Tanzania 2014

Litt sent, men her har dere som lovet bilder fra turen til Tanzania! Husker ikke om jeg har fortalt det, men jeg reiste i alle fall med en organisasjon som heter dans fra hjerte til hjerte. Vi reiste til barne- og ungdomsskoler i byen Bagamoyo, og lærte elevene koreografier som de til slutt fikk vise frem på scenen. Veldig givende og lærerikt! Barna var så ubeskrivelig søte og glade.. Har aldri sett så mange smil, holdt så mange hender, gitt så mange klemmer og high fives på én dag. Kjenner jeg får skikkelig klump i halsen av å skrive om det.

I tillegg til å undervise ble vi også kjent med en lokal dansegruppe. Vi danset med dem på presenningen deres i skogen, og fikk lære afrikansk dans til trommerytmer. SÅ gøy og SÅ varmt! I frykt for å svime av forflyttet vi oss til stranden, hvor vi badet og fikk se imponerende akrobatikk. Siste kvelden i Bagamoyo inviterte vi hele dansegruppen til hotellet for å spise pizza (flere av dem hadde aldri smakt det før), og det endte selvfølgelig med dansing langs strandkanten til langt på natt. Stemning til tuuusen! Det var så gøy, og vi fikk lære både nye moves, afrikanske sanger og trommeteknikk. Skulle ønske jeg hadde bilder å vise dere!

Et par dager før hjemreise dro vi til Zanzibar, en helt fantastisk fin og idyllisk øy. Havet var det vakreste jeg noen gang har sett, turkist og krystallklart, og solen stekte. Jeg lå selvfølgelig inne en hel dag på grunn av sykdom, men klarte å komme meg opp til middag med en overdose Paracet og Ibux innabords. Utrolig typisk og kjedelig slutt på reisen, men jeg overlevde i det minste (selv om jeg ikke trodde jeg skulle det). Siste dagen på øya dro vi innom Stone Town, en gammel by, hvor vi fikk shoppet litt og hamstret fanta passion ♥ Namminam. 

Alt i alt en utrolig fin reise! Vil anbefale alle jevnaldrende dansesjeler til å delta på samme turen neste år ♥ Du kommer ikke til å angre! En opplevelse for livet, virkelig.

Tanzania sneak peekVenter fortsatt på å få bilder fra turen tilsendt, men kan vise dere dette i mens! Vakre, vakre Zanzibar... Ah, jeg lengter. Men nå skal jeg på vinkveld! Ha en fin lørdag dere, så snakkes vi senere <3

hits