Mitt lille krypinn

  • 25.08.2014 - klokken 15:14, Kategori: Innredning

Rommet mitt er litt sånn.. Veldig girly med en dæsj wanderlust. Tror det beskriver meg ganske bra også. Det ser litt trøkt ut nå, men sånn går det når man flytter fra et rom som var dobbelt så stort. Alt må med, haha! Har heller ikke seng som dere ser, og skulle egentlig kjøpt det for lenge siden, men sover helt himmelsk på disse madrassene. Spørs om jeg ikke drøyer akkurat den delen til mitt neste hjem. Sånt er vanskelig å flytte på uansett.. Men ja, hva synes dere? ♥

day 15: mi casa es su casa

  • 10.05.2013 - klokken 19:32, Kategori: Innredning

30 days challenge, nummer 15: "Rommet ditt"

Også favoritthjørnet mitt, hehehe: 

Sånn ser det ut hos meg akkurat nå :) Fortsatt et par ting som ikke er på plass, men det kommer det sikkert alltid til å være. Innredning tar tid! I det siste hjørnet har jeg et stort hvitt klesskap og knagger med ytterjakkene mine på, men det fikk jeg ikke tatt noen fine bilder av. Ikke så spennende uansett..

Nå ringer det på døren her, så må nesten løpe! Ha en super fredagskveld ♥

My new clothes rack

  • 14.05.2012 - klokken 11:23, Kategori: Innredning

Endelig! Nå er ikke sofaen min fylt med klær som ikke får plass i skapet lenger.
Synes det ble ganske så fint. Litt inspirerende å ha favorittklærne hengende fremme på denne måten! Bedre plass i skapet mitt ble det også. Frem til nå har både 3 og 4 stakkars klesplagg delt én henger. Trist. Klesstativet og hengerne fant jeg på Ikea til en veldig billig penge.
75,- for klesstativet og 149,- for 24 kleshengere. Woho, ukens kupp!

Rommet mitt i Skien

  • 18.03.2012 - klokken 20:57, Kategori: Innredning

Dere ville se rommet mitt i Skien, så her har dere et fint mobilbilde. 
Mitt lille India. Dette bildet er en smule gammelt, vel å merke. Tok med meg en god del fra rommet mitt i Skien da jeg flyttet til Oslo, så dette rommet har for så vidt stått halvtomt i over et halvt år nå. Men om ikke så lenge skal det males og fornyes. Drømmer om en gigantisk, hvit dobbeltseng, bildevegg og lysekrone. Deet hadde blitt fint det.

In my closet

  • 20.02.2012 - klokken 19:45, Kategori: Innredning







Ryddet klesskapet mitt i Oslo her om dagen. Viktig med litt orden. Er det èn ting jeg virkelig ønsker meg, så er det et walk-in closet. Tenk så deilig med skikkelig god plass til å henge opp klær, hyller til å sette sko på, stativ til å henge vesker på, knagger til skjerf, et gigantisk speil og en egen hylle på veggen til smykkestativ og smykkeskrin. Èn dag Mariken, èn dag.. 

Hybelen min på Majorstuen

  • 08.01.2012 - klokken 15:02, Kategori: Innredning

Fikk spørsmål om jeg kunne legge ut noen bilder av hybelen min, og det kan jeg jo. Ikke at mine 12 kvadratmeter er så mye å skryte av, men. Kan kanskje fortelle med en gang at jeg ikke bor i det nyeste bygget i byen, og at det så veldig, veldig annerledes ut da jeg kom. Vi snakker om gardiner med skottemønster, gyngestol og kors over senga. Forandring fryder, sier bare jeg!



hits