Let's talk about goals

  • 28.01.2015 - klokken 18:27, Kategori: Personlig

Jeg har så vilt mange drømmer her i livet.. En del av dem handler faktisk om denne bloggen. Helt ærlig: jeg synes det er flaut at jeg har skrevet her inne siden 2012 uten å ha "kommet noen vei" med det. Det har gått måneder uten et eneste ord eller bilde, og jeg har vært en ustabil blogger, men det stikker fortsatt litt i magen. Jeg klandrer absolutt ingen andre enn meg selv, og hadde sikkert ikke orket å følge denne bloggen opp gjennom årene jeg heller. Ja, dette er bare en hobby, men jeg føler likevel at jeg ikke har lykkes - at jeg har strøket på eksamen i favorittfaget.

Flere ganger har jeg tenkt at det bare er å slutte. Det tar jo tid, og opphold gnager meg i hjerterota uansett hvor hardt jeg prøver å legge det bak meg. Av en eller annen grunn fomler jeg meg alltid tilbake. Å bli superblogger var jo tross alt aldri formålet mitt da jeg startet denne bloggen. Det hadde vært gøy å oppnå noe mer med den, og jeg har en drøm nå, men den ble først og fremst opprettet til og for meg selv. Det føles så riktig. Og jeg ser nå, klart og tydelig, at jeg kommer til å fortsette i mange, mange år fremover. Ikke bare for å dokumentere kommende reiser og studieår i utlandet, men fordi det stimulerer absolutt alle mine kreative sider! Dette er noe jeg virkelig liker å drive med, og noe jeg vil bli bedre på.

Jeg kan si så mye fint om blogging at jeg nesten ikke klarer å samle tankene mine. Jeg elsker å ta bilder og skrive, fikse på designet, planlegge blogginnlegg og ikke minst - se tilbake på minner og tanker og ting jeg har lagt mye tid/arbeid i. Jeg elsker at dette er mitt verk, og har en indre "creator" i fyr og flamme etter hvert skrevne innlegg. Timene flyr og jeg virkelig storkoser meg med alt som har med denne siden å gjøre. Den gjør meg rett og slett litt lykkelig. I alle fall når jeg klarer å holde den i gang! Og apropos sistnevnte, det er jo ikke noe jeg heller vil klare enn akkurat dét. Derfor har jeg satt meg en del mål fremover, og i løpet av uken kommer det til å skje noen bittesmå justeringer her inne..

Som sagt i innledningen ser arkivet mitt ganske stusselig ut. Jeg vil gjerne ha det tilgjengelig selv, og hadde aldri i verden slettet innlegg, men jeg kommer nå til å fjerne det fra sidebaren min. Enkelt og greit for å starte med blanke ark! Januar har vært en bra bloggmåned, og jeg vil gjerne at det er dét folk og nye lesere skal se. Jevne oppdateringer og stort engasjement, ikke ett innlegg i måneden og dårlige unnskyldninger. Skal få tilbake søkeruten jeg hadde her tidligere, så kan man heller søke opp eldre innlegg man vil se. Alt kommer fortsatt til å ligge her inne, det står bare ikke linet opp under årstall ♡

Jeg vil jo gjerne at folk skal ville følge meg. Jeg bruker mye tid på dette her, og lesere/kommentarer/feedback motiverer meg til å fortsette å dra frem kamera, rable ned dagens handlinger og helgens happenings. Ja jeg elsker det, og ja jeg gjør det for meg selv, men det finnes dager med null motivasjon. Spesielt om lesertallet er 0 og kommentarboksen det samme. Derfor vil jeg gjerne utfordre meg selv litt. Prøve å holde bloggen oppdatert hele tiden! Det er jo det jeg drømmer om å gjøre, og jeg hadde angret for livet om jeg aldri ga litt jernet. Håper dere vil hjelpe meg på veien og komme med tilbakemeldinger. Vit at det er en stor motivasjon bare at du klikker deg inn her, og at jeg er kjempetakknemlig for hver eneste en av dere!

Hugs and kisses 
- M

hits