2014

  • 29.12.2014 - klokken 20:53, Kategori: Hverdag

Beskriv 2014 med fem ord:

Flytting, Afrika, rastløshet, jobb, tinder.

Hva er det beste minnet fra 2014?

Roma i juni.

Og det verste?

Å ligge syk på Zanzibar.. Var sikker på at jeg hadde fått malaria, og var knust fordi jeg ikke var i form til å nyte de få dagene vi hadde der. Er fortsatt lei meg for at jeg gikk glipp av en så vakker øy... Har lovet meg selv å dra tilbake en gang!

Hvilke steder har du reist? 

Tanzania, Roma, Stockholm, Kapp Verde, Trondheim, Stavanger.

Fem ting som har vært bra med dette året:

- Jeg har vært i Afrika, som jeg drømte om så lenge, to ganger.

- Mye tid med familien.

- Jeg fikk min første jobb, som jeg stortrives i, og har spart opp en del penger.

- Jeg har hatt mange sommerfugler i magen. 

- Jeg fullførte vgs med snittet jeg ville ha!

Fem ting som har vært dumt med dette året:

- Å flytte fra venninnene mine i Oslo.

- At venninnene mine i Skien flyttet da jeg kom hjem. 

- Jeg har fortsatt ikke lappen HE-HE

- Mye sykdom og utmattelse. Ikke-eksisterende immunforsvar.

- Jeg har måttet velge bort litt for mye. Alt har skjedd på samme dager, og jeg virkelig hater (!!) å gå glipp av ting. 

Hva har du lært i år?

1. At 3/4 timer søvn om nettene ikke holder. 2. At jeg bare må komme i gang med To-do's. 3. At jeg skal sette pris på studietiden, og ta vare på alle bekjentskap og sosiale sammenkomster for alt det er verdt. 

Hva slags musikk har du hørt på?

Alt! Mye lounge og house.

Hva har du sett på?

Gossip Girl, Pretty Little Liars og The OC.

Hvem har du hengt mest med i år?

Første halvår: Sarah, Amanda, Dody og en fin fyr. 

Sommeren: kjernen aka HEKEM.

Andre halvår: familien og arbeidskollegaene mine som jeg har blitt så glad i. 

Hvilke nye personer har du blitt kjent med i år?

SÅ mange! Alle på jobb, jentene jeg dro til Tanzania med, mange koselige gutter og venninner av venninner.

Hva er det beste du har lest?

Et helt halvt år - Jojo Moyes.

Beste kjøp?

Mitt lille Sony a5000 + BANG-skoene fra Jennie-Ellen.

Hva brukte du mest penger på?

Reiser og klær.

Hva kunne du ønske du hadde gjort mer av?

Reist mer, får aldri nok. Lest mer enn 5 min til lappen. Sovet mer og tatt mer vare på helsen min. Gledet meg over de små tingene. Blogget mer... Listen er lang, og skal definitivt være med meg i bakhodet det kommende året!

December playlist

Nok et bevis på hvor schizofren musikksmaken min er! Denne måneden har jeg dilla på alt fra klassisk til hiphop og house. Har hørt typ en halv julesang hele desember, så det gidder jeg ikke presse inn her haha. En ærlig liste! Noen av sangene har jeg hørt på en stund nå, men jeg deler dem med dere likevel. Håper dere finner noe dere liker, og at dere får en deilig kveld ♥

The outfit story

  • 27.12.2014 - klokken 13:19, Kategori: OutfitStas å bla tilbake i arkivet! Jeg er ikke spesielt flink til å poste antrekksbilder, så det er veldig gøy å se at det nå har samlet seg en del. Drømmer jo om å kunne poste den type innlegg hver dag, men da trenger jeg en personlig fotograf og et utvidet klesskap tror jeg... En dag, dere ♡ Har i alle fall bestemt meg for at det kommende året skal bli bedre på den fronten!

Ellers regner jeg med at dere er passe forsynt av trynet mitt etter dette innlegget, så de neste dagene kjører jeg på med musikktips, lister over 2014 + litt annet kos. Setter like gjerne standarden for 2015 nå :) Snakkes snart, fine dere!

Quality time

  • 26.12.2014 - klokken 14:35, Kategori: Hverdag

Dette må ha vært min roligste og minst "julete" jul noen sinne! Jeg har ikke snev av julestemning, men det har vært nydelig med avslapning og familietid. Jobbet til og med lille julaften før storebror og jeg satte kursen opp mot hytta og de andre. Der sovnet en utbrent Mariken på sofaen (i arbeidsklærne), og sov til julemiddagen dagen etter. Huff, litt sliten kanskje.. Rakk så vidt å slenge på meg en kjole og pakke inn de siste gavene før farmor og farfar kom på besøk. Det ble en maks rolig, usminket og koselig kveld, med nydelig mat og fine samtaler. Jeg har den fineste familien ♥ Trenger ikke annet i julen!

I dag drar jeg hjem igjen til venninner, jobb og treningssenter. I stuen ligger også en haug med julegaver som jeg klarte å glemme (haha ja, jeg er umulig), så nå kan jeg nesten ikke vente. Spørs om det ikke blir en liten tur ut i kveld også, før jobb i morgen tidlig. Er det jul, så er det jul! Vi snakkes :)

Childhood amnesia

  • 22.12.2014 - klokken 10:25, Kategori: Hverdag

"The phenomenon where early memories are forgotten"

Fikk en bunke negativer av farmor som jeg har fremkalt! Jeg kan jo ikke huske noen av disse minnene fordi jeg var så liten, men det gjør det bare ekstra koselig. Er så glad for at jeg har bildene i det minste, som kan visualisere de første årene. Tenk så synd om barndommen bare hadde vært et svart hull i hukommelsen... Sitter og smiler og ler når jeg blar gjennom disse, for gud så rare vi var! Nå skal de settes pent inn i de nye albumene mine og tas vare på ♥ Veldig gøy!

Friday night

  • 21.12.2014 - klokken 20:33, Kategori: HverdagPå fredag feiret vi skjønneste Eirin ✮ Kanskje det søteste mennesket jeg vet om! Det ble en kjempekoselig kveld med bursdagskake, pakkeåpning, skravling, drikkeleker og mye latter. Herlig å se mange av jentene igjen! Hadde en lengre photoshoot med Erika hvor vi lo så vi grein, men bestemte meg for å spare dere for de verste bildene hehe. Ble heldigvis noen bloggbare også <3 I 11-tiden dro vi ut, men jeg oppdaget raskt at byens utested med attenårsgrense ikke var noe for meg lenger.. Gamlemor dro hjem klokken 12! Hahah jaja, det måtte vel skje før eller siden. Gleder meg til jeg fyller 20!

A little party

  • 18.12.2014 - klokken 12:45, Kategori: Hverdag

- Glitrende kjole fra Vila, glitrende sett fra Nelly, paljettkjole fra Nelly -

Med disse tre i skapet tror jeg at jeg kan si meg klar for både jul, romjulsparty og nyttår. Den første kjolen har dere jo sett allerede fra julebordet med jobben, men den er så fin at jeg gjerne bruker den igjen. De to andre er på vei til meg as we speak, og jeg hååper og krysser fingrene for at de passer (og er like fine i virkeligheten). I så fall kan jeg puste lettet ut, for i går ble jeg også ferdig med julegavene. Det er lite som frister mindre enn å dra på shopping etter å ha stått på senteret i 8 timer, så de neste dagene skal det bli nydelig å dra rett hjem etter jobb. Roe ned og jobbe litt med julestemningen! Det trengs. Håper dere har det fint, og at eventuelle eksamener har gått strålende ♥ Vi snakkes!

Removed

  • 17.12.2014 - klokken 13:30, Kategori: Hverdag

Sett av 15 minutter til denne i dag. En veldig rørende og tankevekkende film som alle burde se! Jeg sitter her med frysninger og tårer i øynene, og kunne ikke annet enn å dele den med dere. Kanskje fordi jeg selv har vært klassekamerat som ikke helt har forstått, og fordi denne historien faktisk og dessverre er ganske vanlig. Litt mer forståelse har ingen av oss vondt av, og denne skildringen var utrolig fin. Håper dere tar dere tid! Love, M.

My life be like

  • 14.12.2014 - klokken 11:44, Kategori: Hverdag

...working and sleeping! 7 days a week.

For første gang på lenge har jeg vært fornøyd med timelisten denne måneden. Masse, masse jobb. Det liker vi! Eller ja, jeg gjør i alle fall det, selv om det stjeler tid fra en del andre greier jeg liker å pusle med (inkludert bloggen). Om ikke lenge har jeg også hele venninneflokken hjemme til jul, og det liker vi eeenda bedre. Ser frem til spontane jentekvelder, byturer og mye annet kos. Blir godt å få dem hjem nå! De siste ukene av desember og 2014 blir mildt sagt travle, men garantert også veldig fine. Jeg gleder meg, og tror det blir en veldig fin slutt på året.. Men nå må jeg på jobb! Vi snakkes, sweethearts.

Over en kaffekopp

  • 03.12.2014 - klokken 10:56, Kategori: Hverdag

Jeg er i Oslo igjen! Eller njaa, akkurat nå befinner jeg meg på jobben til Sarah i Drammen, men gårsdagen og resten av dagen tilbringes i Oslo. Møtte S i går for litt shopping og lunsj, og overnattet hos henne i Sylling i natt. Såå koselig å se gullet mitt igjen! I dag har jeg planer om å gjøre meg ferdig med en del julegaver, se igjen noen søte jenter og kanskje presse inn en etterlengtet Zumbaøkt på Elixia. Vi får se hva jeg rekker, det blir nok en kjempefin dag uansett! Snakkes snart ♥

It was all fucking amazing

  • 01.12.2014 - klokken 18:27, Kategori: Hverdag

Hvor fantastisk er ikke dette fotoalbumet? Fant det på Urban Outfitters i Stockholm, og visste fort at det måtte være med meg hjem. Har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg vil fylle det med, men jeg har et par idéer på lur. Finnes ikke noe gøyere enn bilder og bildeorganisering. Blir så nostalgisk! Har et større og mer krevende prosjekt på gang også (les: sortering av snart 20 år i bilder), men det får vi spare til litt mindre hektiske tider. Sånt skal man ha tid til å kose seg med... ♥

hits