The outfit storyStas å bla tilbake i arkivet! Jeg er ikke spesielt flink til å poste antrekksbilder, så det er veldig gøy å se at det nå har samlet seg en del. Drømmer jo om å kunne poste den type innlegg hver dag, men da trenger jeg en personlig fotograf og et utvidet klesskap tror jeg... En dag, dere ♡ Har i alle fall bestemt meg for at det kommende året skal bli bedre på den fronten!

Ellers regner jeg med at dere er passe forsynt av trynet mitt etter dette innlegget, så de neste dagene kjører jeg på med musikktips, lister over 2014 + litt annet kos. Setter like gjerne standarden for 2015 nå :) Snakkes snart, fine dere!

Casual


En litt sliten Mariken med et litt casual antrekk. Alltid et smil på lur da - til dere fine folk som er innom her til tross for ustabil blogging. Dere er gull, og jeg skulle gjerne gitt dere en stor klem alle sammen <3

Men nå må jeg på jobb. Ha en fantastisk fredag, så snakkes vi snart!

Leucanthemum vulgare

Enda flere bilder tatt av Eirin! Vi er et bra team altså. Overskriften, Leucanthemum vulgare, er forresten det latinske navnet for prestekrage (blomsten på kjolen). Haha, fint hæ? Å finne overskrifter har alltid vært en utfordring.

I kveld skal jeg ut, men før det skal jeg løpe mila mi og rydde litt til Sarah kommer på besøk i morgen. Er såå lenge siden jeg har sett breisa mi nå. Kan ikke vente!! Ha en fantastisk fredag ♥

Gold n' purpleFoto: Eirin Stolpestad

Dagens

Summer party


Kjole fra Topshop, Cardigan fra Bikbok, Veske fra Ebay, Sko fra Jennie-Ellen

Birthday party


Foto: Eirin Stolpestad

Kjole fra Sheinside HER - Veske fra Bershka - Sko fra Ebay HER
Klokke fra Glitter - Armbånd fra Brandy Melville - Ringer fra Gina Tricot

I går var jeg i Kragerø for å feire Karl! En helt fantastisk kveld med mange fine mennesker. Karl hadde som vanlig stelt i stand som ingen andre kan, og da måtte det jo selvfølgelig også bli bra. Låven var pyntet, langbordene satt opp, lys- og lydanlegg var på plass, mat og kaker ble servert, taler holdt... Trenger jeg si mer? Smilene smittet, latteren runget, og samtalene var lange og fine. Helt herlig! Takk for en kjempefin kveld, Karl <3

Dagens antrekk: flower blouse


Bluse og veske fra Bershka - Shorts fra Pull & Bear - Sko fra Ebay

With a pop of red


Jakke fra Vivikes - Bukser fra Zara - Sko fra Aldo - Veske fra Vezzano - Solbriller fra The Cobra Snake

Skikkelig sommerantrekk! Vet ikke om jeg skal le eller grine av det schizofrene været om dagen... Kjempekjedelig, men det spås heldigvis finere vær fremover. På den annen side skal jeg uansett bare jobbe i dag, så det passer jo egentlig helt perfekt. Kom innom kaféen for en god kaffe da, dere! Vi snakkes <3

Dagens antrekk

Genseren er arvet - Skjørt fra Stradivarius - Veske fra Mango - Sko fra Zara - Solbriller fra The Cobra Snake

Unblogged outfit

Genser fra Bershka - Skjørt og clutch fra Forever 21 - Skjerf fra Bikbok - Sko fra Nelly

Et upostet antrekk fra november! Skjer ikke så veldig mye spennende om dagen.. Mye skolearbeid, innstudering og soving. Skulle nettopp til å skrive at snart er det endelig helg, men når jeg tenker meg om så kommer vel den til å bestå av akkurat det samme. Foreløpig i alle fall! Får se om jeg ikke får presset inn noe gøy mellom danseøvinger og lesing til prøver. Blir for trist å ikke skulle nyte denne fine måneden! Men, men. Håper dere har det fint, og at deres siste skoleuker før jul er litt mindre tettpakket enn mine ♥ Lykke til på alle vurderinger!

Outfit: 24.11.13

Skinnjakke fra Miss Selfridge - Genser fra Cubus - Smykke fra Zara - Bukser fra Carlings
Veske fra Bianco - Sko fra Nelly

Outfit: 20.11.13


Jakke og smykke fra Hm - Genser fra Pimkie - Skjørt fra River Island - Clutch fra Forever 21 - Sko fra Nelly

Sånn her har jeg sett ut i dag! Eller, nesten i alle fall. Byttet til lave sko og dunjakke da jeg dro på skolen. For brrr, herregud så kaldt det er ute. Ørene mine på nederste bilde demonstrerer vel dét ganske fint, haha! Lekkert.
Nå ligger jeg derimot godt pakket inn i dyna med en stor kopp te. Kom nettopp hjem fra postkontoret etter å ha hentet en pakke fra Nelly. Er stoorfornøyd, og gleder meg veldig til å vise dere ♥ Snakkes i morgen!

Outfit: 17.11.13Skinnjakke fra Miss Selfridge - Genser fra Bikbok - Veske fra Hm - Bukser fra Cubus - Sko fra Nelly

Heihei! Stikker bare hodet innom for å poste antrekksbildene, som lovet. Håper de faller i smak! Nå skal jeg straks ta meg en tur på kafé for å lese til høring i norsk. I og med at jeg ikke har annen sitteplass enn sengen min på rommet, er det umuulig å lese her. Haha, sovner på flekken! Senere i kveld kommer også mami, som skal være her et par dager. Det blir veldig, veldig koselig ♥ Men æ, nå må jeg gå. Ha en fiin søndagskveld! Kosemose.

Outfit: 20.04.13

Jakke og skjorte fra Bershka - Veske fra Pull & Bear - Sko fra Primark - Skjørt og solbriller fra Hm.

Saturday outfit: Birthday


Bukser fra Zara - Heels fra Bikbok - Topp fra Topshop - Jakke fra Hm - Smykke fra New Look.

Winter outfit

Skinnjakke fra Miss Selfridge - Skjerf fra Bikbok - Genser fra Carlings - Veske fra Bianco - Shorts fra Levi's - Sko fra Bianco.

Gårsdagens antrekk: Jones & Jones

Verdens fineste kjole fra Jones & Jones - Sko fra Jeffrey Campbell. 

I går var en veldig fin dag! Jeg var nemlig i konfirmasjon til fetteren min, og fikk vært masse med min kjære familie og min aller beste venn (mat). Trodde den nye kjolen min skulle sprenge under siste inntaksrunde med kaker. Spiste så mye at det kilte i magen, haha. Det resulterte i en ganske happy Mariken - som ikke klarte å stå stille da hun skulle ta bilder i den fine, nye kjolen. Åh, perfekt kjole å svinge seg i! ♥

Gårsdagens antrekk

Skinnjakke fra Miss Selfridge - Topp fra Hm - Bukse fra Carlings - Sko fra Jeffrey Campbell.

Haha... Dere aner ikke hvor kleint det er å stå midt i Oslo og ta bilder av seg selv. Man ser jo alt annet enn normal ut, og det føles bare skikkelig dumt. Stirring gjør jo ikke akkurat saken noe bedre det heller. Alt for bloggen, dere! Det siste bildet ble forresten tatt i det en dame gikk forbi og ropte noe morsomt til meg (bare sånn hvis dere lurer på hvorfor jeg står og ler for meg selv, haha).

Lørdagens bursdagsantrekk

Skjørt fra River Island - Topp fra Bikbok - Belte fra Hm - Smykke fra New Look - Sko fra Jeffrey Campbell.

Dagens outfit: Universe

Topp fra Primark - Jeans fra Gina Tricot - Smykke fra Hm - Converse fra Office.

Dagens outfit: Skinnjakke og pumps med kilehælSkinnjakke fra Miss Selfridge - Skjorte fra Bikbok - Genser fra Pull & Bear - Shorts fra Levi's - Pumps fra Stradivarius.

Outfit: Jumpsuit

Jumpsuit fra Pull and Bear - Cardigan og strømpebukser fra Hm - Sko fra Dinsko.

Outfit: pretty casualGenser fra Carlings - Shorts fra Levi's (Velouria Vintage) - Belte og strømpebukser fra Hm - Converse fra Dna.

Outfit: black and white

Jumpsuit fra Velouria Vintage - Genser og kjede fra Hm - Converse fra Dna.

Outfit: Red woolRød strikkagenser fra Zara, sort tights med skinndetaljer fra Bershka, klokke fra Cmyk og sko fra Dinsko.

Outfit: Waistcoat

Synes det er kjempefint å gå med vest, men glemmer helt å bruke det selv. Mine blir bare liggende i klesskapet. Ironisk nok kom jeg på denne vesten i går da jeg forsov meg. Arvet den av min kjære og høyt savnede venninne Lise Marie. Den er så fin. Liker den veldig godt og kombinerte den med grå genser og sorte bukser fra bikbok. Elsker når jeg finner fine klesplagg bakerst i skapet. Klesplagg jeg ikke har brukt på lenge.

Outfit: black dressKjole fra Hm, skjerf fra Pieces, klokke fra Claire´s, strømpebukse fra Bikbok og sko fra Dinsko.

Outfit: Pink tuesday

Rosa strikkagenser og ring fra gina, sort skjerf fra lindex, veske og sko fra bianco.
Nå må jeg løpe! Ha en fin ettermiddag, så snakkes vi i kveld. 

Outfit: Wearing a skirt

I dag har det snødd og jeg har hatt på skjørt. Ikke typisk meg, men jeg synes dette skjørtet var litt fint.
Skjørt fra gina, cardigan fra hm, topp fra zara, skjerf fra lindex (bruker det heele tiden, avhengig) og sko fra Dinsko.

Outfit: Stripes and mirrors

Strikket genser fra Carlings, skjerft fra Lindex, jeans fra Gina og sko fra Dna.

Time you enjoyed wasting is not wasted time

Klokke fra cmyk, skjerf fra Lindex, v-hals tee fra Zara, pelsvest fra hm, bukse fra bikbok og støvletter fra Chilli.

Outfit: Black and silver

De høyt elskede favorittringene mine! Fra glitter, JC og Polen. 
Og se på de superskjønne, nye sokkene jeg har kjøpt meg (hehe, ja faktisk). Jeg smeltet da jeg så de i butikken. Liker de. 

Outfit: PusegenserÅh, er så glad i den nye pusegenseren min fra Zara. Verdens mykeste og fineste.
Skoene er nye de også. Synes de er litt søte. 

hits