Kapp Verde through my phone

Eller ikke

Altså... Her kommer jeg med halen mellom bena! Tror faktisk jeg rødmet litt da jeg leste forrige innlegg og så hva jeg hadde lovet dere. Null løfter fremover hehe. Liker ikke å unnskylde meg heller, men hotellnettet på Kapp Verde var så dårlig at jeg flere ganger måtte bruke mobildata for å oppdatere instagram. Tanken på å tilbringe hele ferien i lobbyen var ikke særlig fristende (selv om resepsjonisten var fin å se på), så da tok jeg meg rett og slett en ordentlig ferie. 

Men jeg har hatt det kjempefint! Ligget Mlangflat på solsengen og slikket sol, dekt flere års pannekake- og fruktbehov, drukket aalt for mange mojitos, sett fotballkamp på en bar i Santa Maria, lest en kjempegod bok, blitt introdusert for lokale drinker og danset meg ut i de sene nattetimer. Helt nydelig! Hadde planer om å se litt mer av øya, kremt, men det får vi ta en annen gang. Jeg reiser mer enn gjerne tilbake...

Det var som vanlig veldig kjipt å komme tilbake til Norge (jeg lider av reisesorg minst én dag etter hjemkomst), men nå er jeg oppe på bena igjen. Alltid like kjipt å bli revet vekk fra et land man er nyforelsket i. En uke er ikke nok, men så hadde vel sorgen vært enda større om jeg ble lenger. Søren heller, det skal ikke være lett. Hjertet er fortsatt varmt, øynene fredfulle og leggene brune. Klar for en måned med masse jobb, julerush og stress... Har sin sjarm det óg!

hits