Snapweek

Hei fine! Sitter på toget til Oslo nå. Endelig! Vi dro som sagt ut i går, og vi hadde det så gøy at jeg klarte å miste toget mitt til Norge i dag.. Våknet klokken 12 og bare "herregud, toget gikk for 4 timer siden" haha. Jeg fikk heldigvis tak i nye, ganske billige billetter, men nå aner jeg ikke hvordan jeg skal komme meg fra Oslo til Skien. Får bruke den siste timen på toget til å legge en smart plan.. Jeg må i alle fall rekke jobb klokken 8 i morgen tidlig! Haha huff, her går det i ett. Håper dere har hatt en superduper helg, så snakkes vi veldig snart ♡

Something new

Ja dere - shoppingen i går. Trenger (vil) ikke si så mye mer enn at kortet mitt er on fire! Blir shoppestopp på meg en stund fremover nå, hoho.. Rakk innom både Topshop, Hollister og River Island som dere ser, men storhandelen gikk faktisk av stabelen hos Stadium. Fant så mye fint treningstøy at jeg helt mistet beherskelsen.. Synes utvalget hjemme i Norge er ekstremt dårlig, så sikret meg like gjerne utstyr og motivasjon for en laaang stund fremover. I dag skal vi kikke litt og spise lunsj, og i kveld blir det vorspiel og byen med hele gjengen her. Gleeeder meg! Ha en kjempefin lørdag ♡

New blogcorner

Hei og god fredag :) Blogger fra kjøkkenbenken til "norskorna" i dag. Hadde jeg bodd i Stockholm hadde jeg flyttet inn på flekken! Leiligheten er kjempestor, og alt er SÅ lyst og fint! Perfekte bloggomgivelser.. Haha uansett, i dag står shopping på planen, så jeg må nesten komme meg av gårde. Mange butikker jeg må innom! Oh, what a perfect day.. ♡

Centralbadet

I dag har jeg vært i Centralbadet! Det var såå fint der, og jeg storkoste meg til tusen. Startet med en styrkeøkt i treningsavdelingen, før jeg koste meg i relaxavdelingen med boblebad, badstuer og småbasseng. Det var deilig, men ingenting slo en lang svømmetur i hovedbassenget.. Hadde nesten glemt hvor bra treningsform det er, og i disse omgivelsene var det helt fantastisk. Hit drar jeg lett tilbake en gang :) En veldig bra start på dagen og oppholdet i Stockholm!

Dagens lunsj ble også kjøpt på Centralbadets økologiske bar. Mitt første møte med rawfood, og jeg er ikke skuffet! Ble så mett at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg haha.. Men nå må jeg stelle meg til Amandus kommer hjem! Snakkes ♡

40 seconds of Stockholm

Skru opp til HD, 720p på tannhjulet

Satt sammen et par klipp fra turen til Stockholm, og resultatet ble en minifilm på 40 sekunder. Sitter her nå og angrer på at jeg ikke filmet mer, men dere får i alle fall et lite innblikk i dagene der borte.. ♥ Får heller være flinkere til å filme neste gang. Utrolig gøy å ha, og å se tilbake på! Bare det å redigere sammen filmene var en fryd.

Legger ved de siste bildene fra Stockholm i samme slengen. Er i Trondheim nå, så da blir det nye ting å blogge om. Var vel 17 år sist jeg var her, så nå får jeg kanskje prøvd ut et par utesteder også. Tror det blir en bra helg! Vi snakkes ♥

Takk for 5 perfekte dager i Stockholm, Amanda ♥ Jeg kommer snart tilbake!!

Shoppingguide Stockholm


Biblioteksgatan - her finner du Urban Outfitters, Sephora, Other Stories og mer eksklusive butikker som Michael Kors, by Malene Birger osv. Veldig fin gate, og det skjedde mye der hele tiden. Fikk til og med med meg en musikkvideoinnspilling! Absolutt verdt et besøk.

Gallerian - på dette kjøpesenteret brukte jeg laaang tid. Her har de Topshop, River Island, Hollister ++ 

Drottninggatan - dette må være Stockholms lengste shoppinggate. Men veldig mange av butikkene i denne gaten finner du i Oslo også, så jeg brukte ikke så mye tid her. Kan likevel utpeke Weekday-butikken, som jeg likte mye bedre enn den i Oslo, og Beyond Retro som jeg eeelsket. Ah, de hadde DET utvalget. Ble værende der i en evighet og drømte meg bort i vintage levisshortser, blomsterkjoler, hatter, blomsterkranser og bomberjakker.

Sergelgatan - denne ligger litt gjemt, men der finner du Stockholms andre Topshop (den største og beste). I enden av gaten ligger hötorget, og på andre siden av det finner du American Apparel, som jeg også har en liten crush for.

Kan anbefale Stockholm og shoppingen der på det varmeste! Perfekt for jenteturer ♥

Saturday night

Å, vi hadde det så gøy i går! Var først med Amanda på klassefest, før vi dro en hel gjeng til Marquise. Der møtte vi en søt fyr i supermanncaps som flere ganger kom bort, spanderte drinker på oss og gikk. Aldri sett liknende, men veldig hyggelig da. Hero of the night! I dag har vi bare slappet av i hybelen til Amanda - spist taco og pakket sammen sakene mine. Drar nemlig til Oslo med toget i morgen tidlig... Vil ikke hjem, men får heller glede meg til neste gang! Blir forhåpentligvis ikke så lenge til ♥ Har en del bilder og en liten shopping-guide på lur, så følg med de neste dagene!

Marquise

Vi dro på Marquise i går, et utested her i Stockholm. På vei dit møtte vi en søt gjeng som ville være med på bilde til bloggen! Veldig hyggelig å møte dere, jenter ♥ Marquise var kjempebra, og kvelden ble fantastisk. Vi danset og danset, og kom oss ikke til sengs før solen gikk opp. Nå skal vi ut og spise frokost, men vi drar nok tilbake i kveld. Må utnytte de siste dagene her fullt ut, hehe. Ha en super lørdag, dere. Det skal i alle fall vi! 

A little shopping never killed nobody

Amanda har vært på skolen i dag, så da har jeg vært på shopping! Livet som friårskid, hehe. Shoppingen i Stockholm er såå bra, tusen ganger bedre enn i Oslo, så jeg har egentlig bare løpt fra butikk til butikk. Fant utrolig mye fint, men var flink og kjøpte kun det jeg vet jeg kommer til å bruke mye. Er dessverre ikke så billig her at man kan gå bananas.. Tenker å vise dere innkjøpene når jeg kommer hjem. Kanskje på video? Må komme litt i gang med iMovie igjen, hehe.

Har formiddagen alene i morgen også, og er liiiitt usikker på hva jeg vil gjøre. Noen som har gode tips? Hvis ikke får jeg søke litt.. Men nå må jeg logge av! Vi har bestilt italiensk pizza og skal se på film. Ha en fin torsdagskveld ♥

Stockholm baby

Jaaa, jeg er i Stockholm for å besøke min kjære Amanda som har flyttet hit ♥ Kom nettopp frem (grunnen til det spennende bildet) etter 2 timer med buss og 6 timer med tog. Timene på toget gikk heldigvis fort takket være David fra Praha og vennene hans fra Estland og Frankrike. De var på interRail og hadde masse å fortelle meg. "Norway is so expensive, you can go anywhere in the world and be a queen" og "why are there no nightclubbing in Oslo on Mondays..?" var bare et par av tingene de tok opp. Gjennom togvinduet ble jeg også guidet gjennom Gamla Stan av den svenske damen ved siden av meg. Hyggeligste togturen på lenge!

Nå sitter jeg her på kafé og venter på Amanda. Kribler etter å løpe ut og utforske byen, men tror kaaanskje jeg skal vente på henne. Kommer ikke så langt med denne tunge kofferten uansett, haha. Det gøyeste er at jeg er her på ubestemt tid. Så lenge pengene rekker - eller til neste jobbvakt.. Lover masse bra bloggmateriale!

hits