Julebord

  • 30.11.2014 - klokken 15:21, Kategori: Hverdag

Rakk akkurat å svinge meg rundt foran Photo Booth før jeg løp av gårde til julebord i går. Den nye kjolen (som ble kjøpt på 15 sekunder før jobb) måtte jo dokumenteres. Sant den er fin? Beste hastekjøpet jeg har gjort tror jeg..

Julebordet ble en stor suksess - en kjempefin kveld med de fineste kollegaene. Det bugnet av pinnekjøtt, ribbe og medisterkaker, og latteren hang løst. Jeg stooorkoste meg, og kunne sikkert holdt på til i dag. Mamma hadde vært innom rommet mitt i natt for å skru av lyset, og jeg hadde tydeligvis ligget der i dyp søvn med et stort smil om munnen. Ikke visste jeg at det var mulig, men det må vel være et veldig godt tegn haha.

Den søvnen var også gull verdt, for i dag morges kom jeg meg tidlig opp til både Cardio Step og Bootylicious på Elixia. Såå deilig! Og dagen blir bare enda bedre, for om en times tid blir jeg hentet av Hedda for en sen lunsj på Jonas B. Gleder meg til å se godjenta igjen ♥ Men nå må jeg hive meg rundt og hoppe i dusjen. Sent ute, as usual. Vi snakkes!

Black Friday!

  • 28.11.2014 - klokken 12:21, Kategori: Hverdag

En veldig fin dag å starte julehandelen på? Stusset litt da innboksen min plutselig var bombardert med gode tilbud i dag morges. Egentlig bare flaks at jeg ikke har handlet noe på nett i det siste, for denne dagen hadde jeg helt glemt! Er liksom litt kjipt å betale ordinær pris to dager før du kan få det på salg, hehe. Vet om et par besteforeldre som blir ferdig med en julegave i dag, og forhåpentligvis blir jeg ferdig med noe av årets julegavehandel selv også.. I kveld skal det i alle fall settes av litt tid til nettsidene over her. Happy shopping, sweethearts ♥ Og ha en fantastisk fredag!

Favorite songs of November

Mine favoritter denne måneden! Noe nytt og noe gammelt. Fant ikke alle sangene jeg ville dele med dere på soundcloud (og bare en snippet versjon av Monument), men det får være akkurat nå. Soundclouds musikkbokser tar seg liksom best ut, hehe... Sånt er viktig! Uansett - nyt spillelisten min, og ha en deilig tirsdagskveld ♥

Kapp Verde through my phone

Eller ikke

Altså... Her kommer jeg med halen mellom bena! Tror faktisk jeg rødmet litt da jeg leste forrige innlegg og så hva jeg hadde lovet dere. Null løfter fremover hehe. Liker ikke å unnskylde meg heller, men hotellnettet på Kapp Verde var så dårlig at jeg flere ganger måtte bruke mobildata for å oppdatere instagram. Tanken på å tilbringe hele ferien i lobbyen var ikke særlig fristende (selv om resepsjonisten var fin å se på), så da tok jeg meg rett og slett en ordentlig ferie. 

Men jeg har hatt det kjempefint! Ligget Mlangflat på solsengen og slikket sol, dekt flere års pannekake- og fruktbehov, drukket aalt for mange mojitos, sett fotballkamp på en bar i Santa Maria, lest en kjempegod bok, blitt introdusert for lokale drinker og danset meg ut i de sene nattetimer. Helt nydelig! Hadde planer om å se litt mer av øya, kremt, men det får vi ta en annen gang. Jeg reiser mer enn gjerne tilbake...

Det var som vanlig veldig kjipt å komme tilbake til Norge (jeg lider av reisesorg minst én dag etter hjemkomst), men nå er jeg oppe på bena igjen. Alltid like kjipt å bli revet vekk fra et land man er nyforelsket i. En uke er ikke nok, men så hadde vel sorgen vært enda større om jeg ble lenger. Søren heller, det skal ikke være lett. Hjertet er fortsatt varmt, øynene fredfulle og leggene brune. Klar for en måned med masse jobb, julerush og stress... Har sin sjarm det óg!

Frøken ferieblogger

  • 09.11.2014 - klokken 13:34, Kategori: Hverdag

2 dager til jeg reiser, og jeg kan love dere at det blir litt mer liv her inne. Så mye gøyere å oppdatere om det, enn å stille meg opp foran kameraet etter en lang dag på jobb her hjemme.. Tror det blir en bra uke - også for bloggen ♥

I dag har jeg litt for mye på planen. Jeg må pakke, rydde rommet mitt, trene, se igjen bestis, gjøre meg ferdig med en del syprosjekter + mye annet som jeg allerede har glemt. Ingen lazy søndag på meg med andre ord. Får vel hive meg rundt med en gang, så snakkes vi veldig snart. Håper dere har det fint, og at dere får en deilig søndag!

hits