! Ikke skriftlig og ikke muntlig. Lykken er virkelig med meg om dagen, og jeg kan ikke annet enn å smile!  6'er som standpunkt i både naturfag og matte har heller ingen negativ effekt på humøret mitt. Smilesmilesmile. Ellers er skoledagene våre ganske late nå før sommerferien.. Dagen i dag for eksempel, den besto av fri i første time, film i andre time, film i tredje time og fri i fjerde time. Dagen i morgen er identisk (med unntak av andre time, da skal vi spise is). Livet er altså ganske fint akkurat nå. Hurra! 

Bursdagsfeiring for Selma

 • 10.06.2012 - klokken 21:34, Kategori: Hverdag


Hahaha, Marte fant Knerten i skogen!! Starstruck

Hipp hipp hurra! De to siste dagene har vi feiret Selmas 17-årsdag med bursdagsmiddag og overnatting hos henne. Aina, Aurora og jeg tok toget fra Oslo i går ettermiddag, før vi ankom det nydelige huset hennes i Gan. Der koste vi oss med taco, kaker og is, masse film, latter og skravling. Perfekt bursdagsfeiring og skikkelig fin helg♥ Legger ut bedre bilder av gårsdagens bursdagsantrekk om en times tid, så følg med!

Snart sommerferie

 • 08.06.2012 - klokken 17:06, Kategori: Hverdag

Da var tentamen i klassisk ballett overstått! Det eneste som gjenstår nå er trekking av muntlig eksamen. Krysser alt som krysses kan for at jeg ikke kommer opp. Orker virkelig ikke mer skole nå.. Vil bare ha sommerferie med en gang, jeg. 

I går var det akkurat 2 uker til sommerferien min starter! Wohoo. Det feiret jeg med danseforestilling på KHiO, og en is:

Herregud. Har dere smakt denne? Hvis ikke, løp ned på 7eleven og be om en STOR frozen yoghurt med jordbærsmak!
Dere kommer ikke til å angre. Denne er bedre enn både pinneis, softis, saftis og kuleis til sammen.

Dagen min i bilder

 • 05.06.2012 - klokken 20:56, Kategori: Hverdag


På vei til café med verdens herligste jenter! Amanda, Caroline og Sarah ♥

Heheh. Fornuftig og flink som har med seg ballerinasko i tillegg til pumpsene med kilehæl. Gå-sko og stå-sko, viktig.
Åå:) Min nydelige Caroline! 

Vi endte opp på en café som hadde alt! Alt utenom meny. "Har dere meny?" - "Nei.." - "Ånei. Hva har dere, da?" - "Hva har dere lyst på?".

♥ Sitter og venter på kake og té, ost og permaskinke, tomat- og mozarella-salat, oliven og potetomelett. Stakkars mannen som jobbet der.

Nommenommenomme. Litt digg kake.

For en fin dag! Lenge leve streiken. Halvparten av lærerne på Fagerborg vgs har gått ut i streik, så da blir det café og kos i skoletiden.
Absolutt ikke feil! Legger ut bilder av dagens antrekk litt senere i kveld, så følg med. ♥

We do not remember days; we remember moments.

 • 05.06.2012 - klokken 07:20, Kategori: HverdagÅå, så mange fine minner ♥ Kjenner du meg igjen? heheh

Filmanmeldelse: LOL

 • 02.06.2012 - klokken 23:06, Kategori: HverdagI dag har jeg vært på kino i Lillestrøm med Amanda og en venninne av henne. Vi så den nye filmen "LOL". 
 En helt grei komedie (dog de bommet litt på sjangeren). Veldig standard jentefilm med veldig klisjé handling. Men det sier seg vel kanskje selv med Miley Cyrus i hovedrollen? High school, kjærlighet, vennskap og familie. Ingen spennende historie, og egentlig ingen spennende rollefigurer heller. Det eneste som trekker litt opp er utviklingen av to familieforhold; ett mellom mor og datter, og ett mellom far og sønn. Disse scenene var faktisk litt søte og rørende. Men, starten var veldig kjedelig og slutten var alt annet enn overraskende.
Du går ikke glipp av noe om du ikke får med deg denne filmen, med andre ord.

Terningkast: På Peppes med englene

 • 30.05.2012 - klokken 23:25, Kategori: Hverdag

I dag har jeg vært ute og spist med fine klassekamerater. Vi endte opp på Peppes Pizza Aker Brygge, hvor vi fikk reservert bord til femten. Etter både deilig middag og dessert tok vi turen ned til Operaen, men herregud - for et kaos. Gråtende og hylende Bieber-fans over alt! Til tross for at vi hadde klekt ut en rekke gode idéer for hvordan vi kunne snike oss inn på Opera-området, tok vi turen hjemover ganske fort. Tror dessverre ikke konsertlivet er noe for meg. Kjenner jeg får helt panikk når jeg blir omringet av så mange hysteriske mennesker. Så det ble ingen konsert på oss i dag! Synd for deg Bieber, du gikk akkurat glipp av det som ville blitt ditt feteste publikum ever, hehe.

Fine pinsedager på sjøen

 • 28.05.2012 - klokken 18:17, Kategori: HverdagÅh, det er så nydelig vær! Har skikkelig sommerfølelse om dagen.
De siste dagene har jeg vært på sjøen. Vi har nemlig kjøpt oss båt, så mamma og pappa (spesielt pappa) er helt gira. Fra lørdag til søndag overnattet vi i Kragerø. Der spiste vi is, solet oss og grillet. I går kjørte vi til Brevik (for å spise enda mer is), før vi kjørte inn til en fin liten plass som heter Skolebukta. Der grillet vi maiskolber og kyllingspyd, før jeg tok årets første bad. Vannet var overraskende deilig, men det ble ingen lang svømmetur! Fra i går til i dag overnattet vi i Skolebukta, og nå har vi akkurat kommet hjem. Jeg har hatt en veldig fin langhelg! Brunfargen er på plass, 10 is ligger smeltet i magen og et helt kapittel om bioteknologi er innøvd i den lille hjernen min. Ganske fornøyd:)

Sick and tired of being sick and tired

 • 24.05.2012 - klokken 23:41, Kategori: Hverdag

Jeg må ha verdens beste mamma og pappa. Jeg er ikke så veldig flink til å fortelle dem det, men nå har de det til og med skrevet ned. 
Ble aldri ordentlig frisk etter 17.mai. Tok bussen inn til Oslo med håp om å snart skulle bli bra igjen, men det ble jeg aldri. Pådro meg bare flere plager i løpet av uken. Øyekatarr, feber, tett nese, sår hals, muskelsmerter og hodepine. Ikke nok med det, men jeg klarte til og med å bytte bag med en på bussen inn til Oslo. Så da satt jeg der da, med vannpipe og epletobakk.. Kan med hånden på hjertet fortelle at jeg der og da ikke hadde særlig lyst til å være medlem av denne verden lenger. Hvor uflaks kan man liksom ha.

Men, i går var en gledens dag! Fikk endelig tak i hun jeg har byttet bag med, og snilleste pappa kjørte heelt til Oslo for å hente sitt kjære vrak av en datter hjem til Skien. Jeg lover, har sett ut som en blobfish (←hehe, google that) de siste dagene. Heldigvis er jeg hjemme nå. Har kroppen full av medisiner og vitaminer, og er faktisk på bedringens vei allerede. Hurra!
Snille mamma kom hjem med "bli-frisk-gave" til meg i dag: 

♥ Takk mamma. Du er best.

Divas are not made, they are born

 • 21.05.2012 - klokken 21:19, Kategori: HverdagDu vet, får ikke engang stå og spise is i fred uten at fansen kommer løpende.. Heheh

Viva La Juicy

 • 20.05.2012 - klokken 15:40, Kategori: Hverdag

Favorittparfymen min for tiden! Viva La Juicy fra Juicy Couture. Den er SÅ god :)

17.mai er vi så glad i

 • 18.05.2012 - klokken 19:29, Kategori: Hverdag

Jeg hadde en veldig fin 17.mai i går...  

... helt til verden begynte å snurre rundt meg og jeg kollapset i sengen klokken 19:00. 
Husker ikke sist jeg følte meg så dårlig. Kroppen min frøs og frøs, mens hodet mitt var så varmt at jeg kunne brenne meg om jeg tok på det. Heldigvis kom snille mamma hjem etter et par timer med smertestillende, halspastiller og iskald klut til det brennende hodet som ikke lenger kjentes ut som en kroppsdel. "Mamma, vi må kutte av hodet mitt", hvisket jeg til henne.
I dag, etter 17 timer med urolig søvn, er jeg heldigvis litt bedre. Hodet mitt er ikke kuttet av og feberen har roet seg, men jeg kjenner fortsatt dundringen fra 7 barnetog og 3 korps som marsjerer rundt og slår på storhjernen min med trommestikker og 17.mai-flagg.
Hipp Hipp Hurra. 

I just came to say hello

 • 13.05.2012 - klokken 17:17, Kategori: Hverdag

Hei! Tenkte bare jeg skulle meddele at jeg lever. Har fortsatt ikke internett på hybelen, hprhjgsdlsjyq, så derfor får jeg ikke oppdatert.
Siden sist har jeg vært ganske flink. Jeg har gjort lekser (STOLT), jeg har nedvasket hybelen min, jeg har vasket fire maskiner med klær, jeg har danset house på Elixia, jeg har sett Askepott i Operaen sammen med Aina, OG jeg har vært på Ikea og handlet meg klesstativ. Sistnevnte ble skikkelig bra! Viser dere bilder i morgen:) Men jo, vilt hvor mye mer man får tid til når man ikke har tilgang til internett! For ikke å snakke om søvn. Tror jeg sov 12 timer i natt ♥ Dessuten hadde jeg pannekaker til middag i går (random). Ikke rart jeg er i godt humør!

Svinger meg litt i Operaen da, hehe. Forestillingen var utrolig fin! 3 timer i eventyrland.

London baby

 • 03.05.2012 - klokken 14:09, Kategori: Hverdag

Da hopper jeg på flyet til London! Skal ta masse bilder til dere :D Tar med meg macen, men blogging blir absolutt ikke prioritert.
Kos dere masse de kommende dagene! Mange ivrige klemmer fra Mariken. 

Jippi, jeg vant - igjen

 • 02.05.2012 - klokken 21:28, Kategori: Hverdag

Jeg vet ikke helt hva det er med meg og konkurranser. Av en eller annen syk tilfeldighet har jeg det med å vinne de konkurransene jeg melder meg på. Husker jeg var medlem av en bokklubb da jeg var liten. Sammen med bøkene fulgte det alltid et lite blad, og hver måned hadde de en fast side med barnslige, enkle kryssord og rebusoppgaver. Jeg fant disse oppgavene svært underholdende, og sendte stadig inn månedens svar. Tror jeg vant rundt 7 konkurranser eller lignende. I løpet av 1-2 år ramlet både sminkeskrin, smykkeskrin, akebrett, oppblåsbar stol, sykkellys, bøker og scrapbooking-utstyr ned i posten min. Hvor mange av premiene som overlevde er en annen sak, men jeg husker hvor glad femteklassingen Mariken ble da hun så navnet sitt printet i det lille bladet. 

Sist jeg vant en konkurranse er vel i underkant av to måneder siden (Lee Stafford), og nå har jeg altså vunnet igjen. Denne gangen var premien et valgfritt makramé-armbånd med små, søte hodeskaller. Synes armbåndene var så skjønne, så jeg måtte bare melde meg på. 

Jeg valgte meg det turkise i midten! Det med hodeskaller i sølv. Tror det blir veldig fint til sommerbrun hud (kombinert med lys levis-shorts, en oversized tank top, blondebandeau og et par andre, fine armbånd). Hvilket av de fem armbåndene hadde du valgt? 

Vend ansiktet mot solen, så ser du ikke skyggene

 • 02.05.2012 - klokken 15:45, Kategori: Hverdag

Ah, det er så herlig vær i dag! Er fortsatt hjemme i Skien og har ligget i solsteken på verandaen hele dagen. Hadde det ikke vært for at jeg har planer, så hadde jeg nok latet meg fortsatt. Kjenner jeg er lykkelig tvers igjennom om dagen. Det må være våren og solen. Dessuten klarer jeg nesten ikke vente til vi drar til London i morgen! Gleder meg SÅ. Men nå må jeg løpe avgårde! Skal på cafè med jentene ♥
Ha en super dag, og nyt det fine været!

Body Scrub fra The Body Shop

 • 30.04.2012 - klokken 19:33, Kategori: Hverdag

Flere enn meg som er avhengig av disse? De er jo bare helt nydelige.
Man får kjøpt dem i mange herlige dufter, og huden blir babymyk når man skyller den av. 
Akkurat nå har vi både mandel og kokosnøtt stående i dusjen. Av disse to er kokosnøtt helt klart min favoritt! 
179,- fra The Body Shop. 

Du vil bli dypt savnet, min kjære

 • 25.04.2012 - klokken 21:04, Kategori: Hverdag

Noen har stjålet sykkelen min. Fu. 

Attenårsfeiring i Langesund

 • 23.04.2012 - klokken 00:45, Kategori: Hverdag

Hei fineste ♥ Var som sagt i Langesund og feiret Julie og Oda på lørdag. Kjempe gøy! Koste meg masse. Delte ut mange klemmer til fine folk jeg ikke hadde sett på evigheter, var så fint å se dem igjen! Dessuten hilste jeg på mange nye, koselige mennesker også. Var blant annet et par som gikk hele kvelden og hevdet de hadde sett meg før. Krysser fingrene for at jeg hadde rett da jeg svarte at jeg aldri hadde møtt dem tidligere. En smule pinlig om jeg har det likevel. Litt glemsk og surrete er jeg, men ikke så ille. Ellers gikk resten av kvelden til å danse. Gøy, gøy, gøy! Perfekt kveld og attenårsfeiring med bare fine folk og bra stemning hele kvelden. Beste lørdagen på lenge.


Vet jeg lovet dere bilder av antrekket, men fikk aldri tatt noen ordentlige. Tok disse lekre speilbildene til dere da, heheh. Snill.

Helg er noe av det fineste jeg vet om

 • 21.04.2012 - klokken 11:40, Kategori: Hverdag

Endelig helg. Denne uken har vært fylt med skolearbeid og dansevurderinger, derfor er det SÅ deilig med helg. Neste uke har vi tentamen i både norsk, engelsk og matte. Denne helgen skal nytes med andre ord. Kom hjem til Skien i 19-tiden i går. Da ble det taco og The Voice, som har blitt vår tradisjon på fredager. Dessuten fikk jeg besøk av min fine Elise. Alltid like kos å se henne igjen♥ I kveld skal jeg feire to nydelige jenter som fyller atten. Jeg gleder meg, tror det blir veldig gøy:) Skal prøve å få tatt bilder av antrekket i løpet av dagen, så følg med!

Sluttet overraskende tidlig på skolen i går, så da poppet jeg meg popcorn og leste ut denne herlige boken. Anbefaler den! 

Bekah og Mariken på Ikea

 • 17.04.2012 - klokken 22:24, Kategori: Hverdag

"Mariken, se på dette fine kjøkkenet da"
 
"Det var et fint kjøkken. Men se på denne sengen. HALO, jeg vil ha sånn seng"
 
(random familie går forbi og ler seg ihjel)

"Ehehe.. Bekah, kan vi gå og kjøpe kanelboller og softis nå?" 

Tur til London

 • 14.04.2012 - klokken 20:33, Kategori: Hverdag

Gjett hvem som skal på shopping- og jentetur til London 3.-7. mai? Ah, gleeeder meg ♥

Velkommen til Fagerborg

 • 13.04.2012 - klokken 21:24, Kategori: Hverdag


Helt vanlig dag på Fagga.♥

Endelig helg! Kom hjem til Skien for et par timer siden. Vi sitter i stuen nå og koser oss med taco og The Voice!
Ha en fin fredagskveld, dere! Vi snakkes i morgen.

Elixia - chick

 • 12.04.2012 - klokken 18:06, Kategori: Hverdag

Hei fine dere! 
Har ikke hatt internett på hybelen på flere dager, og kameraet mitt er tomt for strøm. Derfor har jeg ikke fått oppdatert.
Siden sist har jeg blitt medlem på Elixia. Har trent der hver dag siden, og er helt i ekstase. Wee, det er kjempe gøy! Har danset både Zumba og Streetdance, vært med på Elixia Shape aka styrketrening, løpt på tredemølla og tøyd. I går var jeg hos Amanda og overnattet hos henne. Vi laget oss taco, trente på Elixia Lillestrøm og planla ferietur til varmere strøk. Vi skal nemlig på ferie sammen i sommer, jippi!
Men nå må jeg løpe av gårde på Streetdance-time. Ha en fin dag! 

 
Enda et vakkert bilde Marte har sendt meg.

Jeg er ikke sint - jeg er bare veldig, veldig skuffet

 • 09.04.2012 - klokken 22:12, Kategori: HverdagSatt meg ned for å nyte denne herligheten av en kaffe i dag, da jeg plutselig så dette:


Mins å huske at jeg høyt og tydelig presenterte meg som M-a-r-i-k-e-n etter en evighet i kø på Starbucks Gardemoen. 
Jeg er vant til både "Marikken" og "Maaariken", men dette var skuffende. Majken du liksom.

Nytt design

 • 08.04.2012 - klokken 12:51, Kategori: HverdagEndelig fått laget meg nytt design! Hva synes dere? 

Daydreamer

 • 05.04.2012 - klokken 17:44, Kategori: Hverdag

Åå, sitter og drømmer meg bort. Bilder fra Weheartit.

Off to Rauland

 • 04.04.2012 - klokken 13:54, Kategori: Hverdag

Hei fine dere. Håper dere nyter påskeferien, det gjør i alle fall jeg! Nå drar jeg avgårde på hyttetur til Rauland. Har planer om å lese masse, svare på spørsmålsrunden og lage nytt design til bloggen. Høres ikke det bra ut? Slenger med et bilde fra i går. Var på en liten ballett-photoshoot med Marte, så jeg fikk pappa til å ta et par bilder av meg når jeg kom hjem også. 
Kos dere masse i påskeferien og helligdagene! Spis påskeegg til dere spyr, og bruk tid på å være med de dere er glad i.♥

The Hunger Games

 • 03.04.2012 - klokken 11:34, Kategori: Hverdag

Var på kino med Erika og Elise i går og så The Hunger Games. Filmen var vilt spennende! På et punkt satt jeg med føttene opp i kinostolen og måtte holde sidekameratene mine i hendene. På et annet punkt satt jeg med tårevåte øyne og furteleppe. Var til og med et sted i filmen jeg skvatt så ekstremt at jeg hylte ut som en vettskremt femåring. Kort sagt var filmen utrolig bra. Jeg ble helt oppslukt, og både nøtteblanding og sjokolademelk på glassflaske ble totalt glemt bort.
Om du ikke har sett denne filmen må du dra og se den. Anbefales på det sterkeste!

Terningkast: 

Baker'n

 • 02.04.2012 - klokken 15:03, Kategori: Hverdag

I går lekte jeg baker. Bakte både boller og rundstykker, og ble løpende rundt på kjøkkenet mellom boller som hevet og hevet, og rundstykker som tørket ut til små, harde kavringer. Etter et par timer på kjøkkenet var jeg endelig ferdig, og kunne med mel over hele meg puste lettet ut. Vel, så skulle jeg kanskje ikke bli baker likevel. Resultatet var ikke særlig vellykket, men øvelse gjør mester, er det ikke det man sier? Nå vet jeg i alle fall hva jeg ikke skal gjøre neste gang, heheh.  

Snill som jeg er dro jeg på venninnebesøk til Julie med en kurv fylt med hjemmelaget smoothie og ferske vaniljeboller. Var veldig koselig å se Julie igjen! Vi ble sittende å snakke om alt og ingenting resten av dagen, før jeg tuslet hjemover og la meg til å sove i et par/fjorten timer.

Spørsmålsrunde

 • 31.03.2012 - klokken 16:22, Kategori: Hverdag

Endelig påskeferie! Våknet akkurat opp etter 15 timer med søvn... Kjenner jeg trengte det veldig. Huff, har ikke vært uthvilt på flere uker. Men, over til noe annet. Spørsmålsrunde er etterspurt, så da tenkte jeg at jeg skulle sette i gang en.
Bare å spørre om hva dere vil:) Svarer når jeg har fått inn en del spørsmål!
 

Gi meg påskeferie. Nå.

 • 28.03.2012 - klokken 16:35, Kategori: Hverdag


På hytta i Rauland, påskeferien 2002. 10 år siden, hjelp! 
Jeg er så sliten. Jeg har alt for mye å gjøre, og formen er ikke på topp. Jeg hoster, nyser og snufser om hverandre. Herr snytepapir og frøken repsils er mine nærmeste venner om dagen. Sola skinner og våren smiler, men jeg har verken tid eller energi til å nyte den. Gi meg påskeferie fort. La meg komme hjem til Skien.

Young, wild and free

 • 25.03.2012 - klokken 15:54, Kategori: Hverdag

Hadde det kjempe gøy i bursdag til Caroline i går! Tema var som sagt Ville Vesten. Bursdagsbarnet hadde pyntet fint med kaktuser og høyballer, og alle hadde kledd seg ut som indianere, meksikanere og cowboyer. Vi danset masse, spiste chili con carne, slo på piñata og koste oss. Tusen takk for en utrolig gjennomført og fin kveld, Caroline. ♥

Fine, etterlengtede vår

 • 22.03.2012 - klokken 23:22, Kategori: HverdagSnøen er borte og det kryr av vinterbleke, glade fjes i Oslos gater. Naboen spiller operamusikk, tredjeklassingene på Fagerborg har vannkrig, guttene på Grünerløkka står på longboard, og uteplassen på Olivia i Bogstadveien er full av mennesker med stilige klær. Jeg har pakket bort superundertøy, pelsluer og skøyter, og jeg har pakket frem converse, lettere jakker og bomulsskjerf. Det er fint å våkne i helgene av solen som skinner inn gjennom vinduet, og det er fint å kunne sitte på verandaen i t-skjorte etter skolen. Min daglige kopp med varm tè har blitt erstattet med et stort glass istè, og det eneste jeg vil gjøre om dagen er å sykle rundt med solbriller, spise mango, og gå turer i parken. Synd jeg har skolearbeid som må gjøres. Både spansk-, norsk-, bevegelse-, matte-, ballett-, mdd- og engelsklæreren vår har bestemt seg for å vurdere oss nå de siste ukene før ferien. Livet er herlig, dere. Bare èn liten uke igjen, så har jeg fri. Da skal jeg sprekke den lille skoleboblen jeg lever i, og si hei til livet, solen og fine medmennesker.

Somebody That I Used to Know

 • 21.03.2012 - klokken 17:43, Kategori: Hverdag

Amazing. Ti ganger bedre enn originalen, spør du meg.

Lille indianer

 • 19.03.2012 - klokken 22:09, Kategori: Hverdag

Er invitert i bursdagsparty til helgen med tema Cowboy og Ville Vesten. Bestemte meg umiddelbart for å kle meg ut som indianer. Har alltid hatt lyst til å være en liten indianerhøvding med pil og bue. Løp Oslo rundt i hele dag for å finne den perfekte indianer-hodepynten, og jeg fant den heldigvis til slutt. Nå skal den bare pyntes litt på, før jeg tørker støv av bootsene mine og roter i skapet etter plagg med mønster, frynser og fjær. Weee, jeg kommer nok aldri til å bli for gammel til å kle meg ut. Synes det er like gøy, om ikke gøyere, i dag som da jeg var fem år.

Fine, fine helg

 • 18.03.2012 - klokken 11:59, Kategori: Hverdag

Fikk besøk av mine kjæreste venninner i går. Hedda, Erika, Katarina og Elise. Eller HEKEM, som vi har likt å kalle oss selv de siste årene. Jeg bestemte meg for å vise en ny side av meg selv i går, og laget 3-retters middag til gjestene mine. Er det èn ting jeg aldri gjør, så er det å lage middag. Baker heller kake jeg. Synes kake er mye bedre. Men, i går laget jeg altså middag. Gratinerte maiskolber og toast til forrett, chicken tandoori til hovedrett, og oreodessert. Er fortsatt mett.
Til tross for mine kokkekunnskaper ble maten ganske så bra. Dessuten var det kjempe fint å se venninnene mine igjen.
Blir så glad av å se dem. ♥ 

På skolen

 • 16.03.2012 - klokken 16:40, Kategori: Hverdag

Nydelige venninner

 • 13.03.2012 - klokken 07:26, Kategori: Hverdag

Et par av mine skjønne klassekamerater. Caroline og Amanda ♥

Ut på tur

 • 11.03.2012 - klokken 16:37, Kategori: Hverdag

Stod opp tidlig i dag. Rart hvor mye mer man får ut av dagen når man står opp tidlig. Jeg har allerede rekt å vaske to maskiner med klær, jeg har ryddet hybelen min, jeg har vært på marked på Grünerløkka med Rebekah, jeg har oppdaget x antall søndagsåpne småbutikker, cafèer og te-butikker, og jeg har til og med spist is på Frogner. Og klokken er ikke fem en gang. Wow. Nå skal jeg vaske to maskiner til med klær (husmor coming up), før jeg spiser litt middag og forbereder meg til heldags i engelsk. Ha en fin søndag!

Filmkveld hos Rebekah

 • 11.03.2012 - klokken 00:43, Kategori: Hverdag

Har kost meg hos Rebekah i kveld med film, smoothie og popcorn. Fiin lørdag ♥

Friminutt

 • 08.03.2012 - klokken 19:12, Kategori: Hverdag

Dette gjør vi i friminuttene våre, da. Flinke folk! Fra begynnelsen: Marte, Selma, Amanda og Brage.

Overnatting i Lillestrøm

 • 07.03.2012 - klokken 22:59, Kategori: Hverdag


(et par av dansepokalene til Amanda..........) 

Er på overnatting i Lillestrøm hos Amanda. I dag har vi spist taco, sett på dansefilm, gått tur med hunden hennes Bianca og stekt vafler. Kjempe koselig ♥

En stk. talentfull venn

 • 06.03.2012 - klokken 12:20, Kategori: Hverdag

Har mange talentfulle venner, dette er uten tvil en av dem. Julie Bergan ♥

Little badass

 • 05.03.2012 - klokken 23:52, Kategori: HverdagFant ut at Elixia har tilbud denne måneden. Man kan trene så mye man vil i en uke for 49 kr! 
Kult tenkte jeg, og bestemte meg umiddelbart for at det måtte jeg benytte meg av. Med masse energi og treningstøy på, dro jeg til Elixia Colosseum i dag etter skolen. Ble så klart møtt av den drømmeprinsen, og fikk på toppen av kaka beskjed om at jeg måtte ha underskrift av foreldrene mine siden jeg er under atten. What, hehehe great. Fint at foreldrene mine bor flere timer unna da, tenkte jeg. Forklarte meg, blunket søtt og smilte, og fikk til slutt lov av drømmeprinsen å trene likevel, siden jeg jo hadde kommet hele veien og hadde på meg treningstøy.

Eller, la oss si "treningstøy" da. Sporty meg har så klart ikke joggesko i Oslo. Hva skal man med joggesko i Oslo, liksom. Det nærmeste jeg fant var et par gamle jazzsko. Etter 1,6 mil på tredemølla var føttene mine blå og gule med vannblemmer på størrelse med tjuekroninger. Men det gikk dog helt fint. Jeg elsker å løpe (helst med gode sko), man føler seg så bra etterpå. Ble dessuten invitert på stretchingkurs av en dame som så meg tøye. Gøy! Men nå må jeg sove. Sleep well.

Inspiration: How to wear a pair of Levi's shorts

 • 04.03.2012 - klokken 11:14, Kategori: Hverdag

It's vintage

 • 03.03.2012 - klokken 21:00, Kategori: Hverdag

Vet om en som fant seg en ny favorittbutikk i dag. Jippi.
Åh, jeg elsker å oppdage nye klesbutikker. Lenge siden jeg har vært så lenge inne i en butikk..
Viser dere skattene mine senere i kveld!

Teenager post

 • 03.03.2012 - klokken 01:12, Kategori: Hverdag


Lee Stafford konkurranse

 • 29.02.2012 - klokken 18:50, Kategori: HverdagOi, fikk akkurat en mail om at jeg er blant de fem beste i Vita´s Lee Stafford konkurranse, og at jeg har vunnet en rosa Lee Stafford hårføner + Flat Iron Protection Spray. Jippi, gjorde ikke meg noe akkurat. Konkurransen gikk ut på at man skulle sende inn et bilde av seg selv hvor man hadde stylet håret sitt. Det verste var at jeg helt tilfeldig kom over konkurransen en dag jeg kjedet meg, og at jeg failet helt da jeg sendte inn bidraget mitt. Glemte blant annet å fylle ut informasjon om hvordan jeg styler håret mitt, så jeg (som den eneste i hele konkurransen) har en helt tom svart boks med ingen informasjon... Haha, flaut. Ble skikkelig overrasket og glad da jeg kom hjem fra skolen i dag. Ble faktisk så overrasket at jeg presterte å velte en pose nøttemix (på 600 g!) utover hele gulvet. Huff, det måtte jo skje.

Wee, såå glad er jeg akkurat nå:

En smule gira og sånn da.

Hyttekos

 • 25.02.2012 - klokken 21:03, Kategori: Hverdag

Sporty jenter på skitur

 • 24.02.2012 - klokken 16:04, Kategori: Hverdag

I dag har Elise og jeg vært på skitur i Silkedalen i Rauland. Til tross for snøstorm fullførte vi hele runden med en liten velfortjent kakao- og kvikklunsj-pause. Nå ligger vi og slapper av i sofaen. Ingenting er bedre enn å komme hjem til en varm hytte og kake i ovnen etter en lang skitur.

Hyttetur i Rauland

 • 23.02.2012 - klokken 19:03, Kategori: Hverdag

Tilbringer feriedagene mine på hytta i Rauland med min gode venninne Elise. Hittil har vi spist mye god mat, lest blader, lekt i snøen og skravlet masse. Må ta igjen en god del venninnetid som har gått bort de syv månedene jeg nå har bodd i Oslo. Vilt hvor fort tiden har gått! Føler ikke det har gått mer enn et par måneder siden jeg gikk på ungdomsskolen og så venninnene mine i Skien daglig. Nå når vi først møtes har vi mye å ta igjen og kan prate i en evighet. Veldig kos! Humoren vår og de ekstremt mange minnene vi deler gjør venninnene mine helt unike og spesielle. Samtidig er det veldig fint å vite at vi klarer å holde sammen selv med lange avstander og sjeldne gjensyn♥ Nå skal Elise og jeg spise (igjen), før vi tar badstue og bader i snøen! Nyt ferien, det skal i alle fall jeg.

Deborah Lippmann

 • 22.02.2012 - klokken 10:00, Kategori: Hverdag

Jippi! Deborah Lippmann - "Happy Birthday"

Klipp klipp

 • 21.02.2012 - klokken 21:33, Kategori: HverdagDro til frisøren og klippet håret mitt i går. Det ble ganske så kort. Men det går fint, hår vokser jo ut igjen. 

Barnepiken

 • 19.02.2012 - klokken 18:11, Kategori: HverdagSå denne filmen for første gang i går. Utrolig fin film. Anbefaler den, virkelig!

Terningkast: 

Black Box

 • 15.02.2012 - klokken 22:30, Kategori: HverdagTilbringer dagene mine i Black Box Teater. Er der fra 10/11-tiden til 21/22-tiden. I dag hadde vi generalprøve og premiere. Veldig gøy når vi er på scenen og danser (og når vi tar oppvarmingsklasser), men ventingen dreper meg. Får trøste meg med at de fleste på min alder sitter på skolebenken og gjør skolearbeid. Dessuten har jeg søte klassevenninner som får ventetiden til å gå mye fortere. Gleder meg likevel til jeg går i tredjeklasse og får være mer på scenen enn bak. 

Fridays

 • 14.02.2012 - klokken 23:58, Kategori: Hverdag

Feiret valentinsdag i dag på Fridays med skjønne jenter. Vi spiste masse god mat og tok ekstremt mange sære bilder. Aurora slo til en kelner ved et uhell, og jeg ble forelsket i gutten på nabobordet. Så gamet vi Angry Birds og tok bilder med samtlige statuer på Aker brygge. Vi rundet av dagen ved å ta en skikkelig omvei hjem, og ble stående på en trikkeplass imens vi sang og laget tidenes feteste gitarhopp. Heheh, vi vet i alle fall hvordan å ha det gøy.

Where words fail, music speaks

 • 13.02.2012 - klokken 23:53, Kategori: HverdagNye og gamle. Sangene som går på repeat på min kjære iPod. Sangene jeg går med på øret for tiden: 

Alana Grace - Black Roses Red (♥):

Donkeyboy - City Boy:

Cover Drive - Twilight:

Kelly Clarkson - Stronger:

Kristina Maria feat. Laza Morgan - Co-Pilot (♥):

Gaffel i ryggen

 • 13.02.2012 - klokken 01:32, Kategori: Hverdag

Våknet akkurat opp etter en liten power nap på 8 timer. Sinnsykt typisk meg. Presterte å sovne til og med før jeg rakk å spise middagen min (ris) og våknet opp på denne gaffelen. Åå, nå er jo klokken natta.. Og jeg som skulle vaske klær i dag! Eh, ja. Hva skal jeg gjøre nå da. Resten av Norge´s befolkning ligger og sover, og jeg er våken og uthvilt. Applaus.
Disse fine bildene er forresten dedikert til deg som ville ha enda flere bilder av meg på bloggen min ♥ Pena, heheh

Perfect day

 • 12.02.2012 - klokken 09:11, Kategori: Hverdag

Åå, i går var en skikkelig fin dag. Startet dagen med en kaffe mocca, og tok t-banen til Bærum sammen med Rebekah. Der møtte vi Marie og Vigdis, og dro til Marie for å bake franske makroner. Under bakingen klarte Marie ved et uhell å ta en slurk av et glass med eggeplommer i. Åh, trodde jeg skulle dø av latter! Vi hadde det kjempe koselig, og makronene ble SÅ vellykket og gode! Etter mye kos tok Rebekah og jeg buss videre til Sandvika, før vi tok tog og taxi til Caroline i Drammen. Der ble det taco, brownies, godteri, film, dansing, prating og kos, sammen med henne, Sarah og Amanda. Skikkelig slumber party ♥ I 2-tiden la vi oss i hver vår prinsesseseng med stjernehimmel og rosa puter. Gud, det er så fint her. Dette må være et av de fineste husene jeg noen gang har sett! Følte meg som en liten prinsesse da jeg sov i natt :) 
Våknet forresten opp i natt av at Amanda holdt verdens skjønneste samtale med seg selv i søvne. Fikk totalt latterkrampe (i halvsøvne) før jeg sovnet igjen med et smil om munnen. Haha, gøy! Nå har vi akkurat stått opp og skal lage oss frokost før vi skal ta toget inn til Oslo for å øve til ukens forestillinger. Ha en fin søndag!

Blueberries

 • 10.02.2012 - klokken 21:46, Kategori: HverdagFeirer at det er helg med blåbær (♥), en stor kopp te, masse deilig musikk og en god film. Skal bare ligge i sengen min resten av kvelden og lade opp den døde kroppen min. Gud, er så sliten. I morgen har jeg masse gøy på planen, og på søndag har vi øvinger til forestilling. Vi har nemlig forestillinger hele neste uke i Black Box Teater. Noe som vil si fri fra alt som heter norsk, engelsk, spansk, matte og naturfag (hallelujah), og lange dager med bare dansing (hallelujah x2). Og etter det er det ferie. Er så herlig når man har masse å glede seg til. Har en følelse av at jeg kommer til å sove skikkelig godt i natt. Ha en super fredagskveld! 

Lenge leve bra humor

 • 08.02.2012 - klokken 22:30, Kategori: Hverdag

 Hahah! Herregud, blir aldri lei av disse. Klikk på titlene for å se videoene i full størrelse på youtube:)

Lambertseterrevyen

 • 08.02.2012 - klokken 00:44, Kategori: HverdagI dag var jeg med Rebekah for å se Lambertseterrevyen "Luksusfellen". Synes det var et par morsomme scener og et par veldig flinke sangere, men helhetlig likte jeg Fagerborgrevyen bedre. Smak og behag. Humoren traff bare mye bedre i Fagerborg´s revy. Ellers var det jo fint å se en helt annen side av Oslo. Rart hvordan miljøet skiller seg i de forskjellige bydelene. Følte stemningen var mye lettere der, og fikk hilst på mange koselige mennesker.

Så til en helt annen ting. Tenkte jeg skulle fortelle litt om skoledagen min i dag, som var noe utenom det vanlige. Vi fikk nemlig besøk av noen som kaller seg Glowmusic, og klassen min ble valgt ut til å ha en workshop med dem etterfulgt av en liten forestilling. "Glowmusic tar utgangspunkt i det internasjonale konseptet STOMP, der man lager musikk og rytmer av gjenstander som ellers ikke brukes som musikkinstrumenter. Her kan blant annet oljefat, bilhjul, koster, rør osv. tas i bruk"  Klassen var litt negativ til å begynne med i og med at vi mistet en del viktige timer, men det viste seg å være skikkelig gøy. Tror de fleste gikk glade og førnøyde hjem i enden av dagen. Ett av de fire nummerne vi lærte og viste frem ble filmet og lagt ut (her) på Glowmusic´s side (her) på facebook. Hvis noen i det hele tatt får til å se videoen, så er det altså vi som lager musikken med stemmene våre, og de hvite prikkene dere ser er lysende hansker! Yeeey:) Vellykket og veldig fin tirsdag.

World's greatest

 • 07.02.2012 - klokken 17:39, Kategori: Hverdag

Da jeg kom hjem fra skolen i dag lå det en pakke på utsiden av døren min. Jeg gjenkjente umiddelbart både håndskriften og returadressen. Erika, verdens beste venn. Jeg kjente det trakk i smilebåndet, og jeg ble plutselig femåring på juleaften igjen. Varsomt åpnet jeg pakken fra venninnen min, og der lå det vakreste album med bilder av oss to. Jeg ble sittende lenge og smile, og for hver side jeg bladde opp slo det meg et drøss med både nye og gamle minner. Spania-turer, bursdager, konfirmasjon, 17.mai og andre fine dager jeg sent vil glemme. Jeg smiler fortsatt. Jeg elsker overraskelser, jeg elsker post og jeg elsker personlige gaver. Tusen takk skjønneste Erika, du er så god, og du kjenner meg alt for godt. ♥

Tasty taco salad

 • 05.02.2012 - klokken 02:37, Kategori: HverdagI dag har Lise-Marie og jeg vært på farten hele dagen. Vi har kikket i uendelig mange butikker i Bogstadveien og på Oslo City ( mye fint nå), vi har spist frokost på en benk sammen med en søt, gammel dame, vi har tatt masse trikk, vi har vært ute og gått i snøstorm (-16°C, hjelp!), og vi har spist nydelig tacosalat på Peppes Pizza California Style. Alltid kos å sitte helt alene på restaurant! Har hatt en skikkelig fin dag med min fine venn (som forresten ligger og sover søtt på gulvet mitt i dette sekund). Nå kjenner jeg det skal bli herlig å hvile etter en dag fylt med latter, god mat, skravling og shopping. Dagene går så veldig fort, spesielt når man koser seg og har besøk av noen man har savnet og ikke sett på lenge. ♥

Saturday

 • 04.02.2012 - klokken 20:28, Kategori: HverdagMin kjære Lise-Marie er på besøk hos meg i Oslo i helgen♥ Nå skal vi ut og spise! Ha en fin lørdagskveld:)

Math class

 • 03.02.2012 - klokken 13:31, Kategori: Hverdag


I mattetimen med Aina! Flinke jentene som alltid kommer løpende inn i klasserommet 1 minutt for sent til mattetimen i første time. Vi er de i klassen som bor nærmest skolen, men vi er likevel de som alltid kommer sist. Enten så går vi hjemmefra tidlig og somler hele veien, eller så drar vi for sent og løper til skolen. Haha, huff. Men det er alltid koselig å starte dagen med Aina. Hadde vært kjedelig å gå til skolen uten henne. ♥

Just little things

 • 02.02.2012 - klokken 22:14, Kategori: Hverdag
Noen av mine favoritter fra: justlittlethings.net

Bright Crystal by Versace

 • 02.02.2012 - klokken 18:22, Kategori: Hverdag

Dette er favorittparfymen min, og det har den vært lenge. Er så glad i den, den lukter himmelsk. Anbefales!

Today I feel like smiling

 • 01.02.2012 - klokken 17:11, Kategori: Hverdag

Kosehelg

 • 29.01.2012 - klokken 22:50, Kategori: Hverdag

Har hatt en skikkelig fin helg med Amanda. Vi har vært på café, sett både hennes og min favorittfilm på storskjerm, badet i boblebadet, laget taco, sovet lenge, vært i byen og laget cupcakes. Nå er jeg tilbake i Oslo, og jeg er veldig klar for en ny uke. Matteprøve, spanskprøve, vurdering i klassisk ballett og innlevering i naturfag står på ukens plan. Men det går fint. Om bare 5 dager er det kosehelg igjen, og det skal jeg glede meg masse til.

Oreo Cupcakes

 • 28.01.2012 - klokken 20:19, Kategori: HverdagI dag har Amanda og jeg bakt Oreo Cupcakes! De ble helt nydelige, men veldig mektige. Fant oppskriften på en blogg for lenge siden. Endret oppskriften litt, og det ble veldig vellykket. Anbefaler disse cupcakene!

Muffinsene:
100 g romtemperert smør
200 g brunt sukker
125 g mørk sjokolade
2 egg, skilt
1 ts vaniljeekstrakt
150 g mel
1 ts bakepulver
8 grovhakkede Oreo cookies
2,25 dl melk

Smelt sjokoladen i vannbad.
Rør opp smøret og tilsett sukker.
Pisk opp eggeplommene og bland med smøret.
Tilsett vanilje og sjokoladen - ha den sakte i mens du rører.
Ha i vekselvis mel, bakepulver og melk.
Knus Oreo-kjeks og bland dem inn.
Stivpisk til slutt eggehviten og vend inn i røren.
Ha røren i store muffinsformer (fyll 3/4 opp) og stek på 180 grader i ca 20 minutter.
Avkjøl på rist.

Glasur:

100 g romtemperert smør

250 g melis, etter smak

0,3 dl melk

1 ts vanilje

1 dl marengsmasse

5 finhakkede Oreo-kjeks

 

Rør opp smøret og pisk med melis til det blir hvitt. 

Tilsett melk og vanilje. 

Vend inn marengs-massen, og tilsett knuste Oreo-kjeks. 

Smør på de ferdige kakene og pynt med halve oreo-kjeks. 


Amanda

 • 28.01.2012 - klokken 12:24, Kategori: HverdagDenne helgen er søte Amanda fra klassen min i Oslo med meg hjem til Skien. I går hadde vi skikkelig kosekveld med god mat, Burlesque på storskjerm og masse sjokolade. Nå har vi akkurat våknet etter 10 herlige timer med søvn, og skal lage oss god frokost før vi drar en tur til byen. Ha en fin dag! 

Hekta på Photo Booth

 • 24.01.2012 - klokken 18:17, Kategori: HverdagAwake, but I´m still dreaming

 • 22.01.2012 - klokken 19:06, Kategori: Hverdag

3 coverfavoritter

 • 22.01.2012 - klokken 13:34, Kategori: Hverdag

Sykt. Noen ganger er coverversjonene mye bedre enn originalene.

Gigantisk makron

 • 21.01.2012 - klokken 21:39, Kategori: Hverdag

Prøver å være litt kreativ når jeg gir gaver. Kjøpte et brunt skjerf i bursdagsgave til Marie, og siden vi deler den samme kjærligheten for kaker dro jeg til Kristine`s Franske Fristelser for å lete etter noe som matchet skjerfet (hehe). Der fant jeg to sjokolade-cupcakes med sølvperler på og en gigantisk makron. Må kanskje nevne at jeg presterte å velte boksen med cupcakes slik at de smashet inn i hverandre og ble ødelagt (cupcake-boksen var alt for stor da, halo). Best for Kristine`s Franske Fristelser at cupcakesene smakte godt, for de så ikke spesielt lekre ut etter veltet og turen fra Oslo til Bærum. 

R.I.P cupcakes. ♥ ♥ ♥ Slik fikk Marie aldri sett dem:  

Bursdagsfeiring

 • 21.01.2012 - klokken 18:56, Kategori: HverdagI går var jeg i Bærum og feiret Marie som fyller 17 år i morgen. Marie og Tone hadde laget bursdagsmiddag med tacopai og enchiladas. Det var skikkelig godt! Flinke jentene. Til dessert spiste vi nydelig oreokake ala Marie. Vi koste oss veldig og ble sittende og skravle i over fem timer. Tiden går så alt for fort med fine mennesker og godt selskap. Har blitt så glad i disse skjønne, vakre jentene, og hadde en veldig fin kveld. Da klokken ble 01:00 løp vi for å rekke siste buss og t-bane tilbake til Oslo. Haha hjelp, har aldri sett så få folk på en t-bane før.. De store vognene (som pleier å være så stappfulle at man ikke får plass til å sitte) rommet plutselig ikke en eneste sjel.
I dag har jeg sovet lenge. Er så deilig å kunne sove så lenge man vil og bruke dagen på akkurat det man vil. I hele dag har jeg bare surret rundt i tøfler og giga-strikkagenser, og gjort alle de småtingene jeg ellers aldri får tid til å gjøre. Nå skal jeg dusje i tre kvarter, lakke neglene mine, poppe popcorn og se på en skikkelig jentefilm. Trenger en sånn dag en gang i blandt. Ha en fin lørdagskveld! 

Oppskrift på Sarah Bernhard

 • 19.01.2012 - klokken 20:46, Kategori: Hverdag

Fikk spørsmål ordre om å legge ut oppskriften på Sarah Bernhard-kakene jeg bakte i helgen:
"LEGG UT OPPSKRIFT!!" Hahah, sweet. 

Har dessverre ikke tid til å skrive av akkurat nå, så jeg tok bilder i stedet. Ser ut som om oppskriften er veldig lang, men det er den ikke altså. Måtte bare ta flere bilder for å forsikre meg om at alt kom med. Lov meg at dere prøver ut disse en dag! 

Sweet dreams

 • 18.01.2012 - klokken 22:16, Kategori: Hverdag"Always wear cute pyjamas to bed.
You´ll never know who you will meet in your dreams".

Pinpoint Piercing

 • 18.01.2012 - klokken 20:36, Kategori: HverdagI dag var Rebekah og jeg med Kristin på Pinpoint Piercing. Hun tok piercing i helixen (øverst på ørekanten). Det ble dødskult, og hun kledde det veldig, veldig godt! Tror hun synes det var bittelitt vondt i og med at det tok så mye lenger tid enn vanlige hull pleier å ta. Husker jeg tok hull i ørene mine for første gang da jeg gikk på barneskolen. Var så stolt, blunket ikke en gang. Litt senere tok jeg et ekstra hull i høyre øreflipp. Kjente det bedre, men det var ikke vondt det heller. Vet ikke om jeg hadde turt å piercet helixen, er mer pyse på sånt nå enn jeg var da jeg var liten. 
Men litt smerte er det sikkert verdt, er jo såå kult!  

Skøytebanen

 • 17.01.2012 - klokken 22:47, Kategori: Hverdag

I dag har jeg vært på skøytebanen i Spikersuppa sammen med Aina og Aurora. Vi er vilt flinke på skøyter (kremt), og blåste alle menneskene av banen med skillsene våre. Eller ikke. Men gøy var det ihvertfall! Vi har planer om å bli skikkelig gode en dag. Aina er forresten huskameraten min. Det er femten meter fra hennes hybeldør til min (ja, jeg har målt). Hun er søt da. Vi ler veldig masse sammen. Da vi kom hjem fra skøytebanen spiste vi pizza. Fin slutt på fin dag!

Ganske fint

 • 14.01.2012 - klokken 23:56, Kategori: HverdagSe så vakker himmelen var tidligere i dag! Jeg elsker solnedgangene, de er så fine.
I dag har jeg sovet lenge, vært i byen, bakt julekaker, laget pizza og øvd litt til prøve i spansk. I morgen venter enda mer prøveøving på meg. Hjelp. Er så mye annet jeg heller vil gjøre. Skulle ikke vært lov å gi oss skolearbeid som må gjøres i helgene.

Sarah Bernhard

 • 14.01.2012 - klokken 22:01, Kategori: Hverdag Åå, verdens beste julekaker. Hadde lovet å ta med et par til noen søte venninner i Oslo, men fant ut i dag at vi ikke hadde flere igjen. Så da var det på med forkledet og bake mer. Gjør ikke meg noe, for disse er helt nydelige. En storfavoritt blant alle i huset! De bokstavelig talt smelter i munnen. Beste småkakene jeg noen gang har smakt, og jeg har ikke smakt få kaker heller..

Skien

 • 14.01.2012 - klokken 15:07, Kategori: Hverdag

Denne helgen er jeg hjemme i Skien. Er så deilig å komme hjem og koble av litt. Lader opp til to nye uker i Oslo ved å sove masse, spise favorittmaten min og møte noen av favorittmenneskene mine. Er så mange mennesker jeg ser så alt for sjeldent. Vil gjerne møte alle sammen på en helg, men tiden strekker ikke alltid til. I går var jeg ute med Erika, Katarina, Hedda og Elise. Verdens fineste jenter som jeg har kjent i over ti år. Er så glad i de. Vi spiste pizza og snakket lenge. Ved midnatt fikk vi oss en ny venn på bussholderplassen. Alltid like koselig. 

Spørsmålsrunde

 • 12.01.2012 - klokken 17:20, Kategori: Hverdag

Har dessverre ikke tid til å blogge om noe spennende i dag. Har prøve i morgen som jeg ikke har begynt å øve til. Åh, blir så sinnsykt irritert på meg selv noen ganger.. Tenkte likevel jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde! Har fått et par spørsmål i kommentarfeltene allerede, så tenkte jeg kunne samle opp og svare på dem + spørsmål i kommentarfeltet til dette innlegget. Bare å hagle på med spørsmål, så svarer jeg i helgen. Spør i vei:) 

Inspirasjon

 • 11.01.2012 - klokken 23:27, Kategori: Hverdag

Weheartit er en av mine største inspirasjonskilder. Det er der jeg finner de vakreste bildene som brenner seg fast i hjernen. Dette er bildene jeg blir sittende å dagdrømme om i kjedelige skoletimer. Dette er bildene jeg ser på innsiden av øyelokkene mine før jeg sovner om kvelden. Denne siden inspirerer meg på absolutt alle mulige måter. Jeg blir først og fremst inspirert til å ta finere bilder, men også til å bake finere kaker og cupcakes, kle meg finere og mer særegent, dekorere og innrede rommet mitt finere, and so on. Jeg kan sitte på weheartit i en evighet uten å gå lei. Blir sittende som et barn med stjerner i øynene når makroner, slott, rosa ballonger, cupcakes, vakre sitater, gamle sykler, blondekjoler og ballettdansere fyller skjermen.

Fagerborgrevyen - For enhver pris

 • 10.01.2012 - klokken 22:24, Kategori: HverdagI dag dro Rebekah og jeg for å se Fagerborgrevyen igjen. Vi fikk se den gratis i dag fordi vi hjalp til med å selge kaker, boller, pølser og brus i pausen. Ikke feil, ikke feil. Revyen heter "For enhver pris", og spilles på skolen vår. Anbefaler alle som bor i Oslo å komme og se. Dødsgøy, dere kommer ikke til å angre! Lo like mye i dag som første gangen jeg så den. Jeg elsker revyer.

Music is love in search of a word

 • 09.01.2012 - klokken 20:36, Kategori: Hverdag

Flo rida feat Sia - Wild Ones:

Gym Class Heroes feat Neon Hitch - Ass Back Home:

Outasight - Tonight Is The Night:

At school

 • 09.01.2012 - klokken 11:17, Kategori: Hverdag

Nå er jeg på skolen. Har ikke så veldig mye å gjøre. Mattetimen gikk til å ta bilder av viskelærene mine, og engelsktimen til å ta bilder ute i snøen. Liker sånne dager, jeg. Nå er det snart storefri, og så er det tre timer med dans.
Ha en fin dag!

Sweet morning

 • 08.01.2012 - klokken 12:36, Kategori: HverdagStarter søndagen med en stor kopp te på sengen. Dagen i dag skal brukes til å bli bestevenn med naturfagboken. Hallelujah, er så glad i prøver, lekser, innleveringer, fremføringer og annet skolearbeid. Ikke egentlig, men det må jo gjøres dèt og.

Fine venner og Fagerborgrevy

 • 07.01.2012 - klokken 22:55, Kategori: HverdagI dag har jeg vært i byen med Kristin, Marie og Rebekah. Først gikk vi i Bogstadveien og kikket i butikker, så spiste vi på Peppes Pizza California Style. Jeg spiste dessert. Det gjør jeg alltid. Tror det må være noe av det beste jeg vet om. Etter mange koselige timer tok vi trikk og buss til skolen for å se på Fagerborgrevyen. Ble skikkelig imponert! Var veldig gøy, og jeg koste meg masse. 
Nå skal jeg toppe dagen med å pakke meg inn i dyna og se en god film. Fin lørdag. Veldig fin.

Pepperkakehus på boks

 • 06.01.2012 - klokken 22:09, Kategori: Hverdag

Sånn ble pepperkakehuset mitt i år. Veldig.. rosa. Hadde ikke særlig julestemning da jeg pyntet det, så da ble det bare sånn. Pepperkakehuset laget jeg da jeg var hjemme i Skien en helg i desember. Likevel var jeg fast bestemt på å skulle ta det med meg til hybelen i Oslo. Se for deg meg på bussen, t-banen, trikken og glattisen med en stor pappeske i armene (pluss koffert, bager, vesker og alt annet jeg drasser mellom Skien/Oslo flere ganger i måneden).
Joda. Men jeg angrer ikke. Huset har tatt seg fint ut i den lille hybelen min.  
Til tross for mitt fine pepperkakehus fikk jeg aldri mer julestemning. Så i dag kunne jeg ikke dy meg lenger. Fant frem hammeren og knuste det. Litt bittert, mest gøy. Smakte veldig godt da.

Filmkosekveld

 • 04.01.2012 - klokken 23:15, Kategori: Hverdag

I kveld har jeg vært på filmkosekveld med to veldig søte jenter i klassen min, Aurora og Marte.
Vi så dansefilmen "Center Stage". Den er så fin. Alltid deilig med litt danseinspirasjon midt i uken.
Også måtte vi jo toppe kvelden med dansefilmer på youtube da. Standard oss dansefolk. Herlig!

2012

 • 01.01.2012 - klokken 16:45, Kategori: Hverdag


Godt nytt år! 
Hadde en super nyttårsfeiring i går med mange fine folk. Veldig kos. 
2011 har vært fantastisk. Jeg har opplevd mye, og jeg har tatt store valg jeg ikke angrer på. Jeg har blitt kjent med veldig mange koselige mennesker, og jeg har møtt høyt savnede mennesker jeg ikke har sett på lenge.
Tusen takk til alle dere som har gjort året mitt så bra!
Nå gleder jeg meg til et fint 2012 med mange nye gleder, muligheter og opplevelser.
Livet er herlig.

Kontakt

 • 30.12.2011 - klokken 16:12, Kategori: Hverdag

Hvis du ønsker å kontakte meg, send en mail til:

mariken.blogg@hotmail.no

03.07.1995

 • 29.12.2011 - klokken 00:13, Kategori: Hverdag

Jeg ble født 3. Juli 1995 og fikk navnet Mariken Westli. Jeg vokste opp i et hvitt hus på Bratsberg i Skien, sammen med mamma, pappa og storebror. Hadde en fantastisk barndom med oldemor, farmor og farfar, tanter og onkler, slekt og fremtidige bestevenner i samme gaten. Begynte tidlig å danse på kulturskolen og fant ut at dans var det jeg ville drive med.

Jeg flyttet til Spania sammen med familien min da jeg var 11 år. Gikk på en norsk skole på Costa Blanca-kysten og fikk venner fra hele Norge. En uforglemmelig tid. Flyttet hjem igjen til lille Skien etter ett og et halvt år.

Begynte på ungdomsskole i Skien og begynte å danse mer enn noen gang. Begynte på to danseskoler. Danset klassisk ballett, jazz, jazz-funk, moderne, show-dance, street, kompani osv. Ungdomsskolen nærmet seg slutten, og jeg dro inn til Oslo for å dra på opptaksprøve for vgs. Hylte av glede da jeg på ferie i Spania sommeren 2011 fikk de gode nyhetene. Jeg hadde kommet inn på den landsdekkende ballettlinjen på Fagerborg. 


Og nå er jeg her. Jeg liker Oslo, jeg liker Fagerborg, jeg liker klassen min og jeg elsker å danse. Har en million mål og planer for livet, og gleder meg til å se hva fremtiden bringer.

hits