Januar 2015

 • 31.01.2015 - klokken 14:51, Kategori: Hverdag

Denne måneden har vært.. 
Følelsesmessig forstyrra. Jeg har vært ekstreeemt lykkelig den ene dagen, og lei meg den neste. Kan ikke huske å ha hatt det sånn på lenge, men det er vel kanskje greit å kjenne at man lever litt en gang i blant? På godt og vondt. Livet er fint uansett, og januar har vært en fantastisk bra start på året <3 Bloggen går bedre enn på lenge, og jeg har det VELDIG bra!

Måneden i bilder:


Moments to remember:
Da jeg danset salsa hele nyttårsnatten (haha). Kvelden jeg oppdaget "Crazy Helium Booth Appen" med jentene i Oslo. Da jeg satt i tunnelbanan med Amanda og spiste pizzabolle fordi det var ventelister på alle restauranter. Dagen derpå da jeg våknet opp i Stockholm og hadde mistet toget mitt til Norge. Da jeg sto på jobb og lo så jeg grein av kommentarene til søte Mr. Wok. Den morgenen jeg våknet opp til melding fra resepsjonisten på Kapp Verde(!). Sist men ikke minst: da Serifa utløste det verste (og minst passende) latterutbruddet under filmvisning på personalmøte.. Love her!

I februar vil jeg...
Komme et stykke på lappen og trene mer, ellers ha en like fin måned som denne har vært! Holde bloggen oppdatert og finne på masse med venninnene når de er hjemme på vinterferie/perm. Tror februar blir bra!

Filmer jeg har sett:
Det er kanskje litt sykt, men jeg har sett ÉN film denne måneden. Haha, og det får meg til å undre på hvorfor jeg i det hele tatt tar med det punktet her.. Uansett, jeg så Taken 3 på kino med Elise og Stefan (liker å være tredje hjulet og trenge meg på andres dater), og den var veldig spennende. Nå kom jeg på at jeg sikkert ikke er den rette personen til å uttale meg om filmer heller, men jeg likte den veldig godt. 1'ern var jo sykt bra, så da må man liksom se oppfølgerne også.

Månedens favorittsang:

Grove müslirundstykker

Disse med brunost og syltetøy ble lunsjen min i går, og det var såå godt. Altså - damn, jeg begynner å komme meg på bakefronten altså. Veldig gøy! Spiste noe liknende på kafé en gang, og fant ut at jeg måtte prøve å lage dem selv. Har virkelig fått sansen for hjemmelaget. Er så fint å vite eksakt hva man får i seg! Disse er veldig sunne, og kjempeenkle å lage. Oppskriften er funnet på dinmat.no, men jeg har endret litt på den. Lykke til, sweethearts ♥ Og bon appétit!

Ingredienser til 25 stk
4 dl skummet melk, 5 dl vann, 2 ss rapsolje, 50 g fersk gjær, 1 ts salt, 350 g hvetemel, 350 g sammalt hvete grov, 3 dl lettkokte havregryn, 200 g sammalt rug grov, 100 g solsikkekjerner, 150 g hasselnøtter, 50 g tørkede aprikoser, 150 g rosiner

Fremgangsmåte
1. Rør ut gjæren i lunkent vann og melk, 37 °C hvis du bruker fersk gjær og 40 °C hvis du bruker tørrgjær. Hvis du bruker tørrgjær blandes gjæren sammen med det tørre.
2. Kutt frukt og nøtter i biter. 
3. Bland alt det tørre, også nøtter, frø og tørket frukt. Tilsett oljen i melkeblandingen og hell over det tørre. Bland sammen, gjerne med kjøkkenmaskin. Deigen skal være litt klissete.
4. Dekk til med plast og deigen heve på et lunt sted i ca. 30 min.
5. Del deigen i like store emner og rull rundstykker - eller form dem i hendene. Siden det er så mye nøtter, frø og tørket frukt i deigen blir ikke rundstykkene helt runne, de skal være litt knudrete.
6. Legg rundstykkene på en stekeplate dekket med bakepapir. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og la rundstykkene heve et lunt sted i ca. 45 min. Sett stekeovn på 225 °C.
7. Stek rundstykkene midt i ovnen ved ca. 225 °C til de er blitt litt gylne på toppen, ca. 20 min. Steketiden avhenger litt fra ovn til ovn. Avkjøl på rist.

Bare Minerals

 • 29.01.2015 - klokken 17:50, Kategori: Hverdag

Jeg tipper jeg ikke er den eneste her som bruker produkter fra Bare Minerals? Jeg kjøper pudderet (foundation), primeren og solpudderet fast, og husker godt hvor frelst jeg var da jeg kjøpte mitt første start kit for en del år siden. Til dere som har lyst til å prøve det ut for første gang - i desember kom jeg over et veldig bra tilbud hos Costume! Du får tre nummer av bladet og hele start kitet til 299 kr (+ frakt), og det er utrolig billig. Har aldri sett det så billig før, også får du med Costume i tillegg! Måtte til og med kjøpe meg det selv hehe.. Jeg har jo kostene fra før, men fant ut at det sikkert er smart å bytte dem ut en gang i blant uansett :) Tilbudet finner du her. Produkter jeg virkelig kan anbefale ♡

I dag har jeg fri og bare koser meg. Har bakt müslirundstykker (som jeg tenkte å dele oppskriften på i morgen) og nørdet weheartit, og i kveld står en date med June på planen. Vi sees aldri på jobb lenger, så det blir kjempekoselig! Ha en fin kveld:)

Let's talk about goals

 • 28.01.2015 - klokken 18:27, Kategori: Personlig

Jeg har så vilt mange drømmer her i livet.. En del av dem handler faktisk om denne bloggen. Helt ærlig: jeg synes det er flaut at jeg har skrevet her inne siden 2012 uten å ha "kommet noen vei" med det. Det har gått måneder uten et eneste ord eller bilde, og jeg har vært en ustabil blogger, men det stikker fortsatt litt i magen. Jeg klandrer absolutt ingen andre enn meg selv, og hadde sikkert ikke orket å følge denne bloggen opp gjennom årene jeg heller. Ja, dette er bare en hobby, men jeg føler likevel at jeg ikke har lykkes - at jeg har strøket på eksamen i favorittfaget.

Flere ganger har jeg tenkt at det bare er å slutte. Det tar jo tid, og opphold gnager meg i hjerterota uansett hvor hardt jeg prøver å legge det bak meg. Av en eller annen grunn fomler jeg meg alltid tilbake. Å bli superblogger var jo tross alt aldri formålet mitt da jeg startet denne bloggen. Det hadde vært gøy å oppnå noe mer med den, og jeg har en drøm nå, men den ble først og fremst opprettet til og for meg selv. Det føles så riktig. Og jeg ser nå, klart og tydelig, at jeg kommer til å fortsette i mange, mange år fremover. Ikke bare for å dokumentere kommende reiser og studieår i utlandet, men fordi det stimulerer absolutt alle mine kreative sider! Dette er noe jeg virkelig liker å drive med, og noe jeg vil bli bedre på.

Jeg kan si så mye fint om blogging at jeg nesten ikke klarer å samle tankene mine. Jeg elsker å ta bilder og skrive, fikse på designet, planlegge blogginnlegg og ikke minst - se tilbake på minner og tanker og ting jeg har lagt mye tid/arbeid i. Jeg elsker at dette er mitt verk, og har en indre "creator" i fyr og flamme etter hvert skrevne innlegg. Timene flyr og jeg virkelig storkoser meg med alt som har med denne siden å gjøre. Den gjør meg rett og slett litt lykkelig. I alle fall når jeg klarer å holde den i gang! Og apropos sistnevnte, det er jo ikke noe jeg heller vil klare enn akkurat dét. Derfor har jeg satt meg en del mål fremover, og i løpet av uken kommer det til å skje noen bittesmå justeringer her inne..

Som sagt i innledningen ser arkivet mitt ganske stusselig ut. Jeg vil gjerne ha det tilgjengelig selv, og hadde aldri i verden slettet innlegg, men jeg kommer nå til å fjerne det fra sidebaren min. Enkelt og greit for å starte med blanke ark! Januar har vært en bra bloggmåned, og jeg vil gjerne at det er dét folk og nye lesere skal se. Jevne oppdateringer og stort engasjement, ikke ett innlegg i måneden og dårlige unnskyldninger. Skal få tilbake søkeruten jeg hadde her tidligere, så kan man heller søke opp eldre innlegg man vil se. Alt kommer fortsatt til å ligge her inne, det står bare ikke linet opp under årstall ♡

Jeg vil jo gjerne at folk skal ville følge meg. Jeg bruker mye tid på dette her, og lesere/kommentarer/feedback motiverer meg til å fortsette å dra frem kamera, rable ned dagens handlinger og helgens happenings. Ja jeg elsker det, og ja jeg gjør det for meg selv, men det finnes dager med null motivasjon. Spesielt om lesertallet er 0 og kommentarboksen det samme. Derfor vil jeg gjerne utfordre meg selv litt. Prøve å holde bloggen oppdatert hele tiden! Det er jo det jeg drømmer om å gjøre, og jeg hadde angret for livet om jeg aldri ga litt jernet. Håper dere vil hjelpe meg på veien og komme med tilbakemeldinger. Vit at det er en stor motivasjon bare at du klikker deg inn her, og at jeg er kjempetakknemlig for hver eneste en av dere!

Hugs and kisses 
- M

SMILE!

 • 27.01.2015 - klokken 18:31, Kategori: Hverdag

Håper dere har en strålende tirsdag, fine venner ♥ Mange smil og store klemmer til dere!

January playlist

Hei fine ♡ Stikker bare hodet innom i dag for å dele månedens spilleliste. Det ble en del sanger, men jeg klarte ikke eliminere... Helt forelsket i alle! Nå skal jeg krype tilbake til symaskinen (som jeg nesten pælmet ut vinduet i stad), og se om den kanskje vil samarbeide med meg likevel. Jeg tviiiler, men gir meg ikke helt enda.. Ha en deilig søndag, folkens! Puss

Friday night

 • 24.01.2015 - klokken 17:42, Kategori: Hverdag

Dårlig bilde, men tok ikke med meg annet enn mobil i går. Kameraet på iPhone 4 <3 Det ble i alle fall vorspiel og en tur på byen med disse nydelige jentene, og jeg storkoste meg. For en skjønn gjeng! Er en smule redusert i dag, så tenker å ta meg en rolig lørdagskveld. Det blir kanskje en tur på kino, men ellers har jeg ingen store planer. I morgen skal jeg tidlig opp og ordne urealistisk mye. Blant annet skrive noen ordentlige innlegg til uken som kommer! Det trengs. Snakkes i morgen, søte :)

When life feels perfect

 • 22.01.2015 - klokken 22:58, Kategori: Hverdag

Det er ikke så alt for ofte, så på dager som dette må jeg rett og slett stoppe litt opp og nyte. Memorere det til tyngre dager.

Lykken min defineres av så mye. Hvordan det går med jobb og blogg, hvordan det går med kjærligheten, hvor ofte jeg får sett venninnene mine, hvor mange ting jeg har å glede meg til... Akkurat nå er det perfekt på alle plan. En liten kommentar eller melding kan også løfte meg opp i skyene, og denne dagen/uken/måneden har av en eller annen grunn vært proppfull av sånne fine ord. Jeg føler alle vil meg vel, og har mest lyst til å sende ut kjærlighetserklæringer og hjerter til alle jeg kommer over. "Rusa på livet" kunne vel ikke passet bedre akkurat nå.

Til og med ting som bekymret meg i høst har løst seg, og jeg skjønner virkelig ikke hva jeg kan ha gjort for å fortjene det. Så mye lykke på en gang. Herremin, jeg føler meg så heldig! Går nesten og venter på en svær nedtur nå, men frem til den kommer skal jeg bare være glad og takknemlig og spre "happy-overloadet" mitt. Smile til fremmede, fortelle de nærmeste hvor mye jeg setter pris på dem - gi tilbake til alle som gjør hverdagen min så utrolig fin. 

Vet ikke heelt hvorfor jeg skriver det her, haha.. Tror jeg må skylde litt på lykkerusen, men også at jeg gjerne vil minne meg selv (og andre) på at livet kan være sinnsykt fint. Husk at oppturene ofte kommer når du minst venter dem, i alle fall for meg.

TB til en annen periode hvor jeg var lykkelig tvers igjennom. Får sommerfugler i magen av å tenke tilbake på den tiden! Husker jeg måtte klype meg selv i armen den kvelden der (som også toppet alt), fordi det var så perfekt...

Videoblogg: innkjøp Stockholm

 • 21.01.2015 - klokken 17:44, Kategori: Videoblogg

Jammen fikk jeg ikke mannet meg opp til å poste den allerede i dag... Den kunne sikkert blitt mye bedre, men man må jo starte et sted. Håper den faller i smak! Ha en super onsdag, fininger ♡

Snapweek

Hei fine! Sitter på toget til Oslo nå. Endelig! Vi dro som sagt ut i går, og vi hadde det så gøy at jeg klarte å miste toget mitt til Norge i dag.. Våknet klokken 12 og bare "herregud, toget gikk for 4 timer siden" haha. Jeg fikk heldigvis tak i nye, ganske billige billetter, men nå aner jeg ikke hvordan jeg skal komme meg fra Oslo til Skien. Får bruke den siste timen på toget til å legge en smart plan.. Jeg må i alle fall rekke jobb klokken 8 i morgen tidlig! Haha huff, her går det i ett. Håper dere har hatt en superduper helg, så snakkes vi veldig snart ♡

Something new

Ja dere - shoppingen i går. Trenger (vil) ikke si så mye mer enn at kortet mitt er on fire! Blir shoppestopp på meg en stund fremover nå, hoho.. Rakk innom både Topshop, Hollister og River Island som dere ser, men storhandelen gikk faktisk av stabelen hos Stadium. Fant så mye fint treningstøy at jeg helt mistet beherskelsen.. Synes utvalget hjemme i Norge er ekstremt dårlig, så sikret meg like gjerne utstyr og motivasjon for en laaang stund fremover. I dag skal vi kikke litt og spise lunsj, og i kveld blir det vorspiel og byen med hele gjengen her. Gleeeder meg! Ha en kjempefin lørdag ♡

New blogcorner

Hei og god fredag :) Blogger fra kjøkkenbenken til "norskorna" i dag. Hadde jeg bodd i Stockholm hadde jeg flyttet inn på flekken! Leiligheten er kjempestor, og alt er SÅ lyst og fint! Perfekte bloggomgivelser.. Haha uansett, i dag står shopping på planen, så jeg må nesten komme meg av gårde. Mange butikker jeg må innom! Oh, what a perfect day.. ♡

Centralbadet

I dag har jeg vært i Centralbadet! Det var såå fint der, og jeg storkoste meg til tusen. Startet med en styrkeøkt i treningsavdelingen, før jeg koste meg i relaxavdelingen med boblebad, badstuer og småbasseng. Det var deilig, men ingenting slo en lang svømmetur i hovedbassenget.. Hadde nesten glemt hvor bra treningsform det er, og i disse omgivelsene var det helt fantastisk. Hit drar jeg lett tilbake en gang :) En veldig bra start på dagen og oppholdet i Stockholm!

Dagens lunsj ble også kjøpt på Centralbadets økologiske bar. Mitt første møte med rawfood, og jeg er ikke skuffet! Ble så mett at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg haha.. Men nå må jeg stelle meg til Amandus kommer hjem! Snakkes ♡

En formiddag i Oslo

 • 14.01.2015 - klokken 18:54, Kategori: Hverdag

Hei fine ♡ Har dere hatt en bra dag så langt? Min har vært helt super. Tok bussen til Oslo klokken 7 for å rekke studieveiledning hos IBS, og rakk det akkurat på minuttet. Surret rundt og valgte minst effektive reiserute, men jeg kom meg i alle fall frem hehe. Er nå 100% sikker på at jeg vil studere på Hawaii til høsten, og det er spennende. Weeee!!!

Etter veiledningen møtte jeg Hedda for en liten bytur. Det skal sies at vi kun rakk én etasje på Zara (på en time), men det var kanskje like greit for lommeboken. Den skal tross alt overleve 4 dager i Stockholm også! Fant to jakker som jeg likte utrolig godt, men det var heelt umulig å bestemme meg for hvilken jeg ville ha.. Stakkars Hedda måtte til slutt ta bilder, komme med for- og motargumenter og nesten velge for meg. Hahah, a true friend ♡ De siste timene i Oslo ble tilbrakt på Blindern, hvor vi spiste lunsj og handlet skolebøker med søte Martine. Tiden gikk så alt for fort, og før jeg visste ordet av det måtte jeg løpe for å rekke toget mitt til Stockholm! 3 timer til jeg er fremme nå.. Snakkes derifra!

Smoothie: kiwi, banan og ingefær

3 kiwi - 1 banan (helst frossen) - ½ cm fersk ingefær - 4 ss havregryn - 6 isbiter - 2 dl melk - 250 g yoghurt naturell

Åå, jeg laget den deiligste smoothien i dag formiddag! Har blitt litt lei av de vanlige med jordbær/skogsbær, men denne ble utrolig god. Veldig frisk, og gud så mett jeg ble! Neste gang tenker jeg å prøve meg på en variant med mango eller papaya.. Det må jo bli minst like bra! Del gjerne oppskrifter med meg om dere har noen gode ♡

Biker jacket

 • 13.01.2015 - klokken 11:56, Kategori: Hverdag

En liten sneak peek på den nye skinnjakken (og bh'en..) min ♥ Den er perfekt! Har ønsket meg en skinnjakke med gulldetaljer i en halv evighet, og falt pladask for denne på Zara tidligere i høst. Endelig er den min! Nå kan våren bare komme synes jeg :) 

Ellers ville jeg egentlig bare innom og si hei! Skal jobbe kveld i dag, men før det har jeg masse som skal unnagjøres. Alt fra forhåndsskriving av blogginnlegg, sying av klær og pakking av koffert. Jeg får hive meg rundt! Snakkes snart, fine dere.

Min personlige almanakk

↑ Forsiden og baksiden ↑

Ååå, ble den ikke fin? Fra personligalmanakk.com. Jeg designet og bestilte samme typen i julegaver til Sarah og Amanda i fjor, men rakk aldri å lage til meg selv. I år fikk det bli min tur, og jeg er såå fornøyd. Endelig litt orden på sakene! Jeg elsker jo å organisere, og med denne blir det ekstra gøy. Fikk den i posten på lørdag, og ble selvfølgelig sittende oppe til langt på natt..

Denne skal jeg virkelig ta med meg overalt! Ikke bare for ordens skyld, men fordi coveret gjør meg varm i hjerterota ♥ Fine minner med enda finere mennesker.. + 2 bilder fra weheartit da, og en klein quote til dronningen av utsettelse (meg). Med store bokstaver til og med! Forventer lappen, ekstrajobb og et sortert bildearkiv innen en måned nå ;) 

Håper dere får en fin mandag og en bra start på uken, så snakkes vi veeldig snart. Puss puss!

Snapchat

 • 11.01.2015 - klokken 13:25, Kategori: Hverdag

Hva tenker dere - ja eller nei til flere innlegg av denne typen? Ser det har blitt veldig populært! Kunne for eksempel postet et innlegg med snaps hver søndag, så får dere details fra uken som dere ellers ikke hadde fått med dere. Jeg kan med fordel bli mer aktiv på snapchat, så jeg stemmer i alle fall ja :D Gøy å samle på!

Wrap it up

 • 10.01.2015 - klokken 18:11, Kategori: New in


Det sorte skjerfet mitt begynte å synge på sitt siste vers, så da investerte jeg like gjerne i to nye. Begge var spontankjøp, men de er deilige!! Kunne ikke blitt mer fornøyd, og vil helst ikke ta dem av meg. Det stripete finner du her og det grå her

Coming up

 • 09.01.2015 - klokken 15:41, Kategori: Hverdag


14-18. januar: Besøke Amanda i Stockholm igjen <3 Var såå koselig og gøy sist! Drar jo om under en uke, så har allerede søkt opp og funnet en del jeg vil gjøre. Meg i et nøtteskall, hehe. Gleder meg til å se mer av byen, teste ut nye kafeer, lete etter nye skatter til vårgarderoben hos Topshop og River Island, og mest av alt: tilbringe masse tid med gullegull!


28. februar - 3. mars: Brussel og Sam Smith med Elise :D Mest sannsynlig den beste julegaven jeg noen gang har gitt. Såå gøy å høre hvor overrasket hun hadde blitt på julaften <3 Elsker å glede! Vi har ikke funnet sted å bo enda, men ellers er det meste i boks. Wannabe-reiseleder (meg) har selvfølgelig listet opp alt av bra spisesteder, severdigheter, butikker og museer allerede! Can't help it.. Gleder meg såå til å reise med godjenta for første gang. Vet det kommer til å bli veldig bra <3

11-25. mars: Besøke Sarah i Buenos Aires!! Wææ, denne har fortsatt ikke gått opp for meg. Kanskje ikke så rart, med tanke på at flybillettene ble kjøpt for to dager siden. Tenk at jeg skal reise hele veien til Sør-Amerika alene liksom... Herregud! Den flyturen der må planlegges nøye hahah. Resten skal breisa mi få ta seg av! Hun drar nå i januar, og jeg kan ikke veeente til å komme ned og bli med på eventyret <3 Gleder meg så mye at jeg nesten sprekker!!

Snakeskin purse

 • 08.01.2015 - klokken 15:28, Kategori: New in

Jeg har en greie for konvoluttvesker, og denne fra Gina Tricot er den nyeste i samlingen. Ikke at de er spesielt praktiske, eller at de brukes så alt for mye, men jeg kan ikke dy meg. Du vet aldri når du får bruk for en sort, liten veske med slangeskinn... Haha neida, det er ikke ille! Min første sorte - det skal sies. 

Mesteparten av formiddagen min i dag har gått til trening, og nå er det tid for jobb. Har dessuten rukket å legge bloggplaner en uke frem i tid, så nå skal det bli masse liv her inne ♥ Gleeeder meg! Snakkes snart.

A rough start

 • 07.01.2015 - klokken 17:03, Kategori: Hverdag

Hei sa uke 2 og slo meg hardt i magen. Ikke helt den starten på året som jeg hadde tenkt meg, men pusten er tilbake, og jeg orker ikke annet enn å gi litt f*. Livet er for kort! Om ikke annet har jeg i alle fall holdt meg til alle nyttårsforsetter denne første uken av 2015, og bare dét er jo en seier i seg selv!! Haha, så stolt. Vi får se hvor lenge jeg holder ut ☆ 

Men nå skal jeg ikke klage så alt for mye. Uke 1 var fin. Helgen ble tilbrakt i Oslo med nydelige venner og god mat. Fikk til og med dratt meg selv på Elixia Colosseum og favorittzumbaen som jeg har savnet så lenge. Ellers skulle jeg gjerne hatt dokumentert natt til søndag hvor vi skviste fire stk inn på det bittelille rommet til Dody. Jeg lå som en flatklemt burrito, og lo så jeg grein, men sovnet til slutt som et lite barn. Oh, those sleepovers <3 Har de fineste venninnene i verden...

New Year's Eve

 • 02.01.2015 - klokken 14:03, Kategori: Hverdag

Et lite nyttårshyl på slutten der. Ganske gira og klar for 2015, hehe.

Nyttårsaften var bra. Jeg hadde ikke særlig forventninger fordi vi planla så sent, og fordi jeg jobbet hele dagen, men det ble en fantastisk kveld! Elise disket opp med burritos og nachos (såå godt - genialt!), vi spilte alias, nesten druknet i bobler, lo og koste oss. Halv tolv dro vi ut, som jeg egentlig var litt skeptisk til, men jeg kan ikke huske å ha hatt det så gøy på byen før! Tror jeg danset nesten tre timer i strekk. I følge Elise hadde jeg til og med en egen "danse-gange" hahah. Nei, det var alt for gøy, og jeg tror alle sammen storkoste seg. En veldig vellykket nyttårsaften med verdens beste gjeng ♥ ♥

hits